Quote:Okej. Lep pozdrav. Smile star sm 16 in danes sm prvič probou lucidno sanjat. Predn sm šu spat sm si velik prebrou na netu o tem. torej:
Blo je danz ( sobota ) pupoudne. Bil sm kr dost zaspan saj je bil prejšni dan petek ( žuranje pa to ) v soboto sem mel pa še šolo.. Uglaunem, jzt se uležem na hrbet , zaprem uči in začnem razmišlat o velik stvareh pač.. kr naenkrat se pujavm v prostoru kjer ni nč ( kot naprimer vesolje ) in use je v barvah, ful hude barve ( modra, rdeče, zelena ). Tam sem bil v ležečem položaju, in isto sekundo sm se zavedu da sanjam. Slišou sm okolico v stanovanju ( pralni stroj, ptiča ) ampak sm še kr sanju, nism se mogu premikat, sam gledu sm tiste barve.. Zaenkrat je kul.. in pol me kr naenkrat začne FUL dvigvt ( še zdj v istem ležečem položaju kot v pojstli ), začel mi je neprijetno šumet v ušesih, par sekund me je ful hitr dvigval, potem sm kr naenkrat začel ful padat ( zlo neprijeten občutek ), po parih sekundah me je spet začel dvigvt ( jzt sm se zavedal da sanjam ), in takrt kr naenkrat bolečina. Kot bi te nekdo dal v komoro z pritiskom. Neznozna bolečina po celem telesu.. vedel sem da sanjam zato sm si hotu sanje spremenit, mislu sm na punco, frende karkol.. ampak za rezultat sm dobu še močnejše šemenje v mojih ušesih.. parkat me je še dvignl, in spet sm začel padat nato sm se zbudu. Desn ušes me je še kr bolu ( najbrž sam psiha )
Uzel sm si 5 minut pavze..
Nato sem se odločil probat še enkrat, ulegel sem se in in trajal dolgo da sm spet pršu v isti prostor, ful hude barve , v ležečem položaju, še kar sm slišu kaj se dogaja po bajti, samo da me je zdaj takoj začel dvigvt, potem me je spet začel spuščat, in sm si reku da se bom rajš zbudu predn spet pride do bolečin, nekako sem se prisilil da sm se zbudu.
To je blo dozt za danes. Kar grozliva izkušnja zame, saj sem meu filing da se sanje oz. možgani kr mau zajebavajo iz mene in me kontrolirajo =/
Hvala za vse nasvete, obrazlage itd =)
Dobrodošel na forumu ventilator, upam da se kaj koristnega pogovorimo in izmenjamo lastna spoznanja drug drugemu. Želim ti zadovoljno prisotnost na forumu.
Kar se pa tiče tvojih sanj, pa mislim, da to niso lucidne sanje in je nekaj drugega; nič kaj dobrega, zato se temu raje izogibaj, sicer se zna zgoditi, da se ne boš več zbudil.
No pa lep pozdrav.