Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 7580 times)
Etrex
5

Re: v Braziliji odkrili izolirano ljudstvo
Reply #30 - 21.06.2008 at 11:52:40

Kopron

Res veliko neumnosti si razkril, samo to Grin

In spet si eno neskoncno bedno izjavil, Boga lahko spoznas samo na tej zemlji. Gotovo v celotnemu neskoncnemu vesolju, je ravno zemlja tista, zaradi katere vsi poznajo stvarnika tako dobro kot ti.
V bistvu se je potrebno samo ozreti okrog, pa ti je takoj jasno vse.
Zemlja je cisti izvor stvarnika samega, sploh se ne rabis potruditi, takoj spoznas stvarnika.

Cim zapustis zemljo, tako stvarnika vec ne mores spoznati, saj je stvarnik samo na zemlji, drugo ni vec delo stvarnika. Kopron vsem gre v nos ko razkrivas taksne ciste resnice Grin Roll Eyes Grin Roll Eyes Grin  Cool

L.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

David
Ex Member

Reply #31 - 21.06.2008 at 17:31:09

...prva misel mi je bila,  -  skoda da so jih odkrili.

Druga pa, da je vse kot mora bit ...
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #32 - 21.06.2008 at 19:30:21

Etrex wrote on 21.06.2008 at 11:52:40:
Kopron

Res veliko neumnosti si razkril, samo to Grin

In spet si eno neskoncno bedno izjavil, Boga lahko spoznas samo na tej zemlji. Gotovo v celotnemu neskoncnemu vesolju, je ravno zemlja tista, zaradi katere vsi poznajo stvarnika tako dobro kot ti.
V bistvu se je potrebno samo ozreti okrog, pa ti je takoj jasno vse.
Zemlja je cisti izvor stvarnika samega, sploh se ne rabis potruditi, takoj spoznas stvarnika.

Cim zapustis zemljo, tako stvarnika vec ne mores spoznati, saj je stvarnik samo na zemlji, drugo ni vec delo stvarnika. Kopron vsem gre v nos ko razkrivas taksne ciste resnice Grin Roll Eyes Grin Roll Eyes Grin  Cool

L.p.

heh, ... samo tistim, ki ne razumejo/štekajo , kot recimo ti  Wink Cool.

Inn, da, ... razložim ti lahko še veliko, veliiiiiiiko več, ... celo več kot Lojze, heh  Wink Cheesy Grin Grin Grin Grin Cool, ... Hvala Gospodu Stvarniku  Kiss Kiss Kiss .
Ajde, čaw, ...

Boštyxz+#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #33 - 21.06.2008 at 19:30:37

Quote:
...prva misel mi je bila,  -  skoda da so jih odkrili.

Druga pa, da je vse kot mora bit ...

Good word  Cool
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #34 - 30.06.2008 at 21:30:02

Da.
Imamo vsaj kaj dela , ... ukvarjati se z nekom, nečim  Cool Roll Eyes.
Samo z samim seboj ne  Wink...

Pa dober + ukvarjalen večer, še napreeej, juheeeeejjjjjjj, ...

by Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #35 - 02.07.2008 at 12:27:03

Bošti

Zakaj bi mi ti povedal celo več kot povem jaz? Povej vsem. Več bomo vedeli manjša bo naša življenjska megla. Če oba delujema za vse potem je bahanje kdo več ve odveč!!!! Tongue

Lp Alojz Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #36 - 02.07.2008 at 12:55:25

Alojz in Sandib wrote on 02.07.2008 at 12:27:03:
Bošti

Zakaj bi mi ti povedal celo več kot povem jaz? Povej vsem. Več bomo vedeli manjša bo naša življenjska megla. Če oba delujema za vse potem je bahanje kdo več ve odveč!!!! Tongue

Lp Alojz Cool

Heh, Alojz, saj si se ti prvi bahal, da imaš vse odgovore na vse  Tongue Grin Huh

In, jaz povem tudi vsem  Cool.

