Petra. wrote on 03.07.2010 at 09:40:19:tko k je kreten že rekel, to ni zadeva za "zadevat" se ga.
Se mi zdi da pretiravate, mislim, prvo kot prvo kaj pa ni ce ni za zadevat se ga mislim renso, sedja mi boste pradal da pikca ni za porivat ampak za geldati ja no ne prvo ne drugo ni res ce mene rpasate jao jao
huhuhuhu....... .
To je zato, de vas fukne v zid isto kot ce bi jeu gobo uno musnco majke mi zakaj pa mislite da so smrkci ratal m in una knjig av cudezni dezeli od alice ....... .
Svet je sle v kurac zaradi ljudi ne zaradi sistema ljuje so psuili sistem da jih je pohodu in to bom s epvoedu, nic s ene bo zgdilo noben ne bo pomagu da s esistem znebimo rv noben ne angelcki ne svetlobna bitja nihce, tkao da ljudje bozji nehajte biti people of drugs in bodite people for war, ker dokelr ne boste vzeli zlice v roko in jo bilispsobjni nekomu zabit nekma boste dlelai za 3 evre na uro gledlai kako fukate in delate mucle k so se vecji suznji.
Bi omnil da mi je osbno vs elogicn, mislim "Če ne bomo meli tebe bomo meli toje otorke" in plan ej bil zejbat babe sejd apoglej kaek baeb so an svetu makje mi... . Samo porivale s ebi kurbale bi se ja no pogeljmo kaj vem zivlai lveinja nastavi smao enmu levu plemenskemu tuki pa je huej k v zdungli veliko ljui mi je reklo da so zivali boljpametne k ljudej vsaj serjejo ne v soj taler kar mi vedno pocnemo tkao da lepo rpposim pol nj mi ap se en rece da te priemrejve ne mreos uet resno.
MOdeli 0,035 g oziroma 35 mikrograma rabite za to no kako boste to doziral dajmo da vas vidim,... ...
Sej rpavis satan is the answer majke mi,..
gres v cekrev molis kurac moj kaj se zgodi ....... .
Lepo te ustrelijo v cekrvi z zarkom pa si dobil fireinisiation in pol sm sfukan genom in to ej to
zupnku das pizda v pusco 5 evrov k je toaj makca za tel mesec, pol pa ti zupnik s etojo babo doma poriva oziroam k mu po kolnih pelve tlakovce make mi,... ...
Najprej na fronto vsako hioso vsako vas in msot obnt pol ap s elohak pogovajrte
ce bi gob bog obstjaal pol bi bilo drgac misli mpol bi naredu z vilami red tok pa kurac.
jabulon njeg apoklicnte pol pa bo ker v tej matrci lahko delas slabo za to nikoli en dogvajras tisi k ap bi pofukal take pedre k delajo salbo so pa zausptavjeni tkao da lepo rpsoim
en hianvski sranje
.
Osebno gledma na toel tkaole ce popijem pol bodo vs epicek psotene hm,. to ni res, mogoce bodo pa bolj uporabne ker bom zvedui da so itak kurbe in da itak so sam za mucle delati no to ap ze vem in zakaj bi pol to popil.
.