Alojz in Sandib wrote on 20.12.2011 at 16:12:10:Jaz sem en kurču kmet.Letos sem posadil kakšen ar česna,da probam zadevo.
lol
pa nisi res?
za kaj pa si ga mislu tolk porabt?
lol
na enmu vrtu se nardi use kar se rabi - 10x10m
use za dušo in telo
imho za celo leto
sam treba bit pa priden ... skoz drkat kei
lol
si te kr predstavljam
hhhhhhh
nameravam da za trenutek umaknete misel stran od 'zakajevanja'
in pomislte kaj use uničujete s tem ko gonte svojo (resnico); kolk seb in svojim bratom in sestram enih krasnih zadev uzemate usak trenutek ... s tem ko se še kr slepite ... in si ne priznate da spada konoplja med rman, koprivo in podobne rože ... mogoče blj belo omelo, pa rutico ... pa take blj tamočne ...
ki so vam s kodexom alimentarisom itaq že prepovedane, samo še lokalno zakonodajo se apdejta ...
kr tiščite oči močno skupi
in molte
hop
Alojz in Sandib wrote on 20.12.2011 at 16:44:46:Policaje vedno na dvorišču-kontrole itd
cefizl
še en od praktičnih razlogov zakaj NE posadit konoplje, kljub temu da požreš papriologijo IN najdeš kupca za konopljo
BOG NE DAJ da konopljo posekaš, posušiš nad enim polivinilom, fejst otreseš in si pobereš tono semen, ki jih lahko pol sam poješ na 100 načinov
neeeeeeeee
ti morš narest sto ton semen, da se SPLAČA
da ti jih nekdo odkup, jih predela in proda
tiste pa pol lahko kupš in ješ
ko si dva krat ddv plaču
hhhhhh

bom vama jest pršu podelat kar bo treba za konopljo

me bo hrbt nehu bolet usaj mal

no ... še ena smola
kot sm reku, njih je več - alkaloidov ... usi skupi pa dajo vrsto ... strain - al kako je že izraz, k sm zaslutu da ga narobe uporabljam ...