M.L. wrote on 27.08.2011 at 23:35:15: Quote:[quote author=kopron link=1233678557/4130#4130
Ja, brat, hvala, ... ampak, ... ko sva že ravno pri tem Svetem Govoru Stvarnika, ... a si že vidu/sreču kako bejbo, ki bi prerokovala tako kot je namignil Stvarnik tule v NR ?
Pa ne mi namigniti Gabrijelo, ki je od ta spodnega - precej očitno , če pogledaš malo podrobneje v JM .
Tko sem mislil, če si morda že slišal / srečal za kako tako "franco" , ki je kaj slišala od Njega ki Je ?
Ker jaz še nisem nobene srečal / videl .
Hvala za trud .
MsT .
Kar nekaj jih je v Svetem Pismu, zakaj potem tudi v teh časih ne bi bila kakšna. Glej, že vsaka od srca ljubeča in razumna ženska ima lahko te lastnosti. Morda jih naše oči ne vidijo in ušesa ne slišijo, pa kljub temu, da obstajajo.
Pa lep pozdrav.
[/quote]
Ja, ja, ja, ... saj to, ... tako sem mislu, ... vendar , ... tu, blizu , okoli močvirnate (bolane) Lublane ni niti približnih sledi o kaki taki sestrici .
Zato sem pa vprašal, če je blizu tebe kje kaka, ker vem, da so tam boljše kot tu, ob naših močvaaarnikih
Sicer tud' takih podobnih bratov še nisem srečal, čeprav se tudi tu-blizu mene eni nekaj duvajo/napihujejo kaj da so, ampak je vseskupaj bolj en "vakum"

No, saj nimaveze, ... če pa boš glih kaj slišal, videl, zavohal, pa mi prosim sporoči .
Hvala .
Lep duhoven pozdraw do tedaj, čaw
B + #