Smo se pa razpisali. Sam sem bo ognil vsakemu posebej,kar pomeni,da bom obrazložil svoje videnje in razumevanje in poudarjam nikogar ne silim s svojim mnenjem-ga zgolj izažam kar je smatram moja osnovna pravica udeleženca v debati.
Eden pravi,da zadve ne gredo po svojemu naravnemu toku.Vse v nravi živi ali elmentarni je podrejeno enotni elementarniin življenjski zakonitosti.Zaradi te zakonitosti človeška bit( um) živi znotraj določenega civilizacijskega cikla v lastnem paradoksu bivanja,ker se opira na svobodno voljo,ni pa ozavestil,da je podvržen galaktičnim ciklom,ki mu celo gensko strukturo menjajo-skratka vrši se tekoča preobrazba človeka (primer ličinka, gosenice in metulja).To pomeni človeška vrsta v enem civilizacijskem valu doživi pet stopenj metafizične preobrazbe.Zakaj? Zato ,ker se naša genski zapis (DNK črtna koda) in njena bio resonanca prilagaja zunanjim em vibracijam,ki jih sprejema in delujejo na njeno preobrazbo.Toliko o naši svobodni volji.Ličinka ni ,gosenica-gosenica ni metulj.Ličinka o ničemer ne odloča,gosenica več-metulj še več) zgolj kot prispodoba. To je moj odgovor na gape!!
Prerokovanje?! Zakaj se Jezus,BUda,Mohamed imenujejo za največje preroke šele nato učitelje??
Tu moramo iti na področje človekovega trojstva duša duh telo!!
Naš genom je sestavljen iz akumulirane brezčasne genske vrednosti (življenjskega spomina naše vrste) in iz realizirane dedne genske vrednosti našega genoma.NJuna medsebojna konfiguracija genskega vezje omogoča sočasen medsebojni izmenični pretok,ob pogoju,da so zunanje EM frekvence takšne,da ta nemoten pretok omogočajo oz mora biti genska struktura v točnem resonačnem sozvočju z njo. Kerpa genska preobrazba traja recimo 14ooo let v dvigu ,ali padu se znotraj posamičnega 26-28000 letnega vala se zunanja-notranja resonanca uskladita samo enkrat in to je na vrhu civilizacijskega vala.
Takrat edinkrat je človeški biti omogočen brezčasni pogled v lastno dušo-to se zgodi pri večini sočasno.Da bi to razumeli si predstavljajte zorenje sadežev na drevesu, eni prej, drugi malo kasneje dozorijo. Brezčasen pogled pa omogoča sprehod v času nazaj in naprej,ker se civilizacijski cikli ponavljajo.
Tu je prvič opisan preroški pogled,ki izhaja iz brezčasja,ki ga ima vsak med nami v genski vezavi DNK.To je opis spoznanja-apokalipsa--.spremembe življenjske paradigme.
Iz slednjega se da razumeti,da smo ljudje znotraj posamičnega vala metafizično naravno hendikepirani večino časa.
Iz tega vzroka naš um kljub naši svobodni ne more spoznati te naravne hendikepiranosti in prevzame vso življenjsko pobud kot ego um.Zaveda se svobodne volje,ne razume pa svoje soodvisnosti od vesoljnega.Zato delujemo neskladno z vesoljem-poglejte okoli sebe!!
Ta um nas je pripeljal do vseh anomalij naše družbe in se je začel samodejno obračati po dodatnih rešitvah,ki pa jo na koncu najde v našem brezčasnem genskem spominskem zapisu.
Tako se naa vrhu cikla -- naš ego um osvobodi in nekaj časa sodeluje znotraj nas samih z našo dušo.
A to ni konec potem pademo pod kraljevino duše in začnemo dojemati svet vse bolj ne razumsko-- vidimo ga kot neko abstrakcijo,da bi se ob padcu zopet preobrazili v nov dvig.
Sledi pretiranega intelektualizma, ali abstrakcije še danes lahko opzite med ljudmi. Nekaterim dela bolj leva drugim desna možganska hemisfera.Zato je mene tako težko razumeti!
Sedaj ob tejle moji najbolj mogoči enostavni razlagi razmislite,če je razmisleka vredna?
Bom dal še na P.D.