No spet se mi je včeraj zgodilo da lezim na lezalniku zraven pa nek fant, nasproti mene stoji punca in se z nekom pogovarja. vsi smo bili v kopalkah morja al pa bazena pa nikjer

v glavnem, ta fant mi začne nekaj o tej punci razlagat in jo pogledam in začnem razmišljat a sanjam preteklost ali sedanjost, ker nisem razumela a mi on o njej razlaga, da jo je poznal nekoč in jo zaradi tega zdaj vidim ali mi hoče povedat o njej kot v sedanjosti (se meni je tezko za razumeti

) in potem nekako pridem do zaključka, da če jo zdaj vidim potem je to sedanjost in ona res stoji pred mano. Nato me je zbudil telefon. Ampak ni bil isti občutek kot pri tistih sanjah ko sem se dejansko zavedla in dobila fleš WOW sanjam in se zavedam da vidim namišljeno okolico okoli sebe. V teh sanjah sem samo razmišljala kaj sanjam, nisem se pa zavedla direktno da sanjam. Ne vem zakaj zdaj v enem tednu kar dvoje takih sanj. Se mi je pa dolgo nazaj parkat zgodilo, ko sem imela kake nočne more in proti koncu,ko me je bilo že nevzdržno strah sem se v sanjah zavedla, da samo sanjam in se to sploh ne dogaja zares, sam pol sem se vedno zbudila. No dvakrat sem imela tudi telepatske sanje.
Gape jaz te nisem dobro razumela --> ne wem kolk si stara
ampak res moraš pokultivirat svoje sanje
da te ne zgubimo
pa še to --> skratka
lahko tud več al manj use stipkam kar vem ... se mi pa zdi da te bomo hotl srečat ... tko da ... se oglas če se ti zdi primerno ...