Pozdravljeni!
Devi: Nikogar ne nameravam zbrcat

. Alojz je pač povedal svoje mnenje (na njegov način)- vsakdo ima pravico do svojega menja. In kolikor sem zaenkrat imela vpogled v ta forum, sem ugotovila, da se zbirajo tukaj v prvi vrsti različna mnenja, pobude, razmisleki in podobno. Vsekakor mislim, da ste mi vsi pomagali nekoliko razjasniti moje trenutno stanje. Hvala

-iskreno. V tem času, odkar sem vam pisala se sanje niso še kaj dosti spremenile, čeprav poskušam narediti kaj v smeri, ki ste mi jo predlagali.
Gape: Te spremembe bodo po moje zelo počasne, pa še mogla bom fejst vztrajat pri svojem prav. Kako to naredit? Bom že še ugotovila, čeprav nisem prepričana, da bo ta sprememba boljša čez noč (predvsem kar se tiče okolja). Vsekakor pa bo nekaj časa pri nas doma še zelo zanimivo.
Titud: Vsekakor ne želim vas na forumu »z apriornim nezaupanjem zavrnit«, saj sem že v startu vedela, da bodo najverjetneje mnenja in pomisleki/razmisleki različni. Pri prejšnjem postu sem pač mislila, da bo mogoče najbolje, če vse skupaj napišem čimbolj kratko in jedrnato, brez mojih razmišljanj

Alojz: Kaj je tista stvari o kateri vem nekaj več?
Ajgor:
Quote:Nič ni tako slabo, da ne more postati še slabše. Človeški um je vsega sposoben.
-->Ne vem, če te razumem najboljše....kaj natanko si mislil s tem?
Lep večer vsem še naprej

P.S.

ozabila sem še na eno vprašanje: Pred kratkim so me prijatelji in pa sestra opozorili, da med spanjem govorim, ali kričim, ter da pri tem izgledam zelo zaskrbljeno oz. celo živčno. To menda počnem tako glasno, da zbudim vse ostale (tudi prijateljico, ki ima navadno zelo trden spanec). Karkoli že pač prihaja iz mojih ust, je menda popolnoma nerazločno, in jih navdaja z določeno grozo. Zanima pa me, ali morda kdo ve, ali je to posledica sanj, ali je to doživljanje sanj ali...? Obtsaja kaj, s čimer to preprečiš?