Alojz in Sandib wrote on 02.07.2008 at 14:47:58:Bošti
Ja res je imam vsa vprašanja in vse odgovora kot večno-sedanji
individulni samomanifestirani in samospoznani življenjski izraz Stvarnika samega,ki je večno-sedaj vse Bošti-tudi ti in jaz.
Bošti k M.L. v šolo pa boš Bogca hvalil izven sebe.
Mislim,da je tu tema o novo odkritem ljudstvu v Braziliji,za katere ti smatras,da so divjaki,ki jih je potrebno pokristjaniti,če ne pa pot....i
Zato sem te imenoval za malega Hiiii...
Lp Alojz
Eee, vidiš, vidiš ; tisto "če ne pa pot....i", pa si ti dodal . In, to je že spet en tvojih napačnih pogledov name. Namreč, jaz sem za nenasilje. Tudi prehranjujem se "nenasilno", za razliko od tebe, ki izvajaš nasilje nad živalmi , čeprav te z obupom, jokom, stokom prosijo da jih ne prizadeneš z bolečino.
Kdo bi bil potem bolj "mali hitlerček" , ki bi še mene, nenasilneža obsodil, da bi uboga ljudstva kar "teptal" ?
Ti ali jaz ?
Predobrega Gospoda Boga Stvarnika, pa ne hvalim samo zunaj sebe, ampak tudi v sebi .
To sem že večkrat povedal, vendar ti tega o meni očitno tudi še ne veš .
Kot še marsikaj

.
Zdaj tudi vem, zakaj mi marsikaj nisi odgovoril, kar sem te spraševal

.
Ker enostavno nisi vedel

.
Zato si me tudi raje prosil , da naj odneham

.
Da ti nebi razkril preveč resnice

.
Prav + dobro je tako

. Hvala Bogu .
Zdaj se tudi potrjuje, kar sem predvideval že na P.D., medtem ko se ti sprašuješ , kaj se je zgodilo z "obiskovalci" tvojih postov

.
Kadar se kaka ladja potaplja, ponavadi posadka sestopi iz krova,in se poizkuša rešiti

.
Le kapitan, ... kapitan se še drži za svojo "kapo" , in slepo misli, da ga bo obdržala nad vodo

Pa dobro "kapitaniran" dan, nam vsemskupaj želim, še naprej, juheeejjjjjjj, ...
from Boštyxz + #

#