Hm, ....... .
Se mi zdi da bi mogoce bilo zanimivo narediti tekoc les. Oziroam upraobiti toel azdevo az tekoc les. Me prov zaniam ce bi slo. Toej neka nova tehnologija izdelave izoalcije.
Semena se da ribam to ribici rabijo az bojlije.
.......
Torej obleko bi naredil.
Kitajci so glavni izvoznik obleke in balga. Vse evorpske trgovine jih majo in posijajo ozriam kopujjeo iz kitjaske. Polv es de je ok, samkroj je butast.
Obelka iz teh reci zdrzi 5 dlje in ne rabis praskov.
pise v knjigi,. sme pogladal,).
Hm, ....... .
Hm,.. toel bibil psoel, izdealva izoalcije to bi bilo hudo. Produkcija omejena itd in to ej to. Malo je problem k ams smao 0,3 povrsine omejeno v zakonu,.. pol ej problem.
...
Em, ....... . Ti veš kako bom reku, če mislis toel delati deli ti to bolj sam. K ce bo smel polSloveniej v nivi. Pol hitro se zan zgoditi de dobis se pravo noter med industrijsko.
Pol je hudo.
Toko de, ce bo skj mesal pssst,.. pa sam psoadi smao indusktirjko k poanvdi pomoje no folk pols e rpavo ielglano da note rmed indujstirko pol apej zvia pidzaija. K zih st apdobne mogoce v visini ni tok razliek. ker sme gledla na ypu tubu majo kitajsco to visoko indujsko po 5 metov. Men ej to drevo sori.
Me pa zaniam kako boli ce te en prefuka z tako palco, mislim tkao debelo za v orko k tiso so bielorenk veje pa se lepo so se upogibale. More boelti ce bi te en prefukal z 3 metrskim deblom ,.. s emi zdi da bi bolel ,..