Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 ... 28
(Read 90552 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: Sodobna Noetova barka
Reply #240 - 04.08.2008 at 07:00:54

Quote:
Boštyxz wrote on 03.08.2008 at 10:21:07:
Quote:
Boštyxz wrote on 01.08.2008 at 08:22:53:
Stvarnik se nikoli ne bo "zaštrikal" , ali "zakvačkal" . Cool

Če pa se jaz kdaj zaštrikam , ali zakvačkam, pa itak vem, da mi bo vedno pomagal Modri Stvarnik-Bog .

Bošty  Smiley

Tvoj pogled na to kako se rešuje težave je poplnoma napačen.

Veš kaj je zate Stvarnik, bergla.  Namesto da bi se zanesel nase se zanašaš na Stvarnika.  To delajo slabiči in strahopetci. Če gre kaj narobe, te rešuje Stvarnik, tvoja bergla.

Pride čas, ko je berglo potrebno odvržti in se postaviti na svoje noge.  

Če se zakvačkaš se lahko tudi odkvačkaš, ti si tisti, ki odloča,  

Lep pozdrav   Smiley

Hmm, prej bi rekel, da mi je kot "dvigalo" , ki me "dviga" na svoje noge Cool.
In, tudi ko sem se kdaj v življenju že "začwačkau", sem potem moral zaprositi za dodatno pomoč od Stvarnika, in sem jo tudi dobil, da sem zadevo z  Njegovo pomočjo sploh izpeljal  Huh Roll Eyes Kiss Cool.

Pa dobro izpeljan Stvarnikov dan, vam vsemskupaj, ... želimo, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

by Boštyxz + #team + # Kiss#

Vsak je sposoben sam stati na svojih nogah, tvoje " dvigalo "  je tvoja bergla, odvrzi jo.   Exclaim

Če se znaš sam zakvačkat se moraš znati tudi sam odkvačkat.  Tako preprosto je to.   Smiley

Tvoje reševanje problemov je še vedno samo kvačkanje.   Wink

Lep pozdrav   Smiley

Glej, kako slepo govoriš :

Ti to meni razlagaš isto, kot da bi razlagala palcu na roki, da naj odvrže telo, ker je telo, katerega se drži samo "bergla" . Exclaim

Veš pa dobro, da je palec brez ostalega telesa izgubljen, mrtev , ker ni sposoben živeti ločeno od telesa, sam zase . Exclaim

No, sedaj pa malo razmisli, kako je z temi tvojimi domnevnimi "berglami"  Wink Grin Tongue Huh Roll Eyes Cool Cool Cool...

In, ja, ; seveda , da prihodnost (še) ne obstaja, kakor praviš,... vendar pa zato prihaja  Cool. In bo tudi prišla ( v sedanjost ) , zato se pripravljam nanjo  Cool.

Pa dober + pripravljen dan, ti želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #241 - 04.08.2008 at 09:17:27

Bošty ampak ti si res smešen,  no pa ti razložim po tvojem primeru, mogoče boš potem razumel, kaj ti hočem povedati.

Palec na roki je del telesa,  tako kot si ti del Boga in palec ne potrebuje nobene bergle, zato da služi telesu.
Oporo rabi tvoj palec samo kadar je poškodovan ali zlomljen, zdravemu palcu, pa je opora ovira.
Tudi ko se palec pozdravi, se opora odstrani.

Zato pravim, da za vsakogar pride čas, da odvrže bergle, tudi zate.  Smiley

Glede prihodnosti pa;  Pripravljaš se na prihodnost, ki bo prišla v sedanjost, zato zamujaš ta trenutek, tukaj in zdaj.  Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #242 - 04.08.2008 at 10:22:41

Quote:
Bošty ampak ti si res smešen,  no pa ti razložim po tvojem primeru, mogoče boš potem razumel, kaj ti hočem povedati.

Palec na roki je del telesa,  tako kot si ti del Boga in palec ne potrebuje nobene bergle, zato da služi telesu.
Oporo rabi tvoj palec samo kadar je poškodovan ali zlomljen, zdravemu palcu, pa je opora ovira.

