Alojz bi lahko prenehal lajat na ta forum in počasi začel lajat na svojga psa ...

To bi zgledalo takole:
Alojzev pes: Jazst nisem manjša zavest od človeka, jebemti sunac!
Alojz: Ja pa si, ščene moje. Kaj? A te ni rodila mati in ne oče? A boš reklo, ščene moje, da te je rodila gora, kaj?
Alojzev pes: Ne ti meni, da sem nižji samoizraz vesolja od tebe, majmun! Jaz sem življenjska samomanifestacija in voham bolje od tebe!
Alojz: Ja pa kaj, če vohaš. A pa si se zmožno samo-zapret v sarkofag in potem re-animirat, a? Da lahko potem spet vohaš naprej. No, si al nisi?!
Alojzev pes: Ma ti si čist utrgan! Kakšna re-animacija? A vidiš tisto drevo? Jaz si ga ogledam, ga naciljam in poščijem! To je to. Razsvetljen sem pa bolj kot ti, jaz vsaj živim ti pa stalno nekaj tuhtaš kako boš nekaj na glavo obrnil in predstavil svojo vesoljno teorijo. Evo ti vesolje! (Alojzev pes se v tem trenutku prav nesramno podela na njegov čevelj. Alojz se ves besen in užaloščen, ker ga še njegov lasten pes šinfa, razpoči kot balon v zlato vesoljno mavrico).
Alojz bi na stara leta lahko malo manj bevskal kot kakšen še posebej nesramno podivjan cucek ...
P.S. Telo ne more ustvariti zavesti, nima nič z zavestjo, zavest se zaveda telesa, ne pa obratno. Hov!