Alojz in Sandib wrote on 12.02.2008 at 22:21:31: Bardo-ju in ostalim!
Bardo tvoja značilnost je, da imaš intelektualni potencial. Imaš pa slabo značajsko lastnost, da rad pretvarjaš in podtikaš. Nikjer nisem omenil leta 2012. To leto omenjajo zame čudaki. Za takšne sem mogoče tudi jaz čudak.
Ti pa niti ne veš kaj prebereš in kaj bi ti drugi radi povedali. Kar nekaj v tri dni spišeš in prodajaš kot suho zlato. Za koga si ti čudak/zavedenec pa raje sploh ne bi.
Alojz in Sandib wrote on 12.02.2008 at 22:21:31:
Misli z možgani in srcem!
Dejstvo je: »Tisti ki govori resnico je v očeh drugih krut!«
Daj se raje najprej vprašaj od kje misli sploh pridejo in kakšno "funkcijo" sploh imajo. Ker mogoče nas samo zavajajo, si to že opazil?
"Tisti ki govori resnico je v očeh drugih krut!" Glej ga glej ga Prometejca, pa je le nekaj prav napisal. Zakaj pa si se potlej g. Alojz tako hudoval, ko sem ti rekel telebajsek in pljuval po tvojih dognanjih - to je namreč resnica, da si zablodil po stranskih umskih koridorjih in si izgubljen. Ali znaš sprejeti to resnico? PA kako si se jezil, ko te je g. Poet bičal, zdaj si pa tole spisal.
Bardo opazil sem še, da imaš kar precejšne probleme z mojim opisom neskončnosti, ker veš, da ti ta moja razlaga lahko poruši tvojo vero v resnično moč znanosti (forum P.D. str. 43)!?
Na nivoju dojemanja toka mojih misli danes ni veliko ljudi. Jutri jih bo mogoče več. Nikogar pa ne silim, da verjame vame. Zato opustimo vse sodbe času.
Na nivoju dojemanja tvojih misli si samo ti in tvoji podaniki. Čas pa niti vedel ne bo zate.
Alojz in Sandib wrote on 12.02.2008 at 22:21:31: Titud je po meni dojel na intimni ravni moja sporočila. Isto Ajgor, David.
Za Plesnamesecu sem v dvomih, ker rdeča nit lahko pomeni tudi kaj drugega - slabšalnega. Kopron ima svoje poglede mogoče tudi interese.
Ti slednji pa so najbolj očitni pri Poetu.
Zanimivo kdo vse je v "the inner circle". Jaz, g. Poet, pa imam edini interes le v tem, da ti razbijem tvoje prismuknjene ideje. Da ti dopovem, da vse to kar ti sedajle misliš je kozmična anomalija, ki se pri tebi huronsko razrašča. Da, moj interes je razpucati meglo v tvoji glavi - ker bo edino to koristilo komur koli, ne pa neki agregati in neke slikce in formule.
Moj edini interes je predati svoje vedenje, kot pomoč za pravičnejši in boljši svet v katerega ne dvomim. Tudi s takim, kot je nimam problemov. Vendar se z njegovimi absurdi ne strinjam. To je temeljna pravica vsakogar, ali ne?
Najprej nehaj jesti meso. Če bi vsi to storili, bi imeli pravičnejši svet že jutri. In pa tudi opusti kakršno koli mešetarjenje s tehnologijo.
Človek, ki ni sposoben menjati svojega pogleda na svet, je bolj podoben noju z glavo v pesku, kot človeku.
L.P. Alojz
Ne samo menjati "pogleda na svet", ti moraš odvreči vsakršen pogled na svet. A ne razumeš? "Pogled na svet" je sam po sebi opis sveta in ni realnost sama! Saj ravno to ti delaš ze ves čas - prodajaš nov pogled na svet, in zraven ne veš, da kakršen koli pogled na svet pomeni zgrešiti realnost kot je. Pa boh daj, antični Prometejec, pa malo se sam drži svojega nasveta - opusti vsakršen "pogled na svet", nehaj jesti meso in bo vse drugače.