Glede prihodnosti pa;  Pripravljaš se na prihodnost, ki bo prišla v sedanjost, zato zamujaš ta trenutek, tukaj in zdaj.  Smiley

Nahatee bolj logično-razumsko mu ne more nihče drug razložit. Bošty res živi v 'luftu nad Zemljo' v svetu duhcev,čarovnic in bergel. Verjetno nas pa vse tale Bošty  mal 'podcenjuje',ali je pa res taprav telebajsek.
Postavil se je v neko'držo mesije',ki je popolnoma zgrešena, a noće in noče to spregledat. Uči nas pa kljub vsemu-svoje traparije. Mogoče je njegov 'ta modri' to že ugotovil in mu bo verjeten odpustil,ker ve da Bošty ne ve kaj govori in dela.

Lp Alojz  Smiley
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #243 - 04.08.2008 at 17:05:46

Quote:

Glej, ... očitno nisi razumela moje prispodobe z palcem roke  Tongue .

Da, palcu na roki , ki je del mojega telesa , služi telo kot "bergla" ( + še več kot to ) , da se ploh premika + deluje  Roll Eyes Cool Exclaim.

Še to si napisala : Če gre kaj narobe, te rešuje Stvarnik, tvoja bergla.

Logično; kot tudi moje telo rešuje palec na roki, da se lahko umakne pred nevarnostjo . Cool

In, kaj bi si palec na roki pridobil z odpustitvijo ostalega telesa ?

Samo smrt + samo propad  Huh.

To je to  Cool.

Adios amigos  Cool

Boštyx + # Kiss#

Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #244 - 04.08.2008 at 17:50:36

Bošty, Bošty, Nahatee je govorila o celosti, enosti, ti pa zopet natolcuješ o nekem pridobitništvu in reševanju tvojih kriz. Krize se ti bodo pojavljale dokler boš imel berglast pogled na svet.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #245 - 04.08.2008 at 20:24:34

Quote:

Če pa se jaz kdaj zaštrikam , ali zakvačkam, pa itak vem, da mi bo vedno pomagal Modri Stvarnik-Bog .

Bošty  Smiley

Veš kaj je zate Stvarnik, bergla.  Namesto da bi se zanesel nase se zanašaš na Stvarnika.  To delajo slabiči in strahopetci. Če gre kaj narobe, te rešuje Stvarnik, tvoja bergla.

Lep pozdrav   Smiley

In, tudi ko sem se kdaj v življenju že "zakwačkau", sem potem moral zaprositi za dodatno pomoč od Stvarnika, in sem jo tudi dobil, da sem zadevo z  Njegovo pomočjo sploh izpeljal  Huh Roll Eyes Kiss Cool.

Pa dobro izpeljan Stvarnikov dan, vam vsemskupaj, ... želimo, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

Ti pa maš privilegije Bošty...samo zaprosiš za pomoč in samo hip-hop je že tukaj-dobesedno pade z neba Grin

A sm lahk tvoj prjatu?

Lep pizdrav iz sanjavih višav,
Sašo
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Nahatee
Ex Member

Reply #246 - 04.08.2008 at 23:52:40

Boštyxz wrote on 04.08.2008 at 17:05:46:
Quote:

Glej, ... očitno nisi razumela moje prispodobe z palcem roke  Tongue .

Da, palcu na roki , ki je del mojega telesa , služi telo kot "bergla" ( + še več kot to ) , da se ploh premika + deluje  Roll Eyes Cool Exclaim.

Še to si napisala : Če gre kaj narobe, te rešuje Stvarnik, tvoja bergla.

Logično; kot tudi moje telo rešuje palec na roki, da se lahko umakne pred nevarnostjo . Cool

In, kaj bi si palec na roki pridobil z odpustitvijo ostalega telesa ?

Samo smrt + samo propad  Huh.

To je to  Cool.

