Alojz in Sandib wrote on 29.01.2008 at 17:10:35: Poet prišel je čas, da te MATIRAM !
Mogoče veš, zakaj se ravno šah imenuje 'kraljeva igra'?
Zato ker je to igra za ljudi, ki znajo odlično analizirati povezovati in predvidevati! Posledico teh danih osebnih kvalitet pa vedno izraža tvoja igra, kako, kdaj in kam postavljaš svoje figure!
Ugotovil sem, da si ti na teh področjih zanemarljiv nasprotnik, ki ne zna analizirati ne povezovati in še manj predvidevati. Iz tega vzroka sem ti dovolil, da se prvi odpreš in s tem nakažeš svoje poteze.
Ja, jaz sem pa res vlekel poteze.
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2008 at 17:10:35: Skakal si sem in tja po poljih kot majhen osliček in spregledal vse moje poteze. Torej je v tej najini igri miselnega šaha napočil čas, da te kot zame nepomembnega nasprotnika 'matiram'. Zato, da ti dokažem, da mi v tej igri nisi in nikoli ne boš dorasel nasprotnik!
Ja, saj jaz sploh ne igram šaha. Zraven vedno zazeham potem pa zaspančkam.
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2008 at 17:10:35: Sam pa tudi veš, da imamo poražence, ki znajo poraz častno 'kraljevsko priznati'. Imamo pa tudi take poete- telebajske, ki tega ne zmorejo, kljub temu, da so figuro poraza že položili.
No, če si zmagal, potem sem vesel zate. Samo sploh nisem vedel, da smo igrali šah. Če sem pa izgubil, potem pa tudi super. V pregovoru z utrgancem vedno rad zgubim, ker kam pa pridemo, če jaz uspem utrganca prepričati v utrgančev prav? Saj sem potem tudi jaz malo kukavičji let nad gnezdom.
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2008 at 17:10:35: Sedaj napočil čas moje odločujoče poteze, da boš, (če hočeš biti kdaj res dober igralec miselnega šaha 'kraljeve igre' ) lahko analiziral najino igro.
Zanimivo je, ko sem ti ponudil remi si ti še kar bruhal, se šopiril in sodil iz svojega namišljenega sveta.
In si se še kar in kar prestavljal v vlogo arbitra, ne pa igralca. Iz tega vzroka si mi pokazal, da si brez koncepta in zato slab igralec.
Arbiter = Lojzi, Lojzi, pa tako si se repenčil nad "neslovenskostjo". Lojzi, kaj nisi mogel reči preprosto "razsodnik"? Zdaj si pa že malo šizofren.
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2008 at 17:10:35: Premagal sem te tako, da sem ti točno razložil vse svoje poteze v svojem enotnem konceptu igre… Ker pa si res ' poet- teleban', ki se ima za nekaj več kot v resnici je, si dobil kar ti gre!
Fino, lojzek, igral si igro, ki je obstajala le v tvoji glavi. Mislim, da si zrel za obisk pri izganjalcu šizofrenih telebajskov in drugih zli duhcev.

•••
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2008 at 17:10:35: Še lahko zanikaš koncept večno-sedaj žive misli, ki naj bi nas po tvoje zavajala in ne odreševala?!
Ko si 'samo spoznan' je misel služabnik tvojih besed. Če si neveden s svojo mislijo mučiš samega sebe in ostalo *življenje. Preveč imaš opravka s seboj!!!! Premalo misliš in delaš za dobro nas vseh in celotnega vesoljnega *življenja! .
Še vedno, lojzi, še vedno. Da pa ne bomo o tem kdo služi življenju - ti utrganec zagovarjaš uživanje mesa, za boga milega!
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2008 at 17:10:35:
A
rojstva smrti
ŠAH MAT = Sočasnost smrti rojstva
Točka kvantnega zlitja prehoda
•
Jaz sem = Duša - izmenično elektromagnetno valovanje rotacija -Telo = Jaz sem
Večno-sedaj Je Večno - sedaj moja misel Večno-sedaj
Duh
Tale formulčka je pa naravnost briljantna. Skoraj tako šizofrena kot njen avtor.
Alojz in Sandib wrote on 29.01.2008 at 17:10:35: Sedaj lepo v miru analiziraj vsako mojo potezo (povedano-napisano) in mogoče spregledaš svojo veličino 'miselnega palčka', svoj frustriran ego, napuh in zmote! Za takšne steklene igralce kot si ti 'miselni šah, kot kraljeva igra zabave' še ni priporočljiv, ker vedno izgubijo! Kljub temu mi moraš priznati, da sem bil zelo prizanesljiv do tebe, četudi si me enačil s Kopronom. Kopron je enostavno prizadet..* Ti želiš biti navzven vedno čist, a v resnici nosiš v sebi neizmerljivo pokvarjeno dušo!!!.
Ko se tako pokvarjena duša kot jo nosiš ti »prerodi« se sam Stvarnik veseli*!!!!!!!*
Poglej ga, še rime se je spomnil. Verjetno si jo cel dan tuhtal.