Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Quote:Boštyxz wrote on 03.08.2008 at 10:21:07:Quote:Boštyxz wrote on 01.08.2008 at 08:22:53:Stvarnik se nikoli ne bo "zaštrikal" , ali "zakvačkal" .  Če pa se jaz kdaj zaštrikam , ali zakvačkam, pa itak vem, da mi bo vedno pomagal Modri Stvarnik-Bog . Bošty  Tvoj pogled na to kako se rešuje težave je poplnoma napačen. Veš kaj je zate Stvarnik, bergla. Namesto da bi se zanesel nase se zanašaš na Stvarnika. To delajo slabiči in strahopetci. Če gre kaj narobe, te rešuje Stvarnik, tvoja bergla. Pride čas, ko je berglo potrebno odvržti in se postaviti na svoje noge. Če se zakvačkaš se lahko tudi odkvačkaš, ti si tisti, ki odloča, Lep pozdrav Hmm, prej bi rekel, da mi je kot "dvigalo" , ki me "dviga" na svoje noge  . In, tudi ko sem se kdaj v življenju že "začwačkau", sem potem moral zaprositi za dodatno pomoč od Stvarnika, in sem jo tudi dobil, da sem zadevo z Njegovo pomočjo sploh izpeljal  . Pa dobro izpeljan Stvarnikov dan, vam vsemskupaj, ... želimo, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... by Boštyxz + #team + #  # Vsak je sposoben sam stati na svojih nogah, tvoje " dvigalo " je tvoja bergla, odvrzi jo.  Če se znaš sam zakvačkat se moraš znati tudi sam odkvačkat. Tako preprosto je to.  Tvoje reševanje problemov je še vedno samo kvačkanje.  Lep pozdrav Glej, kako slepo govoriš : Ti to meni razlagaš isto, kot da bi razlagala palcu na roki, da naj odvrže telo, ker je telo, katerega se drži samo "bergla" .  Veš pa dobro, da je palec brez ostalega telesa izgubljen, mrtev , ker ni sposoben živeti ločeno od telesa, sam zase .  No, sedaj pa malo razmisli, kako je z temi tvojimi domnevnimi "berglami"  ... In, ja, ; seveda , da prihodnost (še) ne obstaja, kakor praviš,... vendar pa zato prihaja  . In bo tudi prišla ( v sedanjost ) , zato se pripravljam nanjo  . Pa dober + pripravljen dan, ti želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ... from Boštyxz + #  #
|