Etrex wrote on 09.08.2008 at 21:14:19:Boštyxz wrote on 09.08.2008 at 15:39:26:Poglej, zelo preprosto :
Jaz samega sebe poznam že skoraj ceeelo življenje

.
In, ker se poznam , vem kaj zmorem + kakšne sposobnosti imam

.
Odkar pa se čedalje bolj "družim" z Najvišjim, Bogom-Stvarnikom, ... spoznavam,
da sem en navaden bebec, ki z svojim možganskim računalnikom ne zmore niti razmišljati tako kot bi bilo treba, kaj šele kaj več .

.
Šele z spoznanjem, da sem "praktično nula", in nadaljnim priznanjem tega, ... se je počasi začel napredek tudi na meni .

In, šele ko sem opazil to razliko, + tako sprevidel, sem vedel za kaj gre .

Zdaj, še kaj več, pa drugič

.
+ dober dan, vam želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...
by Boštyxz + #

#
Aha ze razumem, pocasi pa le dojemam.
Ti se tako dobro poznas, tako dobro si se spoznal in si ugotovil da si eden navaden bebec?
Ugotovil si da z mozgani ne mores razmisljati, ceprav je to edina tonamenska zadeva.
Tako ti je prisel stvarnik na pomoc, da razmislja namesto tebe, deluje namesto tebe in hja pazi to... celo zaveda, dojema in zivi namesto tebe, tudi to je prevzel oziroma prevzema ze od vedno, ker manj kot to se ne spodobi za stvarnika aneda?
Saj stvarnik je superioren v vseh pogledih, tako da ga ni detajla ki ne bi vkljuceval njega samega.
No potem se pa ze bolje razumemo

Hvala njemu edinemi, ki je vse razumes?

Je vse, tudi beseda: njemu edinemu, je izgovorjena skozi tega edinega, to je njegova kreacija, razumes?

L.p.
No, v bistvu ... tudi ne, ... si spet šel precej v drugo skrajnost.
Glej ,... saj ne rečem, ... tudi jaz še vedno razmišljam, ... vendar pa poizkušam čim manj , ... oziroma samo toliko, kot je nujno potrebno .
( pa verjetno bom še manj

)
Vendar pa si pri Njegovih kreacijah spet izpustil še en pomembne faktor .
Namreč, ... če On je Življenje, ... je njegovo nasprotje smrt .
In, glej, ... kot sami veste ( tudi po Alojzu ), je v Enotnem prostoru (za1X še ) bitka 2 osnovnih sil.
In, 1 od teh sil je Pozitivno življenje ( Stvarnik ), druga pa Negativno življenje - smrt , čeprav je bila predhodno TUDI ustvarjena od Stvarnika, pa se je sama ustvarila v to smer/obliko/pozicijo/stanje , ker je imela svobodno voljo do te odločitve . Namreč, Stvarnik je Dober + zato ustvarja samo Dobro ( Življenje izvira samo iz Življenja ) .
Vendar pa, odkar se je obrnila nasproti Stvarniku, se je z tem nekako ločila od Njega, ker ne deluje več z Njim skladno , ampak mu nasprotuje .
In, iz tega bednega "nasprotovanja" Stvarniku, dela Stvarnik zelo zanimivo dobre "reči" , ... tako da tudi najslabše naredi za najboljše ( + popravlja kar je pokvarjenega)

.
To je spet ena od Njegovih najboljših lastnosti .
Prejšnje slabe lastnosti pa so torej last prej omenjene negativno-slabe kontrasile, ki se je uprla Stvarniku, in mu še do te ure nasprotuje + nagaja v vseh možnih pogledih/ozirih .
Vendar pa je tudi za to ubogo ( čeprav še vedno precej močno) "kontrasilo" , ki je deloma položena tudi v nas samih , Najmodrejši pripravil rešitev

.
Če pa še kaj ne veš, pa še kaj vprašaj

.
Pa dober + lep dan , ... from Boštjan + #

#, ...
čaw'