Mi pisemo zavest, v resnici mislimo na samozavest, ampak se boljse tako.
Za vse ki mislijo da je zavest lahko brez cloveskega telesa, nobenega problema
Zavesti kolikor hoces, ce bolje pogledas pravzaprav vse kipi od zavesti, vsak atom ima svojo zavest in naprej vsak posamezen zdruzek v mulekule, oblike,... Zavest ima zavest in tako naprej.
Tako zakljucek je da je vse v zavesti, zdaj pa ce gremo korak visje imamo rastline, ki imajo visjo zavest, kamen ali megla torej nimasta iste zavesti kot koruza, naslednji korak so zivali, divja svinja nima iste zavesti kot rastline in tako naprej od zivali do cloveka.
Torej v cemu je tako poseben clovek s svojo zavestjo, samo v tem da je na visjemu nivoju, visji ferkvenci delovanja. Smesno je kaj vse je danes zavest, celo tako jo mistificiramo in glorificiramo da jo dajemo cisto izven mogocih, realnih meja.
Zavest je enostavno povedano EM polje, sveti duh, aura,... To polje ne poznamo se dobro samo ta problem je, ima ga kamen, koruza, pes in clovek. To polje poznajo ze od pantiveka, nekateri vidijo to polje- auro, zdravilne tehnike okrog tega itd... celo slikamo ga lahko z kirlianovo kamero. Nic novega, samo ne vemo kam bi uvrstili cudoo od zavesti ali v prazen prostor, v telo ali kar v nic (ta zadnja je se posebej priljubljena

)
Toliko o zavesti ni sama zase, ampak je razumljiv vzrok posledica.
Clovek tudi ni neko bitje ki evolucijsko v nedogled raste, tako kot ne ostalo zivljenje in elementarno, vse se kolikor se pac lahko prilagaja v dolocenih okvirjih in spet pridemo k ciklom, te okvirje odrejajo cikli na vseh nivojih tako ne more bit cas setve in cas zetve socasno gledano pod istim EM vplivom...
Mi vse prevec sebe rezemo izven vesoljne vpetosti, noc in dan je na zemlji, ne more pa bit samo na eni strani noc in dan, sprejemanje tega za nas ni problem, ker zemljo poznamo, problem je galaksija v kateri se v enem letu dogaja cuda

Ko so ljudje hodili v preteklosti po zemlji bolj "brez (danasnje) pameti" se tega pac niso sprasevali, danes se sprasujemo in isti ljudje isti rod, je postal kar naenkrat supernadnaraven

Tako da kaj mi to rabimo mi smo vendar zavest, nismo mi odvisni od tega jebes ti celo vesolje mi nismo odvisni od vesolja, celo od telesa nismo in hocemo veeeec zato si izmislimo hitro se ene supernapredne reptile, da slucajno ne bi pozabili, da ni to niti priblizno nasa zadnja postaja v razvoju samo nase zavesti, ki bo sla naprej v naslednji inkarnaciji

Karkoli samo zavarujmo se dozivljensko oziroma prekozivljensko z reptili in illuminati

L.p.