Quote:Se opravičujem zaradi nesramnosti, ampak vse razne newage bedarije so en velik absurd, tako kot je absurno čakanje newagerjev na vesoljni potop ki jih bo rešil hudega sveta, ali pa "kanaliziranja" vseh sort bitij, katerih se že vsak kanalizator spomni neko novo vrsto.
Tisti, ki je pripravljen nekaj narest pri sebi, bo to nardil brez da bi čakal pomoč od zunaj. Saj vendar učite da je vsak svoj kreator, torej zakaj bom čakal da se te pravljice izpolnejo? Večje duhovne civilizacije so vse razumevale z nekega širšega vidika zelo dolgih ciklov evolucije, kar naenkrat si pa mislimo da se bo točno tisti moment ko smo mi tukaj, zgodilo nekaj super pomembnega. Nazadnje je vse skupaj en pljunek v ocean, tudi če se bo zgodilo.
Nisem popolen, ampak po tolikem času sem pa spoznal, da če iščem notranji mir, bom moral to pri sebi negovat, ne čakat da se bo svet spremenil zame.
Čas bi že bil da newagerji nehajo sanjati in se primejo nekega konkretnega dela. Kdor ima rad okolje, naj gre sadit sadno drevje, kdor ima zdraviteljse sposobnosti, naj zdravi, kdor želi poučevati, naj to počne. Najbolje pa je, da sedimo in beremo neke prerokbe in kanaliziranja ki so mogoče samo neke projekcije avtorja, ter čakamo da nam bo komet padu na glavo.
lp
SNOW
Hvala k... vsaj nekdo ki ve v kakšni gnojnici živi in hoče to spremeniti. Hvala stvarstvu da je manifestirano tudi v takšne samostojne ljudi in ne samo v ovce in papagaje.
Bravo snow popljupavat je treba ta gnoj,ki bo gnoj za boljši svet.
Samo gnoj je treba uporabit uorati .Delat se jim ne ljubi, oni bi kar sanjal in sadil rožce brez lastnega vrta. Še enkrat bravo snow. Vsak naj se vpraša; KAj delam jaz,da bi se življenje nadaljevalo v boljših razmerah za vse in zanj???
Lp Alojz
.