Oh... res je tako mi je govoril, ni vazno ce je kup govna, samo da mi je govoril gospod.
O, gospod moj kako si beden in neresnicen.
O gospod moj le kateri bedaki so se te izmislili taksnega, ker ti nisi noben usran gospod ampak vseobsezna nikoli zaceta nikoli koncana enovita pojavnost Mase- energije, prostora- T.casa, *zivljenja. In kako se naj jaz sploh pogovarjam o tebi kot gospodu ce si vse in povsod? Karkoli pocnem pocnem s tabo, kamorkoli te gledam, te vidim, pa tudi ce pogledam v kup govna te vidim, celo ko zaprem oci te vidim... celo ko razmisljam, razmisljam kot ti sam. Ali celo ko se na smrt kregam z najvecjim sopvraznikom, si to ti sam. Nesamospoznana zavest je to od vseh teh bleferjev, ki se imajo za modrece, in razsvetljence, ce bi bili res tako razsvetljeni ti modreci bi to vedeli!
Blodnja ko se pogocvarjas sam s sabo, a mislis da ti nekdo nekaj govori (Bosty-jev sindrom bebavosti)
Evo to je spet ena beda od gospodov. Materijalni svet sploh ni beden, bedni so ti ljudje ki si izmisljajo in prodajajo taksen drek okrog.
Ti tepci sploh ne vedo, kaj je materijalni svet... seveda je beden, ce pa so si v glavi ustvarili iluzijo nekaga bolj popolnega sveta, kot je resnicnost sama.
Najbolje se je narediti majhnega in ubogega in upati na resitev nekoga, ki je odgovoren za ves ta golaz resnicnosti.
In glej ga zlomka, problem je ker je to vse nasa lastna kreacija, tu smo popolnoma po nasi volji, vse se zgodi samo zaradi nase volje, ampak taksni zasanjani tepci z gospodi tega ne vidijo.
Zato prodajajo taksne kozlarije z gospodi okrog in ovce kot si ti Satis lepo nasedajo in se lepijo na to kot muha na drek. Ker je tako lepo slisati: joj gospod odresi me, sama sem nemoca, joj gospod materijalno mi res ni cool, hocem duhovno! Tam kjer ni mraza, vrocine in vse bolecine. Joj gospod, spravi me pod tvoja stopala da ti jih zmazilim in se v rit zlezem, samo da ne bom jaz kreator svojega zivljenja, hocem samo lebdeti v duhovnem svetu, kjer je tako lepo.
So letece krave, ni zlih duhcev po atmosferi ki delajo skodo ki jih prodaja Bosty, ni mraza ni vrocine, ne rabi niti misliti, tako neverjetno in odlicno je to le kako si ne bi zazelela tega, se zavedat se ne rabim da sploh sem, v bistvu me sploh ni, ker sem v obliki drekca, implodiram v enotockoven nic kvazi duhovnosti.
Naslednja stopnja je vedno na koncu taksna...
Se zbudis iz prelepih sanj vsa mokra in glej ga vraga v materijalnem telesu, temu bednemu materijalnemu svetu vse okrog in potem si reces: Gospod pojdi v tri p.m. imam te poln k., ker te sploh ni, sploh nisi resnicen, samo bedno upanje v sanje onkraj resnicnosti so bile to in od zdaj bom jaz sama svoj gospod in to vecno- zdaj.

L.p.