Pozdravljen gape
Sem pogledal video in danes ponoči bom pregledal vse videje katere ima objavljene.
Em hvala za odgovor. Toda ta tvoj odgovor se mi,.. mislim tako bom rekel odkrito. mam ogromno vprašanj.
1.) O čem naj se ozavestim?
gradnja his to znam
pridelati hrano na polju to znam
mozlt in klat zivali za meso tega ne znam
ribnik urediti in gojiti ribe to morem še nalo naštudirati
Ok vejretno bi se mogu naučiti mkako sam sebe lohko preživim. Do tega sme prišel prejšen teden. Pa ne vidim tuki veliekga problema, razen tega da nimam travnika oziroam pri elektirki se mi malo zatakne, bi mogu generator na potok pripeti. Pač narediti potok mehanizme to mi ni tezko, sam dinamo ali alternator skupi sprvt tuki pa se nimam pojma.
Se bi mogel ozvestiti v čem,... duhovnosti, meditirati iti v astralni svet ter izvesti esential proces oziroma povečati mojo osbno frekvenco da bom lahko pobegnil iz tele 3 dimenzije v 4 dimenzijo katera se bo 11.11.2011 zaprla za prehajanje vanjo. (dokumentarci)
Naj se izurim v borilnih veščinah da se bom znal braniti ko pride vojna, kupim lok puščice itd.
2.)Kaj se bo zgodilo 2012?
No če mene prašas so tri simpel možnosti.
Prva: Osebno sem mnenja, da če bi nekdo tel pomoriti ljudi na globalni ravni. Po mojemmnenju, da ne bo z vojno to dosegel. Je predolgo, umazano, strašno itd,... . No če bi vrgli atomsko bonbo bo sevanje pa uničenej itd. Če pa bi tel odkrižati recmo 4 biljarde ljudi na tem planetu v 14 dneh.(dokumentarec) Bi naredil en virus in bi ga spustil ene dve leti po zemlji da bi se maksimalno infiltriral med prebivalstvo. Pol pa bi za dve tri leta še en drugi virus poslal kateri bi se zvedal z prejšnjim in bi pobil prov vse po vrsti nič ne bi pomagalo. Kak teden bi bilo to vroče na koncu imam cela naslja cela ljudi ni, malo smrdi crvi pojedo vse in cez pol leta grem lahko kamor želim. Ni sevanja ni vojne trplenja, ruševin. Gradnja je težko delo, materijale rabiš stane veliko, itd,... Meni se zdi da bi tole bilo the best rešitev ce bi tel to dejansko tel narediti.
Oprostite pa res nočem tuki izpadet prasec itd, vem kako gorzno se to sliši. Tole je teorija.Sem se jaz tudi smao zamislil k sme to videl.
drugic: No nekej sme bral da se bo zemlaj upočasnila in bodo kateklizme ratale in pol bodo ljudje k majo doloceno stopnjo razumevnaja in osebnega spoznanja o kozmosu vesolja lepo čedno prestopili v 4 dimenzijo. (OK WTF???, jaz vem kako butasto se to slisi in ne zamerim ti dragi bralec ce se ti tole zdi butasto, tega se jaz ne kapiram!!!). IN ostali ostanemu tuki dol in gremo lepo v pm. neki nas bo prezivelo in pol gre zopet vse od začetka. (sam tok jaz nimam čolna če ga kdo ma nj pove

). In kot sem nekje gledal baje da v 4 dimenzijo lohka skočimo z zemjo ali nekaj takega. (WTF, ne me spraševat prašite ljudi k so v tem jaz nimam pojma o teh rečeh).
tretjic: nic ne bo kot ob milenijumu ni bilo nič.
Kot jaz vidim zadevo je vleikopodatkov nič p ani specifičnega. Pač ce je prišel kak globalni preod našega palneta pol ok. Toda poraja se vprašanje ali se lohak vsi ljduje naučimo te reči v tkao kratkem času če si za to zvedel danes. ne vem.
Osebno sem zelo firbčen, včasih še preveč. zato pa me je dvofazni tok nekajkrat pošteno stresel da o trofaznem ne govorim

. Toda mnenja sem, da če je tok veliko folka okol po svetu pa vsi govorijo isto stvar, da ne more biti to kar nekaj tako za lase privlečeno. Če bi mi trije opiti sokrajani to govorili za mizo v neki oštariji, pol bi šel domov in prespal. Pač vsi ne morejo biti nezauplivi, al kako nj se izrazim. Tako, da se mi zdi, da ena revulucija bo prišla. Toda bojim se, da ko bom dobil pusko v roke ozirma ko dobim pusko namoje celo, da takrat bo vse prepozno. Tako, da menim, da se pripraviti ni greh. Če kdo želi se učiti samoobrambo ok hvala bogu drug bo meditiral tretji bo pogruntal kako se krave molze( tega še nsim počel),... itd,.... Vredu. Najbolj se mi zdi zanimivo da nekaj je v zraku, vsi vedo da nekaj bo kaj pa bo pa ne ve noben. Tako, da če mas gape kako smernico pol povej ane. Tka da vem al nj kupim vleliko palco da bom tepel folk k mi bo pokusil ukrast mojo majhno konzervo tune iz haldilnika al nj se spokam v tibet v tempelj pa začnem hard core meditacijo. Sam tele meditacije me je pa strah ko, kislce. Kako za božjo voljo se sprivš meditirati, če nimaš majstra. Mislim, kot sem bral po forumu te lohak v polje peljejo, pa napadi,.. itd,...... ok sej mogoce sem res čuden k se nism ostrigel pol leta ali je že več

, ne vem točno, toda tam pa vseeno en bi rad pristal.
To ej to, sedja morem pa nehat kmoji psoti so ako dolgi da človeka kar mine da bi ga prebral.
lp
komi čakam na nov psot
lp
Bodite varni veseli in polni upanja. pa PLIDEN bit, porednic ne marmao

lp