limpid wrote on 29.08.2008 at 14:34:57:Res je.
Ampak nekaterih strupov se relativno hitro privadi tud človek...

V bistvu smo tako zelo odvisni od vsega da če se vmes še na kaj privadimo niti ni tak greh recimo samo pomisli koliko strupov vsak dan poješ tako ali drugače če ne drugega z margarino. Pa koliko strupov poješ zavestno, vedoč da so strupi (tukaj mam v mislih predvsem alkohol in razne tablete proti vsemu možnemu). Od psihadelikov (večine njih pač)
nisi zastrupljen,
ne postaneš odvisen,
nisi zadet v nobenem pravem pomenu besede. V bistvu se prekleto vesel in zdrav in nasploh poln življenja vrneš v 'normalen' svet. Po lastnih izkušnjah vem, da me dosti bolj skuri alkohol ali katerakoli sintetična droga (glavoboli, moralni mački itd.) kot katerikoli psihadelik, ki mi da kvečjemu kaj za misliti. Se pravi komu naj verjamem časopisom in znanstvenikom (ki so v bistvu ena velka propaganda strahu), al samemu sebi?
Rdeče mušnice so mi nekaj novega, zato me pa zanima če je že kdo probal na lastni koži. Kolikor berem po netu ni prevelkih rizikov in me pač zadeva zanima. Zdej pa če vas še zmeraj moti to da se hočem 'zadevat'

vam pa res nimam kej rečt.
No mal sem se razpisu bom raj nehu

lp
Strupov v prehrani se lahko izogibaš, tudi kemijskim zdravilom se lahko ( marsikaj se da pozdraviti na naraven način ).
Tudi homeopatija v nekaterih primerih uporablja razredčene strupe ampak za namen zdravljenja ne zadevanja.
To da se ga zadevaš, ti ne more nihče tu preprečiti, odločitev je čisto tvoja.
Bodi pa odgovoren in ne lahkomiselen, zavedaj se, da strupi vnešeni v telo tudi škodijo tvojemu telesu. Telo mora vsak vnešeni strup predelati, kar utruja notranje organe, predvsem jetra in ledvice. Mogoče zdaj ne čutiš a kot sem že rekla lahko boš kasneje. ( in ne bo kriva margarina

)
Lep pozdrav