Alojz: Vem, da menjava ni mogoča

-čeprav bi ti pa najverjetneje marsikaj razjasnila….
Mislim, da te približno razumem, čeprav je sam dogodek vsaj po moje dokaj grozen- namreč tista zmedenost in nezavedanje okolja ter težava pri ločitvi sanj od realnosti sta bila res zanimiva (ne v prijetnem smislu)-nikoli si nisem mislila, da se kaj takega sploh lahko zgodi. Naš um je res ena velika neznanka.
Alojz in Sandib wrote on 18.02.2010 at 14:34:04:Alojz in Sandib wrote on 16.02.2010 at 17:51:41:
SAnjačem bi priporočal naj najprej spoznajo kaj sanje sploh so,Da ne bom bral pravljic o sirugatnem umu itd, Lp aLojz
-?
Ajgor: moje bujenje ni bilo pričakovano, ampak je bilo to izredno stanje-sem pozabla zadnjič dopisat

-sicer se sama vstajam, ja-in to, ko se naspim

P.S.:Glede vaših nasvetov, ki ste mi jih v preteklosti dali: Res se trudim najprej pri sebi, da bom ja odločna, pa da se ne bom sekirala za stvari, ki se me ne tičejo, pa da se ne bom opravičevala za brezveze, pa.....-te stvari res probam čimbolj izpolnjevat
ampak pri stvareh s sestro sem pa še vedno bolj kot ne na isti točki-kljub temu, da sva se "odkrito pogovorili", pa da sem ji rekla, da je ne bom več budila, pa da njeno obnašanje ne vodi nikamor,pa.....-->Rezultat: v zadnjih dveh tednih se vsako dopoldne dere, preklinja in kriči name, kaj sem tak fukjena, da je ne morem zbudit. Kako prenašati to?
Ampak popoldnevi pa so v večji meri vredu, in ni nekih večjih izpadov

P.S.2: moje sanje so še vedno grozne in brezizhodne in ne vem, kako vplivat na njih, ali se celo zbuditi sredi sanj in podobno. Kakšen dodaten predlog?
hvala in lahko noč