Pa dober + povedan dan, še napreeejjjjjjj, juheeejjjjjjjjjj, ...

from Boštyxz + #
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #37 - 02.07.2008 at 14:47:58

Bošti

Ja res je imam vsa vprašanja in vse odgovora kot večno-sedanji
individulni samomanifestirani in samospoznani življenjski izraz Stvarnika samega,ki je večno-sedaj vse Bošti-tudi ti in jaz.

Bošti k M.L. v šolo pa boš Bogca hvalil izven sebe.
Mislim,da je tu tema o novo odkritem ljudstvu v Braziliji,za katere ti smatras,da so divjaki,ki jih je potrebno pokristjaniti,če ne pa pot....i
Zato sem te imenoval za malega Hiiii...

Lp Alojz Grin Grin Grin Grin Grin Cool Cool Cool
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #38 - 03.07.2008 at 07:52:01

Alojz in Sandib wrote on 02.07.2008 at 14:47:58:
Bošti

Ja res je imam vsa vprašanja in vse odgovora kot večno-sedanji
individulni samomanifestirani in samospoznani življenjski izraz Stvarnika samega,ki je večno-sedaj vse Bošti-tudi ti in jaz.

Bošti k M.L. v šolo pa boš Bogca hvalil izven sebe.
Mislim,da je tu tema o novo odkritem ljudstvu v Braziliji,za katere ti smatras,da so divjaki,ki jih je potrebno pokristjaniti,če ne pa pot....i
Zato sem te imenoval za malega Hiiii...

Lp Alojz Grin Grin Grin Grin Grin Cool Cool Cool

Eee, vidiš, vidiš ; tisto "če ne pa pot....i", pa si ti dodal . In, to je že spet en tvojih napačnih pogledov name. Namreč, jaz sem za nenasilje. Tudi prehranjujem se "nenasilno", za razliko od tebe, ki izvajaš nasilje nad živalmi , čeprav te z obupom, jokom, stokom prosijo da jih ne prizadeneš z bolečino.
Kdo bi bil potem bolj "mali hitlerček" , ki bi še mene, nenasilneža obsodil, da bi uboga ljudstva kar "teptal" ?
Ti ali jaz ?

Predobrega Gospoda Boga Stvarnika, pa ne hvalim samo zunaj sebe, ampak tudi v sebi .
To sem že večkrat povedal, vendar ti tega o meni očitno tudi še ne veš .
Kot še marsikaj  Wink .
Zdaj tudi vem, zakaj mi marsikaj nisi odgovoril, kar sem te spraševal  Roll Eyes.
Ker enostavno nisi vedel Cool.

Zato si me tudi raje prosil , da naj odneham  Wink .

Da ti nebi razkril preveč resnice Cool.

Prav + dobro je tako  Cool. Hvala Bogu .

Zdaj se tudi potrjuje, kar sem predvideval že na P.D., medtem ko se ti sprašuješ , kaj se je zgodilo z "obiskovalci" tvojih postov  Grin.

Kadar se kaka ladja potaplja, ponavadi posadka sestopi iz krova,in se  poizkuša rešiti Roll Eyes.

Le kapitan, ... kapitan se še drži za svojo "kapo" , in slepo misli, da ga bo obdržala nad vodo Wink Grin Roll Eyes Cool

Pa dobro "kapitaniran" dan, nam vsemskupaj želim, še naprej, juheeejjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #39 - 03.07.2008 at 08:45:38

P.s., : tole prispodobo o kapitaniji bi moral podati pod "Sodobna Noetova barka"  Wink Grin Cool Roll Eyes

Pa dober "kapitaniran" dan, še napreeejjj, juheeejjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

sašo
4

I love martial arts
vrhpolje
Reply #40 - 04.08.2008 at 23:22:28

Najbolj zanimivo je, da vegiji tvojega kova npr. živijo v sožitju z naravo in se odselijo na nek hrib (primer iz resničnega slovenskega vegi življenja)...tam pa, glej ga zlomka redijo drobnico, da jo prodajajo...ja in kam gredo ovčice, ko jih Izidor proda?

