Boštyxz wrote on 03.12.2008 at 19:51:48:Po moje, je Modri , ki je Najmodrejši , izvedel opravljanje velike potrebe Saturnovskih krav bolj modro, kot si ti to zamišljaš , heh ... !
Po moje med letom sploh ne zmorejo opravljati velike potrebe, ker niso sproščene .
Ha ha ha ha te se vedno bolj smesne in utrgane, Bosty zakaj bi bilo kaj po tvoje, ce se sam priznavas da ne ves kje se te drzi rit in kje glava?
Torej vse kar je po tvoje je obratno od resnice

in je zato neumno in bedasto kajne?
Po moje pa si ti res vse na glavo postavil in rit obrnil v funkcijo misljena, si ze slisal za rek: se je posral od strahu? Ves zakaj? Ker slucajno si v strahu napet, nic kaj prevec sproscen se meni zdi da ni to iz trte zvito, kaj menis na to?

Ideje tvojega stvarnika so enako tebi ki jih izdajas... dojemi, so nic vredne in neumne do poda utrgane in fanaticne tako kot si verski fanatik ti sam. Zdaj pa pojdi v kot pa se zjoci

torej dojemi resnico ali pa se naprej juhej povej se kaj bolj debilnega kot je lahko, ce bo sreca bos dosegel kriticno tocko neumnosti, takrat bos videl da nisi v nebeski peneci kopeli stvarnikovih idej ampak ze do vratu v svojem lastnem dreku, ki si ga ze krepko nabral, da lahko veselo brodis po njem in cofotas da koscke govna nese vse do tega foruma in se ces

L.p.