BAMBY
ŽIVAL POGINE-ČE JO ČLOVEK tvoje zavesti prej ne ubije. Človek in čebela umreta,če še tega ne veš.
Stalin je kratil in zatiral izražanje svobodne volje pri ljudeh.Kdor se mu je uprl,ga je deportiral v Sibirijo na prevzgoja, ali pa ga je odstranil. Saj ti bi delal isto,če bi imel oblast,ker nimaš odgovornosti do življenja,če že sedaj trdiš,da bom poginu. Kaj pa, če sem nesmrten?????
Odgovori pajacek -delničar-haha-si v kahlo padel? Te je sistem zajebal? Si zgubil dividende in premoženje? Takšno premoženje,ki ga imaš ti, jaz še pofoham ne.
Ali današnji demokratični sistemi ravnajo v splošni družbeni nepravičnosti kaj drugače od Stalina? Isto samo na bolj intelegentno prefrigan in subtilen način. ISTO!!!!!
Ti veleumni pajac bi koga sodil? Ti sploh ne veš kakšno pokvarjeno seme si!!
Poginil bom! Ej ,si ja tako razgledan in kulturen!!!
Zapri se v sobo in rolete dol potegni,da ne bo ljudi,ki živijo s teboj sram,da so sploh povezani s teboj ti obsedenec s komunizmom.Za nazaj obsojaš,ker naprej ne znaš hoditi po lastni svobodno volji.
Lp Alojz
P.S.
Tole ti moram povedati,ker se mi mota kot tvoja podoba po glavi.
Včeraj mi je nek zapit (liter žganja na dan),butast, brezsrčen sadist, bivši policaj-lovec ubil(bresrčno ustrelil) mojega 3 letnega zlatega prinašalca dvesto metrov od doma .Da nisi tudi ti lovec Bamby-ime imaš hostniško! Pa še nekaj je lovci vedo,da na moji posesti ne smejo hoditi ali streljati. Ti veš,da so tudi med farji lovci? Sem enemu (oprosti izrazu) jebal mater ko je ustrelil dva srni blizu mojega domovanja.
Živim v naravi in kje naj moj pes hodi? Skrivaj mi ga je falot med 14 in 15 uro počil. Ker me zavezuje etični kodeks,ga ne smem fizično obdelat. Sigurno pa bom našel način, da ga kaznujem za to njegovo pokvarjenost in sadizem.
Približno v tej podobi vidim tebe ko mi sporočaš(dobrosrčen kot si),da bom poginil.
In ti se imaš za človeka?
Lp Alojz