Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 19 20 21 22 23 ... 28
(Read 90530 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Sodobna Noetova barka
Reply #300 - 21.08.2008 at 07:57:07

Grin Grin Grin, ... joooooooj kolk' ste v zmoti  Shocked Sad Tongue Shocked Shocked Huh.

Mislim, glede M.L. . ( in očitno-verjetno še za marsikoga+ marsikaj )  Namreč, to sploh ni oni "U." , heh  Grin Cheesy Grin

In, zanimivo me skoraj preseneča to, da Alojz - ob vsej svoji domnevni vsevednosti - niti tega ne ve, da M.L. ni oni U., ampak je to nek drugi U  Exclaim Cool.

Zanimivo, zelo zanimiva je ta Alojzova domnevna vsevednost , ko je šele včeraj ugotovil to, kar sem jaz vedel že prej , namreč, da sem resnicoljuben  Cheesy Wink.

Je pa še zanimivo, kako vam gre M.L. takole precej "v nos", ... ker ga ne prepoznavate kot takega - kot si ga v svojih umskih predstavah želite da bi ga imeli  Grin .

In, ker potem ne najdete nobene prave primerjave zanj, potem so vas samo še žaljivke kot smo videli , "zahojenec", "hinavec" , itd, čeprav sem se sam prepričal, to, kar sem tudi že slutil prej, da je popolnoma drugačna oseba kot si mislite vi  Cool.

Daj Alojz, sprijazni se z tem, da ponujamo pač nekaj boljšega kot ti  Cool .

No, kaj čemo zdaj, dragi brat M.L., ko nas ta pokvarjen svet samo še zbada z žaljivkami kot ; zahojenci, 2-ličneži, luciferčki, lažnivi, lumpi, ... Embarrassed

Eh, nič, ... gremo naprej, - po začrtani Stvarnikovi poti naprej  Cool Roll Eyes Cool, tale SNB ( + SAB)  , pa naj se potopi kakor se sama hoče  Tongue Roll Eyes.

Najlepša zahvala pa predragemu Bogu-Stvarniku-Vsevišnjemu-Najboljšemu-Najljubeznivejšemu-(pre)Dobremu -Svetemu-Očetu  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

za vse milosti, katere prejemam večno  Roll Eyes Kiss Roll Eyes.

In, imejmo lep + predvsem dober dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjj, hurrreeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,  Cheesy Smiley Cheesy

by Boštyxz + #spiritual team + # Kiss#

Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #301 - 21.08.2008 at 08:56:18

Boštyxz wrote on 21.08.2008 at 07:57:07:
Grin Grin Grin, ... joooooooj kolk' ste v zmoti  Shocked Sad Tongue Shocked Shocked Huh.

Mislim, glede M.L. . ( in očitno-verjetno še za marsikoga+ marsikaj )  Namreč, to sploh ni oni "U." , heh  Grin Cheesy Grin

In, zanimivo me skoraj preseneča to, da Alojz - ob vsej svoji domnevni vsevednosti - niti tega ne ve, da M.L. ni oni U., ampak je to nek drugi U  Exclaim Cool.

Zanimivo, zelo zanimiva je ta Alojzova domnevna vsevednost , ko je šele včeraj ugotovil to, kar sem jaz vedel že prej , namreč, da sem resnicoljuben  Cheesy Wink.

Je pa še zanimivo, kako vam gre M.L. takole precej "v nos", ... ker ga ne prepoznavate kot takega - kot si ga v svojih umskih predstavah želite da bi ga imeli  Grin .

In, ker potem ne najdete nobene prave primerjave zanj, potem so vas samo še žaljivke kot smo videli , "zahojenec", "hinavec" , itd, čeprav sem se sam prepričal, to, kar sem tudi že slutil prej, da je popolnoma drugačna oseba kot si mislite vi  Cool.

No, kaj čemo zdaj, dragi brat M.L., ko nas ta pokvarjen svet samo še zbada z žaljivkami kot ; zahojenci, 2-ličneži, luciferčki, lažnivi, lumpi, ... Embarrassed

Eh, nič, ... gremo naprej, - po začrtani Stvarnikovi poti naprej  Cool Roll Eyes Cool, tale SNB ( + SAB)  , pa naj se potopi kakor se sama hoče  Tongue Roll Eyes.

Najlepša zahvala pa predragemu Bogu-Stvarniku-Vsevišnjemu-Najboljšemu-Najljubeznivejšemu-(pre)Dobremu -Svetemu-Očetu  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

In, imejmo lep + predvsem dober dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjj, hurrreeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,  Cheesy Smiley Cheesy

Bošty res si resnicoljuben, s svojim postom kjer si napisal da je M.L. U si povzročil celo zmedo in nisi bil niti toliko da bi to povedal, zdaj pa se še naslajaš nad tem.  To je dvoličnost.  ( da ne boš mislil kako zelo resnicoljuben si  )

Lahko bi razjasnil da gre U za začetnico imena M.L-a , ne pa da se greš neke bedne skrivalnice in trike.  

