Dobro torej , tako praviš

. Če si Alojzij dobil predstavo, kot da je moj glavni namen žalitev, se opravičujem, ker si pač dobil napačen pogled

.
Glede "onega" odgovora sem zadovoljen, ker vidim nekaj drugega

.
Morda bi lahko priznal, da imam včasih pristope navideznih "napadov", vendar bi to rekel, da so to prej moji goreči nameni osvobajanja bratov od teme

.
In tudi glede teme "globalno segrevanje", si se močnooo uštel, dragi ubogi brat

. Namreč, imam jih še takooooo veliko podobnih čudovitih tem, da včasih res ne vem, kje bi začel

. Zato se niti naaajmanj ne bojim za ono temo, heh, he, he

, ker pač to znanje sploh ni moje znanje

.( P.S., moje bi bilo preslabo

)
In, ena od njih je tudi " Prebivalci naših bližnjih + daljnih planetov našega Osončja ( kratko ; Prebivalci našega Osončja )

.
Pa nebi sedaj toliko o tem

.
Morda bi samo še dodal ; Glede Luciferja

.
Torej, ko je Prvi Angel - Lucifer padel, je iz njega ( prinašalca Luči , Življenja ) nastal prinašalec teme, noči , smrti

.
In, tak je ostal še do dandanes

.
Rešitev za nas je le v tem, da je dobri Bog poskrbel tako, da tudi Luciferjeva najslabša dejanja njegove temne noči, lahko uporabimo za najboljša

.
In, torej, z drugimi besedami; iz Luciferjeve moči sprejemamo njegovo moč noči, in jo spreminjamo v moč svetlobe

.
In, skozi to delovanje, nas dobri Bog obenem tudi poučuje

.
Torej, spreglej Alojzij, kdaj se je začelo naše učenje, poučevanje od Boga + še vedno traja + bo večno trajalo

.
V duhovnem svetu z padcem Luciferja ( to je spremembo Satane v Satana ), in na Zemlji z DRUGIM izgonom Adama+Eve iz Raja

.
To je eden od razlogov, zakaj smo sploh prišli na tole Zemljo

.
Najpomembnejši Razlog zaradi katerega smo tukaj, pa je, da sploh spoznamo Njega, dobrega Boga , ki nas je vse ustvaril + nas še vedno ohranja

z njegovo ljubeznijo, itak

.
Pa kaj bi Alojziju + njegovim razlagal toliko o tem, saj jim je to itak že vse kristalno jasno, a ne

. Ali morda tudi ne ?
Toliko na kratko, da ne bom predolg, obenem pa, da nebi dobili preveč izkrivljenih slik/predstav

, .
Pa lep, predvsem pa dober dan, želim vsemskupajtukajtamkajvečkaj, ...

...
Boštjan Z. , Si + #