radovedni soncek wrote on 12.07.2009 at 23:10:27:Ok al pa bi vseen.
Kako pa nj spoznam boga? Mislim, nočem žalt, toda da bom šel v cerkev vsak dan mi deluje res butasto. Predvsme zato k nimam ok mnenje o zupnkih.
Joj, tole bo spet tak tekst da me boste strelal,....
Em,.. men se zdi butasto, da je moj smisel lijfa zivet naredit dva mulca pol pa mi bo "zena" uzela hiso mucla itd, in bom do konca smrti mogu delat za doklade poleg tega me se otroka marala ne bosta in umrl bom se bolj reven in zjeban k sem sedaj. Mislim če je res tako, pol grem takoj an banko vzamem posojilo pa grem uzivat za en let pol pa,... .
Tak, da se mi zdi, reinkarnacija nekako smislena zadeva. Pač jaz jemlejm lijfe kot ene vrste učno uro kjer se učis zadev in pokušas doejt kar koli pač skušas dojet.
Sam kot vidim vse kar sem mislil, da je res vidim da kao ni res.
Tako, mene zanima najprej ali smo zvali k bomo umrl in je to to. Ali je tole z reinkarnacijo smisleno. Ker če tako gledamo pol, ali ima sploh smisel iskati duhovnost ce bom zivel smao 50 let in pol grem v prah. Bolje da grem ta cas k iscme duhovnsot delati ap grem poelti ali pozimi smucat.
O bogu bom pa drugič.
Mi je reku en tipo,... pogovori s ez bogom, hja, ok ni rpoblem marsikaj se bi lohak naucil od nejga, samo ne mi rečt da morem azto bit azdet ali pa si rpedstavlajti v soji betici nekja kar ni,... to mi ej zelo cudn.
lp
p.s.:ne me spluvat spet k je zadnjc en popizdil.
Kaj ej to um in ego?
Kuko ? Mal' težje . Pa pust župn'ke ker so glih tko zmotni ljudje kot jaz ali ti. Nekateri še bolj , drugi manj .
...uživancija pa tud' ni smisel življenja . Niti ni smisel štepanja otrok, kar nekateri tko delajo kot da so samo še to sposobni...
Quote:Sam kot vidim vse kar sem mislil, da je res vidim da kao ni res
Nooo, to so že prvi začetki napredka

Nismo živali, ker smo ustvarjeni z višjim Namenom. Umrli pa večinoma bomo skor vsi . Tko al' pa drugač , ker moramo po učni "uri" zapustiti ta Planet in iti naprej , naprej za "delom" .
Reinkarnacija Je smiselna, še bolj pa Inkarnacija.

V Prah Ne greš . Gre samo tvoje telo, z materijalnim razumom možganov. Srce z tvojo Dušo vred pa ostane . In živi naprej , ker je to Energija, katere se ne da uničiti Nikoli , razen spremeniti z "razgradnjo" .
Za spoznavanje Boga pa še trezni/nezadeti nismo dovolj sposobni/dobri, kaj šele utrganozadetopijanobolni ...
O Bogu pa drugič, ker Edinole On kreira/regulira tudi Doomsday

.
Lp do tedajjj, čaw