Hej
Ura skor 00:00:
,tako , da čas za hiden time for prakticing our hiden agenda.

1.) Zadnje dni sem preučeval par zadev in morem ret da vsa leta študija nisem premišljeval nič o teh rečeh ( ker sme računal projektiral itd,.....),, sedaj pa sem v enem mesecu dobil več razgledanosti na raznih področjih branž, da se mi zdi, da minikoli več ne bo dolgčas.
2.) Kreten 40 moaj replika:
Leta 2012 se bo zgodilo nekaj od treh reči.
Planet 10 pride gre mimo dobimo kak potres kak majhen kos njegovega pasu pa na zemljo (zgori skoraj cel),in to je to. (ne vem kako je mozno da planet k potuje z tako veliko hitrostjo lohka ima svoj ring ali obroce kot jupiter, tole morme se malo premsliti.
Planet 10 uleti in v črti z soncem stredičem vesolja ozirma črno luknjo k je v našem centru (vsaka galaksija ima samo eno črno luknjo, ker so tako tvorjene itd,..), sledi: premiki plošč, veliki potresi, spreminjanej pola sever jug, (baje da prememba pola traja 5000 let, tako, da tole se mi zdi zanimivo, kar želim povdariti je to, da če odstranimo misel, da je zemlja votla in predpostavimo, da je polna in vse to kar so nas učili v šoli, potlej moremo razumeti, da se pod nami premika v tokovih velika masa lave. Ni mi jasno kak mehanizem bi bil potreben,da bi zaustavil vrtenje zemlje, bolj se mi zdi logično, da se os preusmeri. Kakro koli, ko lava teče imamo elektromagneto polje, ko se ustavi tega ni več, kot sem dojel pri premiku juga in severa se res dogajajo določene sile itd, ekcentricitete v zemlji, toda kar je majpomebnejše je to, da lava teče naprej in elektromagnetno polje ostane še vedno prisotno, je le bolj zmedeno, silnice ne gredo od severa proti jugu itd,.. teveč se prepletajo v vse strani toda polje obstaja. V kolikor mamo polje sončeve sevanaj ne morejo uničiti zemeljske površine.
Rečeno je celo po nekaterih virih, da je prezgodaj da se bi to zgodilo. Toda tukaj me zanima kako ap vedo kdaj se bo zgodilo in od kod jim viri. Od zadnej katastrogfe je bilo 11.000 let nenormalno vleiko dokazov je za to, tkao da to skroaj verjamem. Sem pa zasledil mislim, da od herodota k je bil na obisku v egiptu, da ej bila zemlja 11 že uničena na podobno foro. kakor koli.
Rad bi rekel, da je premalo resrosov, da bi vse ljudi rešili, zato v tem primeru, bo vleiko ljudi umrlo, kataklizma, dvig vode, vulkani, itd,.. in kasnejše bolezni in vojne.
Če si navaden smrtnik k ne gres v zaklonišče, potlej ti ostane samo to, da se boš potrudil in pokusil rpeziveti na površju. Torej majhne skupine itd,.. k si poamgajo ter tako naprej.
Samo oskrbovan si lahko tok časa dokler so naravni pogoji. Ne normlanih pogojov pa ne mores predvideti, tako, da edina reč k jo lohka narediš je to, da se priravis v smislu znanja itd,... . Ker ce pride do sranja bo tako velik sranje da ti ne bo pomgalo ce si bil atomski fizik pa ne znas zakuriti ognaj sredi sume brez vziglanika oziroma met malo kmečke pameti (ogenj sme probal kurit sam ni tok simpel moreš mal pomislt k mas dva drva v roki;)). Mingrede poznam folk k sploh ne zna vrta postavit,...
In prizanvam kreten 40 da imaš prav, če bos po teh nenromalnih pogojih meh hidro sistem gnojil v trgovini ne bo,.. tako, da dobrodošel v kameni dobi.
Tretja moznost pa je, da se bo zgodilo kaj drugega,.... o tem pa sploh en bm pisal ker mislim, da sem itak ze ozigosan kot pomilovanja vrden al kaj sme prebral malo postov vsje,..
Replay na gospodično/gspo/mamico, kakorkoli petra mislim, da je:
Presenečen sem bil ko sem pregeldoval internet za viri energije z katerimi s elahko sam doma založiš. Najbolj sme bil to rpesenčen, da vleiko folak doma nekaj grunta in neki v garaži skupaj spaca dajo na net in potem en to vidi in malo dodela itd,... evolucija idej. Brainstromnig ene vrste. Kot sem videl sem bil ka rmalo presenčen kot WOW,... magnetni motor, indukcijski generator, itd,.... WTF je to,... ?. Osbno poznam smao generator in elektro motor, toda tele nove fore so prov hard. Celo vsak doma kto sme vidle lohak sojo eletriko ustvarja kakšna je raba ozirma izkoristek pa bi bilo treba presoditi.
Če je kdo slišal za antigravimetrični pogon ali gravity propultion, zanimiva stvar. Predvsem zato ker ga lohka sam doma narediš v določeni obliki, in baje da poganja tudi UFO.