Pod nož, kjer jim najprej postrižejo malo kožuha, potem pa jim celo vrat prerežejo in kri spustijo, kožo s kožuhom odstranijo in ovčka veselo skače v živalskih nebesih...
Back to top

Moja mnenja se mogoče spreminjajo, toda to, da imam prav, se ne spreminja.

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #41 - 07.08.2008 at 08:10:49

sašo wrote on 04.08.2008 at 23:22:28:
Najbolj zanimivo je, da vegiji tvojega kova npr. živijo v sožitju z naravo in se odselijo na nek hrib (primer iz resničnega slovenskega vegi življenja)...tam pa, glej ga zlomka redijo drobnico, da jo prodajajo...ja in kam gredo ovčice, ko jih Izidor proda?

Pod nož, kjer jim najprej postrižejo malo kožuha, potem pa jim celo vrat prerežejo in kri spustijo, kožo s kožuhom odstranijo in ovčka veselo skače v živalskih nebesih...

zanimivo , zanimivo , ...

Vendar poglej : če že bi jaz imel kako drobnico, ... jo nebi nikoli vzgajal za "prodajo" , ker vem kaj bi potem storili z njo  Cry Angry Tongue. Tko je to pri meni  Cool Roll Eyes. Za lastno uporabo/potrebo družine, za mleko  Cool.

Zdaj, ostali vegiji očitno niso "mojega kova" , kot praviš  Roll Eyes.

Pa dober + kovan dan, vam želim, ... še napreeejjjjjjj, juheeeeejjjjjjjjjj, ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

ajgor
Ex Member

Reply #42 - 07.08.2008 at 22:57:05

Povej Bošty za kakšno lastno uporabo bi uporabljal drobnico. Dobro družini mleko. Malo čudno je tudi, da bi jo vzgajal ne redil.

Lp, Igor
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #43 - 08.08.2008 at 09:23:28

Quote:
Povej Bošty za kakšno lastno uporabo bi uporabljal drobnico. Dobro družini mleko. Malo čudno je tudi, da bi jo vzgajal ne redil.

Lp, Igor

No, ja, ... samo to, kar sem napisal ; vzgajal ( ne ravno "redil" , ker debela je itak kmalu ) bi jo za mleko, ker iz mleka se da veliiiiiiiko koristno/dobrega/zdravilnega/okusnega narediti .

Pa lep pozdravbavčav , ...

from Boštyxz + # Kiss#
Back to top

IP Logged

kmet
1
*

I Love YaBB 2!

Reply #44 - 24.10.2008 at 01:02:25

Na tistih slikah (če niso fejki in če je vse to res) gledajo tisti domorodci letalo kot bi glesdali mi NLP. In razlika med nami in nezemljani je približno tolikšna kot med nami in domorodci.
Od nezemljanov lahko pričakujemo samo 3 stvari:
-Da nas uničijo s svojim orožjem in sploh ne bomo vedeli kaj nas je zadelo
-Da nas pustijo na miru in samo opazujejo, kako se kot civilizacija uničimo (ali ne).
-Da z nami vspostavijo stik

Če za nami vzpostavijo stik je z nami kot takimi konec. Nihče nima pravice, da se vmešava v naravni razvoj koga drugega. In po mojem se nezemljani tega zavedajo, kar pojasnjuje njihovo zelo omejeno pojavljanje. Točno tako bi se morali mi vesti do domorodcev. Sem in tja jih opazovati kako napredujejo drugače pa jih pustiti na miru. Sranje je edino to ker tega mi nismo sposobni. Slej ko prej bodo tudi te domorodci nosili pumice in se okrog vozil z modedi.
Včasih vidim predstavnike kakšnega afriškega plemena kako si v žnable in ušesa zatikajo pločevinke kokakole in zobne krtačke in če si potem predstavljam kako bi mi uporabljali nekaj, kar bi nam prinesli nezemljani se res spravim v dobro voljo. Sicer bi bilo to grozno ampak kakšen nezemljan bi se sigurno nasmejal na naš račun.

lp
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4