, ... joooooooj kolk' ste v zmoti

.
Mislim, glede M.L. . ( in očitno-verjetno še za marsikoga+ marsikaj ) Namreč, to sploh ni oni "U." , heh

In, zanimivo me skoraj preseneča to, da Alojz - ob vsej svoji domnevni vsevednosti - niti tega ne ve, da M.L. ni oni U., ampak je to nek drugi U

.
Zanimivo, zelo zanimiva je ta Alojzova domnevna vsevednost , ko je šele včeraj ugotovil to, kar sem jaz vedel že prej , namreč, da sem resnicoljuben

.
Je pa še zanimivo, kako vam gre M.L. takole precej "v nos", ... ker ga ne prepoznavate kot takega - kot si ga v svojih umskih predstavah želite da bi ga imeli

.
In, ker potem ne najdete nobene prave primerjave zanj, potem so vas samo še žaljivke kot smo videli , "zahojenec", "hinavec" , itd, čeprav sem se sam prepričal, to, kar sem tudi že slutil prej, da je popolnoma drugačna oseba kot si mislite vi

.
Daj Alojz, sprijazni se z tem, da ponujamo pač nekaj boljšega kot ti

.
No, kaj čemo zdaj, dragi brat M.L., ko nas ta pokvarjen svet samo še zbada z žaljivkami kot ; zahojenci, 2-ličneži, luciferčki, lažnivi, lumpi, ...

Eh, nič, ... gremo naprej, - po začrtani Stvarnikovi poti naprej

, tale SNB ( + SAB) , pa naj se potopi kakor se sama hoče

.
Najlepša zahvala pa predragemu Bogu-Stvarniku-Vsevišnjemu-Najboljšemu-Najljubeznivejšemu-(pre)Dobremu -Svetemu-Očetu

za vse milosti, katere prejemam večno

.
In, imejmo lep + predvsem dober dan, še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjj, hurrreeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,

by Boštyxz + #spiritual team + #

#