S wrote on 04.08.2008 at 08:25:13:Alojz in Sandib wrote on 03.08.2008 at 22:58:17:Quote:Alojz kot vidiš je Modrih kar veliko. Kononeko jih ima cel kup. Bošty samo enega. Sedaj se porodi novo vprašanje za S-a, ali je smiselno ali nesmiselno imeti nekoga za modreca.
Lp, Igor
Aygor.Ja vidiš,da je včeraj iz kahle vstal!
Kaj mu češ postavljat vprašanja. Se dela pametnega,nas obsodi,da bluzimo,a ne ve zakaj Zemljo tlači. Nekaj prebere,pa misli,da je vse res. Nima kontakta sam s sabo,a bi že sodil druge za bluziče.
alojz ti še danes na kahlji sedis in serjes noter.

zanimiv se mi zdi da te tolk prizadane ko ti eden pove
da si navaden bluzič, ki misli da je bog in batina.
alojz ta tvoja teorija ni nič drugega kot izraz tvoje samopodobe.
poznam te od znotraj in ko se bos zavedal sebe bos lahko odvrgel to samopodobo.
dokler pa mislis da si edini samospoznani,ki vse ve kao, bos pa sedel na kahlji pa upam da ti ne smrdi že preveč pod nos tvoj drek
Fantek S
Rebus smo ti razložil tko in tko.To si želel,ko si nas zmerjal za bluziče.
Ja S edini sem! Ti si navajen uporabljat tuje znanje,jaz pa imam svoje,ki je nezmotljivo in večno-sedaj preverljivo. Problem je,da je večina ljudi samovšečnih in oholih slepcev takšnih kot si ti npr.Problem je tudi,da večina obsoja druge za vse svoje tegobe v tem življenju,za katere so se prostovoljno odločil, a se tega ne zavedajo.
Kar se pa tiče Echarta,ga dam v žepek za drobiž, ne pa v sam hlačni žep. Vidiš to vas boli moja samozavest,ki jo povezujete zmotno z mojim egom ne pa z mojim znanjem,ki bo temelj za popolnoma novo civilizacijsko življenjsko paradigmo. S ponižnostjo se istovetijo ovce,ki ne marajo črne ovce v svoji čredi,ker le ta iztopa iz nje.
S ti si pa še vedno na kahlc in boš verjetno,kar tam ostal. Z Echartom loviš varuha mojstra in nosilca izgubljenega vedenja,se boš moral pa malo bolj potruditi. Ti ni všeč tole, težko prebavljivo za tvoj ego? Si mislil,zdaj bom pa jaz tele bluziče iz P.D. poduču si dobil pa sam kol v r...
Kaj boli? Vse kar imaš za naprej 'resnega' za povedat si že povedu s tem, da se hvališ s tujim zelnikom, ker lastnega nimaš!!!!!
Lp Alojz