Robi wrote on 06.07.2011 at 16:18:02: Quote:Kdor se hoce omamljat se bo v vsakem sistemu
S tem se ne strinjam.
Hočeš povedati, kot da je želja po omamljanju prirojena ?
Želja po omamljanju je odraz notranje bolečine in pritiska, ki ga ustvari okolje. Omamiš se zato, da ne bi čutil tega kdo si, kaj je v tebi in v kakšnem svetu živiš. Je beg od sebe.
Praviš, da je veliko omamljenosti v svetu tudi brez substanc...A to pomeni, da zagovarjaš omamljenost ?
Če zagovarjaš širšo dostopnost omamnih substanc, potem jih sigurno zagovarjaš zaradi lastne koristi. Deluješ iz sebičnosti, ni pa ti mar za druge.
Torej ste eni luzerji vsi skupi.
Jaz osbno se bi raje prerezal vrat, kot pa da bi se vsake tri tedne zadeval. MIslim rpvo kot prvo je drago mislsi da bo jkaj bolje kurac. !0. procentov fiksarjev z travo dobi modifikacijo ene kurceve reci v galvi in pol morjeo tablet ejest cel lijfe ker s ejim vklapla dolocena zelza v glavi itd. ne bom o detajlih.
To je to vsi ste sadisti jebete od koelga zeno pols e ga zadevate ker koelga fuak vaso in to je to hianvce vsi po vrsti kaj cakate kaj ej rs tkao tezko enga fentat sebe recmo k pa da se jebtet delate sranej drugemu.
Lepo gres na benz postajo pa pocakas prvi slper k gre mem pa se fukne spod kolesa majke mi to ej top.
kaj ej tako tezko vidim da raje jebete ostale v sistemu ks te tkao krs.
ž
ar pa se tice tega sranaj o delovanju in nedelovanju jaz vidim rec takole
Picka pride domov jo ces nategnt izvede nedelovanje
Picak gre an sith k sefu k je tajnica tma pa izkaze delovanje
zakaj ker pr sosedu ej vse boljse ker ne ve kaj ej tam salbo
cipa nepravilna
to ej to.
Travo je treba pozgat zabit ljudi k jo konzumirajo pa vrzt v eno veliko jeco kot majo na kitajskem in v vijetnamu. Lepo te pošljejo f z culico v eno kurcev ogrado sred otoka pa se jebi tam, tam noter pa mores rit nastavit da dobis pest riza pa to to ej to majke mi.
Ko bo folk nehu s ezadevat ne bo povprasevanja
pa se toel model
ti akr pij alko stari moj ko te bo en demon pojebal ti ga zabiej v rit bos cutu ti kitop ja.

.
pol pa se sparsujes zakaj ti zen akruli v polji ponoc ko tne vme kaj,. mhm,.. se bi dvakrat prasu k
pr teh sranjih ti povem prva rec k dobis picko nabij si kirz nad posljo k jo bos rasil,. ce je volkodlak se bo zacela gulit ko kura k jo zakoljes c eje vampir pa zgat,.. kar je pa umes bos pa itak videl da bo zivna,.
trava ja majke mi,..
sje je logicno clvoek ne more dobiti akr hoce pa dela drugim slabo nim apa jajca skocit pod vlak,.
ane lucercki ja boscki no majke mi ste mi bedni
kurca v rit tlacte sosedovi zeni pol ap se psici v garaz pol apmisltie kako ste ok
da ne omnim une najstnice dej dej
ta rasa more crknt,.
predat zadnjo duso v pekel
resno
noben od vas ni vreden pol pizd emrzle vode.
lp brez zamere sam bucek govorite da je noro
koenc kocnev pa tkaole sej kurac vsi bi adi bili uradniki ane zakaj ker se vam ne da delat na jacjih bi sedel pa kurca porival v tajnico pol ap se rezal unmu k dela v gospodarstvu ane modela
zelo rensicno vs eljudi k poznam ja mroem iti za rkriminalista ali policaja poznam neki folak od obeh sami tali luzerji da jih jaz ce bi bil na soli se vpisal ne bi
picke pa tkae krube da je noro ciep nepravilne.
da ne omnim da najbolj strgan folk akr ga ponam so kriminalisti oziroam punce k gredo to studirati geldajo fuk med zivalimi in porivjao zivali pa take fore da ne govorim o kurbariji renso,.
kaj pa bo tak baba naredila
nic
aja lepo bo noge sirila pa vlekla denar iz proracuna
fajn ne
daj ne seri ne pluvi uradnikov sam zato k ti nisi not prsu k mores delati v gospodarstvu kaj te maj hudo jebe kajne,..
ati ni v upravi podejtja al pa na obcini da bi zravne prisle kaj pa mroes delat navad se
al pa skoc pod bus,....
lp