Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 7575 times)
Alojz in Sandib
5

Tao

Re: v Braziliji odkrili izolirano ljudstvo
Reply #45 - 24.10.2008 at 11:57:10

kmet wrote on 24.10.2008 at 01:02:25:
Na tistih slikah (če niso fejki in če je vse to res) gledajo tisti domorodci letalo kot bi glesdali mi NLP. In razlika med nami in nezemljani je približno tolikšna kot med nami in domorodci.
Od nezemljanov lahko pričakujemo samo 3 stvari:
-Da nas uničijo s svojim orožjem in sploh ne bomo vedeli kaj nas je zadelo
-Da nas pustijo na miru in samo opazujejo, kako se kot civilizacija uničimo (ali ne).
-Da z nami vspostavijo stik

Če za nami vzpostavijo stik je z nami kot takimi konec. Nihče nima pravice, da se vmešava v naravni razvoj koga drugega. In po mojem se nezemljani tega zavedajo, kar pojasnjuje njihovo zelo omejeno pojavljanje. Točno tako bi se morali mi vesti do domorodcev. Sem in tja jih opazovati kako napredujejo drugače pa jih pustiti na miru. Sranje je edino to ker tega mi nismo sposobni. Slej ko prej bodo tudi te domorodci nosili pumice in se okrog vozil z modedi.
Včasih vidim predstavnike kakšnega afriškega plemena kako si v žnable in ušesa zatikajo pločevinke kokakole in zobne krtačke in če si potem predstavljam kako bi mi uporabljali nekaj, kar bi nam prinesli nezemljani se res spravim v dobro voljo. Sicer bi bilo to grozno ampak kakšen nezemljan bi se sigurno nasmejal na naš račun.

lp

Boštjan.kmet

Vidim,da so še zdravorazumski ljudje. Bravo!!! Dobro in v pravo smer razmišljaš. Podpis!!!!

Lp Alojz Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Pages: 1 2 3 4