Alojz in Sandib
|
Bravo!
Hvala vam, meni in stvarniku–vsi smo dovolj vznemirjeni, da lahko začnemo zadeve na tej točki razčiščevati.Vsa vaša obsojanja moje osebe sprejemam, kot blagodejno pesem moji duši. Dosegel sem namen, ki sem ga želel. Vedel sem, da ne morete iz svoje kože. Vedel sem tudi da boste streljali iz vseh svojih topov, ki pa žal nimajo pravega streliva. Sam sem samo človek. JE BITI ČLOVEK RES TAKO MALO, KOT MISLI VEČINA MED VAMI. To je zastrašujoče dejstvo, ne moje sporočanje!!!!. Dejstvo je, da smo Zemljani drugorazredni ljudje, ki smo tako egoistični (ego), da smo se nekoč v času svojega bivanja v raja Galaktične Sončne dinastije vesoljnih služabnikov in sejalcev življenja odrekli služiti vesoljnemu življenju. S tem smo prelomili zavezo *življenju (izvirni greh) in zavrgli etični kodeks svetosti vsakega *življenja. In dovoljeno nam je bilo služiti zgolj sebi (ego) na Zemlji.Cena, ki smo jo plačali, je izgon iz raja in izguba vesoljnega znanja človeštva, ki omogoča pravičnim, tudi fizično uresničitev večnega *življenja. Takšno *življenje je nagrada pravičnim za njihovo službo *življenju. Nekateri mi očitate, da v mojih pismih ni ljubezni. ZAKAJ že tisoče let drug drugega napadate, izdajate, ubijate, zatirate, izrabljate, če ste polni ljubezni? Zakaj vam ni nič sveto in te svetosti tudi ne vidite okoli sebe? Ozrite se vase, potem šele sprejemajte in dajajte sodbe.
Nekdo mi sporoča, da sem pozabil na 'mojstra Boga'. Temu sporočam, da sva z bogom večno-sedaj eno. In jaz Boga poznam do bistva in on mene. To, kar večina med vami pozna kot Boga, je malo.Zato od tega vašega poznavanja ni koristi za vaše *življenje, ker je ne more biti. In malo od tega poznavanja je resnica Cerkev dela v svoje dobro. Zakaj ima cerkev podjetja, banke, itd.?Kje je tu izvorna enakost nas vseh? Bog Oče je celotno vse obsežno stvarstvo, zato je za ta pojem bolj primeren naziv Oče–Stvarnik, ki je večno-sedaj samozadosten, samoohranitven samo delujoč pojem celotne X vrednosti vesoljne konstante mase, energije, prostora-t.časa*življenja. Ta Oče 'stvarstvo' ne more govoriti. V njegovem imenu mora govoriti njegova najvišja pojavnost, ki je človek. Sedaj boste vsi skočili, človek se ima za Boga. Nimam se za boga. Imam pa se za človeka, ki lahko postane stvarnikova beseda, njegova najvišja in vsemogočna pojavnost, ker enostavno druge ni. Ali jo kdo med vami pozna? Vsi poznate človeka-Boga Jezusa Kristusa! Ste se sposobni vprašati o obstoju nečesa česar še nihče ni ovrgel in tudi dokazal? Dokazati pa se da, v to ne dvomite, ker potem podvomite vase. Torej so vsi argumenti in proti argumenti večno-sedaj z nami in v nas. Mi moramo ločiti pleve od semena! Vse je odvisno od nas v tem smislu razumite moja opozorila, da ne bomo to ( kot izobčena civilizacija, ki je vesoljno ne konkurenčna v smislu *življenja, znanja, itd.) prepozno spoznali. Zopet mi nekdo od vas očita dušo! Nemasni delci fotoni tako nekako piše, a žal res nič ne razume in tudi prebral ni našo E-stran, ker je prelen, da bi trkal na vrata spoznanja.. Spisal mu bom enačbo. Nad njo naj si zamisli! ___ T ___ ____ X ___ Xmept* = INmept* EM AO RImept* = Xmept* Ko bo razumel to enačbo naj se ponovno javi s svojim komentarjem! Naj jo primerja z Einsteinovo E=MC2 in M= EC2 .Videl bo podobnost. Razlika, ki obstaja je resnično odločujoča za naše razumevanje vesoljnega stvarstva 'Stvarnika' in nas samih. Na Zemlji smo danes ujeti v naravno reprodukcijsko verigo lastne vrste. Zato, da se skozi določeno dobo Re*ciklov in trpljenja zopet naučimo svetosti vsakega življenja. Ko bomo spoznali zakaj smo tu, bomo ponovno sposobni stopiti na pot lastne fizične večnosti! Kdo naj komu še očita sovraštvo, egoizem, napuh in samovšečnost? Ali ne verjamete v dejavnega Stvarnika med ljudmi, ki vsakomur dopušča svobodno voljo odločati o sebi. Stvarnik ni nekaj izven nas on je enako nam in mi njemu in vsa vesoljna pojavnost je večno-sedaj, on v nas. Bojte se, ni grožnja je opomin, da se zbudite. In to prebujenje se vsekakor dogaja tu in sedaj. Kar je bilo obljubljeno, bo uresničeno!
L.P. Alojz
|