gaviota wrote on 08.05.2009 at 17:09:07:naj odgovorim.....
sestra je izjemna mama in stvar obvlada, glede na to da je to njen prvi otrok. ne gre se za nestrpnost ali njeno neobvladovanje otroka...definitivno ne!
verjamem da je prava razlaga sanj, to kaj je napisal ajgor.
Napisal sem dve razlagi. Te je pa zgleda prva tako vznemirila, da o drugi niti razmislila več nisi. Je pa fajn, da si našla nekaj zase v Ajgorjevi razlagi.
Sanje po navadi razčljenjujejo naše notranje, duhovno dogajanje. Glede na to, da je sestra dobra mama, sanje verjetno govorijo o neki tvoji notranji zgodbi. Ajgorjeva razlaga je sicer čisto na mestu, vendar se fokusira samo na neko emocionalno objektivno stanje. Emocije niso same sebi namen, ampak imajo adaptivno vlogo. Dogajanje okrog nečakinje se je očitno dotaknilo nečesa, kar te je emocionalno precej pretreslo. Grotesktnost sanj je tako močna zato, da bi nekako prišle do tvoje zavesti. Splača se malo razmisliti o teh sanjah, ne pa se prestrašiti vsake stvari, ki ogrozijo tvoje vrednote, tvojo podobo ali podobo tvoje sestre. Mogoče je Ajgor opazil, da te je treba malo potolažiti, ker so te sanje prestrašile. Jaz tega žal nisem opazil. Očitno sem še premalo zrel za kvalitetnega razlagalca

.
Namen moje razlage ni bil soliti pamet, ampak razviti debato o sanjah. Če si se zadovoljila z Ajgorjevo razlago, je to trenutno tisto, kar je zate dovolj, kar lahko preneseš. Ne se bat sanj in naših razlag, so dobronamerne.