Alojz in Sandib wrote on 18.12.2011 at 13:26:04:Prebujena Zavest! To najboljše ponazori Jezusovo dihovno spočetje in Rojstvo devici Mariji,ki je šifra za Zemljo.Čigava volja je Jezusovo rojstvo na Zemlji(ciklična volja vesolja -EM sile ali svetega duha. Ti ML ne razumeš vesoljne mistike niti teološke brezčasne apaurušeja tradicije.To je zapuščina največjega znanja,do katerega ima človek ciklično odprto pot v svoji duši.Najbližje vsemu je Dante tule.On ne blebeta kot kašen slep verski gorečnež! To delata ti in Bošty.POstavil sem se v vlogo razsodnika,pa nisem poklican,da koga sodim! Pripadam pa resnici in se zanjo borim v imenu življenja.DANTE prav imaš in to 100%.
Če bi ti vedel in lahko dojel, da z Dantejem govoriva o eni in isti stvari, ne bi tako naivno govoril in žalil mene z verskim fanatikom. Ne vem, zakaj se ne moreš sprijazniti, da pač nekaterih stvari ne moreš dojeti tako kot drugi in jim zato tudi pusti svoj prav. Jaz tebi prav nič ne oporekam in spoštujem tvoje prepričanje, pa čeprav se z njim ne strinjam.
Jaz izražam samo svoje mišljenje in nimam nič proti tebi, žal in škoda je, da se s teboj ne da debatirati in razpravljati z različnimi mišljeni. Kdor ne misli tako kot ti, ga pač s svojim kratkim dometom razuma, nemudoma začneš žaliti in hočeš diskvalificirati. No, naj ti še Bog odpusti, jaz sem ti že.
Domobranci so se tudi borili v imenu Resnice in Življenja in prisegali da pripadajo Resnici, tako kot ti, pa se je na koncu pokazalo prav obratno, vendar žal še danes nekateri trdijo, da so imeli prav. V imenu Resnice se nima nihče pravice boriti, ampak bori se lahko le za Resnico. Med tem pa je velika razlika, ki je slepci zopet ne morejo videti.
Pa lep pozdrav.