radovedni soncek
|
murileon wrote on 02.10.2009 at 00:11:13:radovedni soncek wrote on 02.10.2009 at 00:03:45:murileon wrote on 01.10.2009 at 23:56:02:radovedni soncek wrote on 01.10.2009 at 23:50:47:murileon wrote on 01.10.2009 at 23:44:15:Mogoče bi pa bilo treba združiti pozitivne lastnosti prve in druge ženske. Prva je bila aktivna, a neugodna, vsajala se je v tebe. Ta prva je za okolico neprijetna in zoprna. Druga pa fajna, a pasivna. Združiti to, da si aktiven in prijeten hkrati. Če pogledaš malo poste na tvojem topicu lahko vidiš, da si nekatere osebe čisto ziritiral. To je ta tvoja lastnost teženja in zlovoljnosti, ki predvsem ženske zelo odbija..... (poglej odzive žensk na topicu). Mhm,.. ja to vem,.. znam bit zelo težek,.... do tega sme rpisel pred dvema letoma, in nekakos me rpsiel do tega da sem tak azto ker bi nekaj rad na hitrco pvoedal kar se ne strinjam,.... polap zgeda k da se pizdim,.... No sej pokušal sme pol ko sem bil v druzbi biti miren pa umriejno pvoedati mojemnenej o stvri aktera ej bial na mizi,.. tako da en bi izapedl kr en butelj,.. sam sme pol z caoma sklenil da vedno ko mi kaj ni vsec,.. da pareprosto zaprem usta,.. vsaj tok casa dokelr me kdo ne prasa sobno ali konfronitra,.. čeprov mi je koelga reku dva dni nazaj em,.. de sem cuden,.. hja se rece moaj taktiak da sme tiho ko neki mi ne pase,... ne deluje,.. tkao da sme s esedaj odlocim da bom vseneo polusal pogovr kar mi ne pase pa se dlal k da me zanima,.. ceprov mi gre poanvaid na bruhanje,. Hja, treba se je brusiti in trenirati,....sanje ti lahko pokažejo marsikatero napako, ker znajo čudovito karikirati. Nobena stvar ni izvedljiva čez noč. Marsikdaj je zelo težko sprejeti kako kritiko na svoj račun, ampak jebiga, tako je. Včasih je potreben čas, da človek vidi, da je kritika na mestu. Še prej pa je mnenja, da se mu godi krivica  . Vsi smo malo čudni  . To si zanimivo povedal. Hec je v tem,.. de jaz mogoče nisem znal sanj geldati na ta način. Mislim,.. akr ap se tiče mojih napak, hja, priznam da jih imam,.. smao po pravici pvoedano,.. akr je zelo cudno, nikoli nsim srejemas kritik od ljudi k jih nism spoštoval, ker sem smatral kot njihovo pravokativno vedenje se vtiakti v moj bit azrdi njihvih lasntih interesov. Mampa polno napak,... ene boljd ruge manj trdovratne,... sam ta drek mores sam skidat stran nekdo ti lohak sma pokaze kup gnoja,. lopato apsam nosis .... Vidiš, napisal si "ker sem smatral kot njihovo pravokativno vedenje se vtiakti v moj bit azrdi njihvih lasntih interesov". To govorijo sanje o kačah. To kar smatraš za provokativno vedenje, preveč doživljaš kot napad nase. Mogoče snamen provokacij sploh ni napad nate, ampak samo na tvoja stališča, ki pa niso nujno prava. Sam si priznal, da imaš tudi napake. Trebe je razlikovati med tabo in stališči. Stališča so nekaj, kar se lahko spreminja, nekaj, kar je samo nečemu namenjeno, zato ni nobene katastrofe, če kdo to napade. Če nekdo napade stališče, ti da možnost, da o stališču ponovno razmisliš in je na nek način celo tebi v korist. Ker stvari so vedno tako kompleksne in relativne, da so zacementirana stališča po navadi malo smešna ali pa vsaj rigidna. Ženske znajo biti pri stališčih precej rigidne. Imajo pa ženske nekatere druge lastnosti boljše od moških. Ženske in moški smo dva različna svetova, ki se dopolnjeta in skupaj tvorita neko boljšo celoto. To sicer zveni kot neko leporečje, ampak mislim, da je tako nekako. Hm,.. to mi je en razalgal lansko leto,.. da nikoli ne smes nikomur nic rect hudega azaj, dokelr napada toaj mnenja ko ap se spusit na osbno raven,.. pol ap ga lohak zmeljes tuki ap ni ovir in pravil,.. No, sej ne da bi mel kaj prto komu,.. samo tele zenske mislim,. ti,. sje ne recem da niso ok,. sam a ves,. bo treba eno tkao dobit nek,. sploh pa je problm v tem,. vsaj kot jaz opazam in to mi je ful motece z moje strani. Če grem nekam pa zacnem se ment ap to, in je oan zainteresirana,.. in pol vse tece pa s ezacnem jaz sprsevati,.. hm,. pismo ne bos spet enonocne izmene delal,.. pol ap mam izbiro, ali nakaldam pa nabijam itd,.. ali pa pokusma zvest kaj vec o njej in io njenih namnih,... in pol zadane drek ventilator,.... ce igram spilo pol sej ves kaj s ezgodi,. hja,. ni nujno vse je ap dsot,.. ce pa isces visji pomen itd,.. neki resneg aitd,.. pol pa zacetni interes izine,.. in pol postane sma s epogvor na koncu apsi oplel,.. s emi zdi k da ko pokazes zenski da neki vec pricakuje sin da mas neki vec v glavi,. in da toj kurac ni kot aprkirno emsto na lsitek,.. ali azrezo na kopitu,.. pol ap si koj nezanimiv,.. mislim,.. ne vem dostirkat sme rkeu, ce bi zensk evzele lsit papirja pa si napsial ekaj hcoejo od tipa bi bilo drgac,.. ne pa da sam pinki ponki,. pol ap jamrajo ni ok tipovm... Zej pa ne vem kj nj se recem,. no cudn je vsee skupi, nekako sem gruntal da bi kar sle na kak portal dal tsith 5 evrov za ne vem kaj,,. pa da te tam najsdejo, sam pomoje so tam vsi obupatni in se bolj tezej najdes kaj paemtenga,.. mislim,.. najbolj em pa fascinira kkao lohak zenske zapeljes,. brez velikih muk,.. sma par zakonvo upraobis pa lete k mueh na med,.. sam pol ap ne sme sprebirat,. ker ce zacnes pol bos videl de unaih pravi tam not ni mogoce pa se skriv akej kaka sma je prefarmbana,.td,. mater knjigo bi mogl napisat
|