O ste pa bili aktivni, pridni

lepo je pogledat enkrat in da vidis, da le ni samo kreganja in pljuvanja.
Rad bi se enkrat dodal, nekaj glede misli.
Tocno taksna je stvar... Ne gre se za izgubo ega (misli)...
Gre se za to kot pravi Alojz, da zavladas svojemu umu, da postanes "gospodar" uma in ne da ga odpravis pa nevem kaj.
Sele potem postane um tapravo orodje.
Hotel sem povedati da sem prebral dosti gradiva (knjig) na to temo in v veliko knjigah sem zasledil... ljudje ki naj bi doziveli razsvetljenje so sicer prisli v tisto tako opevano stanje Enosti, eno z vsem (dvig kunadalini recimo). Seveda sem tudi sam dozivel bezne trenutke tega Satori-ja ce zelite.
Vendar to je bilo nekaj casa pri tehle razsvetljencih, nato so se ponovno spustili na umski nivo. Mimogrede najboljsa knjiga kar sem jih bral na to temo, preden sem spoznal Alojza... ZDAJ-resnicno tvoj je samo ta trenutek, to situacijo lepo opisuje.
Ampak sele tu je bila razlika, glej no glej, se vedno se je temle rasvetljencem vrnil od vas tako odrivani um (ego), vendar so ga od tu naprej upravljali oni in ne um njih. Upam da se razumemo.
To je samo kar sem bral, kaj bi pa Alojz rekel na to, ne vem.
Jaz sem razmisljal tocno tako kot recimo ti Poet (ter seveda cela mnozica), vedi da je to danasnje obicajno duhovno, ezotericno razmisljanje.
In vem dosti je resnicno, vendar ko mi je to Alojz vse lepo obrazlozil, se mi je dosti teorije od prej sesedlo v prah.
Znanje vedno razsvetli neznanje in tako logicno kot pove Alojz, te malo na zacetku zmede vse to, vendar potem nekako ves da si imel prej le predstavo. Tako pa imas nekaj, kar celotno vesolje okrog tebe potrjuje, ce le znas malo stvari povezovati. Res neverjetno kako vse deluje po "enakih" principih, zakonih. Pocasi se ti resnicno izrise delovanje stvarnika

Za razliko prejsnje zmede.
Glejte, morate malo bolj razumeti in spostovati Alojza.
1. Ce ze ne drugega, bi lahko bil vsakemu tu oce. Ampak to je kaplja v morje proti...
2. Alojz se resnicno trudi za vse ljudi, vsi smo bili nevedni o delovanju vesolja(na vseh nivojih kot kaze), dokler ni nastopil Alojz.
Ce bi se v resnici pogovarjali z njim, bi hitro dobili spostovanje.
Vi si niti ne predstavljate, kaj clovek vse ve... In to resnicno ve ne samo predstavlja.
Vam povem da je za najmanjso malenkost popolnoma preprican da je tako. Razumljivo, ce ves da ni drugace ane?
Jaz pravim clovestvo je lahko samo veselo da ima taksnega cloveka.
To sem povedal zato, da se malo zamislite naslednjic, ko bo clovek povedal nekaj, kar ste mogoce prvic v zivljenju slisali kot doloceno resnico.
In da ga potem nekdo, brez minimum znanja o tem nek serje in zali.
Nevem kdo nebi v takemu primeru se malo ujezil.
Saj smo ljudje ane? Seveda smo, v tej temi smo dokazali da smo popolnoma cloveski cisto vsi. Taksen je zdaj in taksna je posledicno realnost.
O bi vidli v resnici, ce bi se besedno zvijali tako kot tukaj

Lepo pa mirno noc vsem skupaj