Poet
4
Ljubljana
ego-3p wrote on 20.12.2010 at 12:31:26:Poet wrote on 20.12.2010 at 12:02:27:Robi wrote on 20.12.2010 at 11:55:39: Quote:Evo ti dokaza, Robi, sicer ne vem o čem teče beseda samo ta "dokaz" je aplikatibilen povsod in se ga lahko da v vsakršno forumsko juho ...: ali se telo, ki je sestavljeno iz mrtve atomske materije, lahko zaveda svojega obstoja? To ti je pitanje in odgovor na vse, ni važno o čem teče beseda. Torej ... evo ti dokaza! Grin Cheesy Poet... Ne vem koga imaš v mislih, vendar vsaj jaz nisem mrtev...zaenkrat.... Ali pa se ne zavedam svojega obstoja.... Ej, robi, moj robi, tvoje telo je že v tem trenutku kadaver, samo se tega še ne zavedaš. Potem ob "smrti" se pa telo več ne premika in pravimo, da je mrtvo, samo v resnici je že sedaj zgolj mrtva materija po kateri šiba kri pa take bedarije gor in dol, samo ono samo ni sposobno ama ža čošak, da bi se zavedalo obstoja, ker je ista materija kot kamen. Eh, moj robi, TI res nisi mrtev, zato pa je "tvoje" telo mrtvo že od nekdaj, ne šele ob smrti, zato pa spoznaj kdo je tisti, ki je resnično živ - al si to TI (pa pogledaš kaj naj bi to res bilo), al je to telo, ki je zgolj mrtva materija. Poet potem je zate vse mrtvo kar se giblje pred ocmi , clovek ,zivali ki jim tece kri po zilah ,rastline ki jim tece sok po steblih , js temu recem zivljenje ce se giblje pije vodo zivi ... edino ce kako drugac mislis , mogoc lahko poves kako drugac ? Hja, čeprav vse to so isti atomi kot so recimo v kamnu, samo da pri živali po mojem ustvarjajo vtis, kukr da je pa to neki različno od t.i. nežive narave - sam po mojem je vse ista neživa materija, in je pri nas samo iluzija, da je telo tisto, ki se zaveda vsega obstoja, pa je v resnici enako inertno kot kamen samo malo bolj kompleksno.
|