radovedni soncek wrote on 08.07.2009 at 15:37:21:kaj je z to meditacijo in tem k gres v nek drug plac v smislu astralega al kako bi vedu, kaj jaz vem, pa da se tam lohak pogovarjas z drugimi bitji ljudmi itd..
Samo ce ni ta forum ena velika zblojena pravljica...
Z meditacijo gres na en drug plac (ze res ampak v akumuliranemu smislu)? Vidim da zadeve sploh niso jasne, s kaksnimi bitji bi se sploh lahko pogovarjal v astralu? Reptili, letecimi kravami ali kaksno tretjo enooko debilnostjo?
Prvo moras sploh vedeti kaj je astral, ma ne prvo dojemite osnovo enotne naravne zakonitosti (tega ni v knjigah ki vam jih prodajajo okrog in na krozkih ki vaj jih ravno tako prodajajo= duhovna trznica) sem imel v preteklosti polno astralnih projekcij, lucidnjih sanji in podobne sare, ampak da se bos pogovarjal z nekimi (breztelesnimi) bitji... ja samo v pravljicah (pa kaksnih zablojencih ki se pogovarjajo sami s seboj) pa nikjer drugje. Mimogrede telepatija (clovek- clovek) obstaja, telekineza ne obstaja.
Z edinim bitjem ki si se in se bos pogovarjal je CLOVEK
Z edinim bitjem, ki se je V CELOTNI ZGODOVINI kdo pogovarjal je bil edino CLOVEK.
Problem je ker so vas zmesali lazni nakladaski duhovni nategi, nekateri se sami sebi verjamejo taksne bedarije.
Pa ne samo to celotna civilizacijska podtstat je potrebna postene prevetritve, ker to je vse ze kriticno bebavo.
Jaz sem podal dejstvo, edino SAMOZAVESDNO bitje v vseobseznem vesolju je clovek (najvisje bitje torej, to pa nikakor ne pomeni najvrednejse), ta isti clovek je izgruntal taksne bedarije da te prime srat...
Od unih bebastih suhljatih vesoljckov, letecih krav, kuscarske zalege in podobnega govna na katerega je ze cas da se poserjemo in splaknemo v klanalizacijo kamor spada taksen zablojen drek.
Samo ocitno se clovestvo se ni navelicalo ziveti v popolni temi, jaz sem se.
Ce se vrnemo nazaj dejstvo se vedno ostaja, da se je clovek pogovarjal le s clovekom ali pa svojo bolno domislijo (shizofrenija) se je prepricala da se navznoter pogovarja z nevem kaksnim bitjem (studijski primer za to je Bosty, ki misli da se pogovarja z bogom.
In kaj ces pol taksnemu razlagat?
Ga ni frajerja ki lahko dokaze nasprotno, ce je mi ga pokazite! Pa da vidimo tega nadcloveka (nadbitje)! ki komunicira z necim kar ni clovek, jaz ne poznam in vam povem tega ni, razen dolocenih pacijentov, ki pa se ve za kam so zreli.
Ljudje bozji pa skapirajte ze enkrat v cemu je stvar ne pa samo blodit taksnele bedarije.
Vesoljci? Vesoljci smo jasno tudi mi in ko bomo prisli na drug planet k ljudem (isti DNK), bojo rekli glejga zlomka... vesoljci!

Evo na tej stopnji smo zdaj mi, majhni in zabiti glede enotne naravne zakonitosti.
In mi se bomo "smejali" ljudem, ki so pac v ciklu lesene zlice in si rekli, saj smo tudi sami dali ze nesteto taksnih ciklov skozi, odpustimo jim...

Nevem no Alojza je ze minilo, ker vidi da ni kruha na temu zasanjanemu duhovnemu koticku in mene tudi mineva, ker vsakic ko pridem gor, je situacija bolj kriticna, samo zavijanje v meglo in ustvarjanje misterijev in furanje neskoncnih zablod, namesto da bi dojeli da: VEMO ZE VSE! Zananje ki je pika na i je na zemlji, samo spozanti ga moramo.
Aja mimogrede, stran Prometejevo darilo clovestvu je sla pa pa, ker je rekel Alojz da skoda truda, komur je usojeno da je vsaj v osnovi spoznal zadevo jo je ze v temu cajtu. ZA druge pa tako ni smisla, zato je umaknil P.D.
Sploh pa tukaj so bili sami poznavalci letecih krav iz saturna in pac cloveka je minilo, sploh pa ima zdaj resno delo, ki bo REALIZIRAL tapravo zadevo. Ne pa prepricaval dolocene bebce, zakaj je nelogicno in nemogoce ziveti na saturnu in zakaj je nemogoce da obstaja leteca krava,...
Nocem nobenga prizadet al karkoli slabga, samo sem napisal v temu stilu, da se malo prebudite iz teh blodenj, ki so vsakic bolj kriticne ko pridem sem. Kaksnega bostija bi pa za njegovo dobro mahnil s kolickom cez bebavo lorberjevo bucu, mogoce bi celo izdavil... Aha ma saj res, joj sem zmesan...
Kakorkoli uzivajte se naprej!