Adios amigos  Cool

Boštyx + # Kiss#

Bošty, ti bi men lahko nakvačkal en pulover za zimo. tolk kvačkaš.   Grin

Telo ni bergla palcu Bošty,kje si to pobral.  Questioning palec je del telesa, nič ločenega od njega. Tako kot nisi ti nič ločenega od Boga ( mislim da sem ta stavek že parkrat napisala  )

In kdo je kaj govoril o palcu ločenem od telesa, razen spet tvoj razcepljeni um.   Questioning

Lep pozdrav   Smiley
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #247 - 06.08.2008 at 13:10:09

Dejte bolj na lahko, saj boste pripravli Bostya da se bo cisto zapletel sam vase. Grin

Kdo pa ga bo pa potem spet odpletel?

Bogec namisljeni, katerega bo pricakoval Bosty pa ne bo od nikoder, ker bo spleten skupaj z bostijem katerega individualni del je sam, ha hja.

Bosty nemocen postaja tvoj bogabojeci lazni nauk ob vsej tej velicastni silnosti vecnozdajsnjega *zivljenja.

L.p. Smiley
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #248 - 06.08.2008 at 13:45:53

sašo wrote on 04.08.2008 at 20:24:34:
Quote:

Bošty  Smiley

Lep pozdrav   Smiley

In, tudi ko sem se kdaj v življenju že "zakwačkau", sem potem moral zaprositi za dodatno pomoč od Stvarnika, in sem jo tudi dobil, da sem zadevo z  Njegovo pomočjo sploh izpeljal  Huh Roll Eyes Kiss Cool.

Ti pa maš privilegije Bošty...samo zaprosiš za pomoč in samo hip-hop je že tukaj-dobesedno pade z neba Grin

A sm lahk tvoj prjatu?

Sašo

Joj, a ni to nekaj najboljšega, kar se ti lahko zgodi v lajfu .

Mislim, jaz sem čist' iz sebe, ...tolk sem veseuuu(l)  Smiley Roll Eyes Smiley Kiss Smiley Roll Eyes Smiley

In, ja, ... itak, da si lohk' moj prjatu , razen če se ne boš preveč pokvaru  Cool.

Do naslednjič pa, ...

... adiosss, ...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #249 - 06.08.2008 at 13:52:27

Bošty

Malo pa vseeno hliniš veselje! Pretirano veselje,je lahko tudi znak velike
žalosti. Imam občutek,da ti to svojo življenjsko žaloigro vse težje obračaš na veselje.

Lp Alojz Shocked Tongue Cool
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #250 - 06.08.2008 at 23:17:20

Boštyxz wrote on 06.08.2008 at 13:45:53:
sašo wrote on 04.08.2008 at 20:24:34:
Quote:

Bošty  Smiley

Lep pozdrav   Smiley

A sm lahk tvoj prjatu?

Sašo

Joj, a ni to nekaj najboljšega, kar se ti lahko zgodi v lajfu .

Mislim, jaz sem čist' iz sebe, ...tolk sem veseuuu(l)  Smiley Roll Eyes Smiley Kiss Smiley Roll Eyes Smiley

In, ja, ... itak, da si lohk' moj prjatu , razen če se ne boš preveč pokvaru  Cool.

Do naslednjič pa, ...

... adiosss, ...

by Boštyxz + # Kiss#

Resnićo govoriš Bošti.

Palep pozdrav.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #251 - 06.08.2008 at 23:31:12

Še M.L. se strinja, da so tvoje osebne krize prepogoste.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

M.L.
5

I Love YaBB 2!

Reply #252 - 07.08.2008 at 00:17:06

Quote:
Še M.L. se strinja, da so tvoje osebne krize prepogoste.

Lp, Igor

Ajgor, s tabo pa nekaj ni v redu.

Pa lep pozdrav in ne zatekajmo se k samomoru.
Back to top

Vrnimo Življenju življenje.

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #253 - 07.08.2008 at 00:37:19

Resnica je bila pač taka.

Tvoje zatekanje k poizkusom samomora, pa me ne skrbi. Si preveč narcisoidno veren.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #254 - 07.08.2008 at 13:03:46

Bošty

Res si čist iz sebe! Tko si napisal sam! Zato pojdi hiter iskat samga sebe,da se ne zgubiš!

Lp Alojz Grin Grin Grin Grin Grin
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 15 16 17 18 19 ... 28