. brrrrrrrrrr

Mal žice in elektirke pa lohak karjolo priklopiš gor pa ti en bo treba porivat k do sedaj, ozriam zmanjšas težo avta tkao da ti gre manj benza. Sam moj butst predlog.
Menim, da veliko zananstvenikov ve veliko predvsem pa sem prepričan, da lahko z zdravo neumno kmečko pametjno z vsemi rečmi k so dostopne navadnemu smrtniku ze danes zrihtate sojo miniaturno elektrarno doma. Kaj jaz vem,.. nism od tega foha sam jaz bi vzel elektriko iz sončnih celic in pulse generator ter veter in vse to našopal (pozabil sme še na dež k ga lohak uporabis za produkcijo elektrike) in vse skupi zmetal v generator HHO plina katerega se predeluje iz vode drugače povedano simpel šolsko elektrolizo k jo spozante v razredu 7 osnovne šole, no vsaj nam so jo pokazali pri biologiji. Ko maš pa ta plin pa lohka peces na zaru itd,.. . ( to bom jaz naredil za prvo plačo).Na moje presenečenje sem celo pogruntal da gre razvoj res v to smer in da iz tega plina lohka delas elektriko. V USA predajajo za 5000% 1000w hydro cell za strom delati.( 3W je 14$). Pišite v you tube hydro pa boste celo videli kako se da futrati z tem plinom generator na bencin k dela elektriko;).
Menim, da veliko folka ve veliko, toda to znanje se deli in posodablja preko forumov ker ljudej so pogruntali, da če želiš nekaj urediti mores dati ljudem, tako da znanstveniki dajejo znanje pred smrtjo oziroma komu 3 ki ga da na razne forume pod radarjem. Mingrede veliko strani izginja, tudi posnetkov na forumu,... zanimivo.
Tako, da mislim, da največji vir podatkov v tem svetu je knjižnica oziroma torent. Osebno sem potegnil veliko reči o energiji v zdnjih parih dneh dol od enga tippa malstrom iz isohunt.com,(upam da lohak to napišem) Model more biti en jebač v tej smeri, ker to kar sem vlekel dol je res lepo spisano in na način hight teck cloveka k ve kaj piše tako da 100% ni tole od enga srednješolca.
Če hočes neki vedet potegneš dol. Če bi jaz mel načrt za neki hudega ga dam na torent in napišem gor XXX big tits, azian,lezbis .cetra,cetra, cetra,.. in pod pravo ime. Ker če obajvim to na you tubuu, je ziehr kdo tam gor k bo reku ej mulo tole daj dol, torente pa noben ne pregelduje kdo pa ti bo šel pregeldati en torent k bo mel 0,2mb pdf oblike. Nobena živa duša. Tisti k pa majo znanje pa ne msejo pvoedati tkao kot je rekel tipo iz lokija,... zanimiv gospod.
Mingrede petra doličen link do eu govora ga polušam sedaj, zanimivo.
lp mejte se radi
p.s.:
Imamo samo en svet, imamo samo eno mamo, zato pazimo nanjo.
The whole world is one, in bed times and in god good times and in the hope for the beter briter future.
GD