Lep pozdrav   Smiley
Back to top
« Last Edit: 21.08.2008 at 10:01:48 by nahate.d »  

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #302 - 21.08.2008 at 09:41:24

Bošty, sedaj pa res ne vem zakaj si se sprenevedal prej ali pa sedaj. Si se mogoče ustrašil? Sicer pa tako ni važno. Lahko se pa vseeno malo zresniš in priznaš, da je M.L. vseeno zahojenec.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #303 - 21.08.2008 at 09:53:41

Bošty je zmogel več kot tri stavke. Zmogel je tudi trenutek resnicoljublja. Sedaj ko brani zahojenca M.L. je pripravljen prodati tudi samega sebe in se tudi je. Pri meni zanj- ni več dobre misli. Pika.
Samo še klofal ga bom kot zajčka,ki se je pokakal pred .M.L.
Nahatee in Igor sta  Boštya bolje ocenila- kot jaz. Gojil sem upanje,da bo ,a je res en navaden bluzič.

Lp Alojz Grin Grin
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #304 - 22.08.2008 at 14:56:48

Quote:
Boštyxz wrote on 21.08.2008 at 07:57:07:

Bošty res si resnicoljuben, s svojim postom kjer si napisal da je M.L. U si povzročil celo zmedo in nisi bil niti toliko da bi to povedal, zdaj pa se še naslajaš nad tem.  To je dvoličnost.  ( da ne boš mislil kako zelo resnicoljuben si  )

Lahko bi razjasnil da gre U za začetnico imena M.L-a , ne pa da se greš neke bedne skrivalnice in trike.  

Lep pozdrav   Smiley

No , ja, jaz sem pa mislil, da bo to vse razjasnil že "vsevedni" Alojz. Huh

Ravno zato pa se mi je takooo čudno zdelo, da ni bilo nič od tega  Tongue.

Ravno zato sem tudi izpostavil to "točko"  Roll Eyes.

Pa sem spet naletel na Alojzovo nevednost  Tongue.

No, torej, preizkus opravljen  Cool.

Še kaj ?  Roll Eyes Wink

Okej, ... čaw  Cool

by Boštjan + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #305 - 22.08.2008 at 14:59:30

Quote:
Bošty, sedaj pa res ne vem zakaj si se sprenevedal prej ali pa sedaj. Si se mogoče ustrašil? Sicer pa tako ni važno. Lahko se pa vseeno malo zresniš in priznaš, da je M.L. vseeno zahojenec.

Lp, Igor

Hmm, veš, zelo težko to priznam , ker : če je on "zahojenec", potem si ti dvojni zahojenec  Cry Shocked.

In, vidiš, tudi zate to težko rečem ( v bistvu sploh ne morem )  Cool.

Pa dober + nezahojen dan, vam vsem želim, šenapreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #306 - 22.08.2008 at 16:13:37

Boštyxz wrote on 22.08.2008 at 14:59:30:
Quote:

Lp, Igor

Hmm, veš, zelo težko to priznam , ker : če je on "zahojenec", potem si ti dvojni zahojenec  Cry Shocked.

Pa dober + nezahojen dan, vam vsem želim, šenapreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#

Kot sem napisal, se moraš prej zresniti. Ko se boš zresnil ,si boš tudi priznal.

S priznanjem in resnim pristopom boš končno tudi začel spoznavati resnico in Modri te ne bo več zapostavljal.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #307 - 22.08.2008 at 19:59:08

Bošty

Povej mi kdaj si dobil 'plašnice na oči'? Bošty daj dojemi nihče te nima za manj kot katerega koli drugega. S temi plašnicami ko vidiš nekaj kar ni,boš moral nekaj storiti. Sedaj si pa že kr' malo zatežen nisi več zanimiv.Govorim v lastnem imenu. Do malo nazaj sem še upal,da jih boš snel,sedaj pa vidim,da samo sanjaš kako se 15 let ukvarjaš z neko duhovnostjo. Ali sem napisal duhovnostjo? Sem se zmotil, ukvarjaš se z lastno samoprevaro,to bo to!
Samo še kvakaš 15 let,15 let,15 let. Kaj pa je 15 let proti tvojem večno-sedanjemu življenju-ni niti solzica na nebu-je navadno blefiranje,neznanje in lastna hvala,ki se dobesedni neuporabna pod mizo vala.

Lp Alojz Grin
Back to top

IP Logged

Bamby
5

No pain no gain

Reply #308 - 23.08.2008 at 01:46:59

Alojz in Sandib wrote on 22.08.2008 at 19:59:08:
Kaj pa je 15 let proti tvojem večno-sedanjemu življenju-ni niti solzica na nebu-

Spet si se močno zmotil, in ti se imaš za nekega znanstvenika.

Torej:

Boštijevo večno sedanje življenje se lahko vrši samo v tem večno sedanjem trenutku (če uporabim tvojo terminologijo), časovno njegovega življenja  ni nikjer drugje niti v preteklosti, niti v prihodnosti. Ta večno sedanji trenutek pa je neskončno kratek časovni interval.

Torej:

15let/večno-sedanje življenje => limitira proti neskončnosti

Torej se v matematičnem smislu lahko reče, da je: 15 let napram Boštijevem "večno-sedanjemu življenju" neskončno mnogo.

p.s.:In Alojz, kako ti gre, lekcija za osnovnošolce, izpostavljana enega izmed dveh faktorjev iz enačbe? A že kaj napreduješ?
Back to top

Življenje je popolnoma zastonj in brezplačno, pa vendar je ni
stvari na tem svetu, ki bi bila vredna več. (Bamby)

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #309 - 23.08.2008 at 08:38:47

Quote:
Quote:

Lp, Igor

by Boštyxz + # Kiss#

Kot sem napisal, se moraš prej zresniti. Ko se boš zresnil ,si boš tudi priznal.

S priznanjem in resnim pristopom boš končno tudi začel spoznavati resnico in Modri te ne bo več zapostavljal.

Lp, Igor

Mar ne vidiš, da me sedaj že RESNO siliš, da priznam tebe za dvojnega zahojenca  Tongue Questioning Exclaim.

( p.s.; Alojz, 15 let je ogrooooooomno , napram skorajšnji polovici mojega tuzemskega življenja v temi  Exclaim )

Pa dober + nezahojen dan, vama želim, še napreeejjjjjjj, hurrreeeeejjjjjjj, ..........

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #310 - 23.08.2008 at 13:01:47

Bamby

Kaj se ti res,da non stop težit s temi tvojimi analizami,ki so totalno skregane s tvojo lastno bitjo.

Vsak X človek je večno-sedaj živ,ker vsaka naša elementarna telesna smrt (atomi) pomeni večno-sedaj sočasno naše novo (atomsko) telesno manifestacijo rojstvo in sočasno obratno. Menjamo atome (telo) v naravni reprodukciji naše vrste in tako vsaka vrsta. Matrica življenja je večno ista živa matrica na katero se veže elementarna matrica in sočasno življenjska na elementarno.Ker pa ima elementarna (matrica) samocikle zlitja ima življenjska matrica podvojeno življenjsko matrico,ki zahteva reprodukcijsko elementarno verigo za vsako obliko življenja.

Bamby si prekratek v razumu in hkrati predolg v neumnosti,da bi midva lahko uravnotežila svoje poglede. Malo boš moral spremeniti svoj način razmišljanja ,ki je sedaj bolj papagajsko naučeno.

Lp Alojz Grin
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #311 - 23.08.2008 at 16:04:55

Boštyxz wrote on 23.08.2008 at 08:38:47:
Quote:
Quote:

Lp, Igor

by Boštyxz + # Kiss#

Lp, Igor

Mar ne vidiš, da me sedaj že RESNO siliš, da priznam tebe za dvojnega zahojenca  Tongue Questioning Exclaim.

( p.s.; Alojz, 15 let je ogrooooooomno , napram skorajšnji polovici mojega tuzemskega življenja v temi  Exclaim )

Pa dober + nezahojen dan, vama želim, še napreeejjjjjjj, hurrreeeeejjjjjjj, ..........

from Boštyxz + # Kiss#

Torej so po tvojem Modrem dvojni zahojenci tisti, ki ti predlagajo odgovornost in resen pristop do spoznavanja resnice.

Enojni zahojenci pa tisti, ki te vlečejo za nos.

Dobra je ta tvoja logika, ki ti jo podaja Modri. Pa si ti siguren, da ga pravilno razumeš?

Lp,Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #312 - 23.08.2008 at 17:27:48

Hmm, ne, ni to moja logika. Cool

Namreč, spomnil sem se strani 170 nazaj, na Prometejskih straneh, kako si razlagal o zabavi življenja :

Igor wrote :
Vse jemati na hec se ni zdi dokaj sprevrženo življenje. Prav tako ni vse resno. V življenju mora biti tudi zabava. Mešati strah s skrbjo, čustva z dejstvom je zmedenost.

Sem poznal Srba, ki je rekel; hec pa mora bit in je ženo ubil.

Lp, Igor

Vidiš, Igor, tako pisanje/govorjenje je zame skrajna neresnost oziroma zmedenost (z napačno vizijo bistva tuzemskega življenja)  Exclaim .

No, pa reci da si vsaj malo bolj resen, kot si bil na strani 170  Wink

Do tedaj, paaa, .......

lep pozdravčav, ... Cool...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #313 - 23.08.2008 at 18:00:06

Tukaj sem razložil razliko med hecem in zabavo. Neverjetno, da tudi tega ne razumeš. Vidim, da bom moral za tebe pisati daljše poste z osnovnim besediščem.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #314 - 23.08.2008 at 18:01:18

Quote:
Tukaj sem razložil razliko med hecem in zabavo. Neverjetno, da tudi tega ne razumeš. Vidim, da bom moral za tebe pisati daljše poste z osnovnim besediščem.

Lp, Igor

ja, ampak vseskupaj ( hec + zabava), je samo tvoja neresnost ki je podobna SNB . Exclaim Cool
Lp
Bošt' + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 19 20 21 22 23 ... 28