Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 ... 764
(Read 1493618 times)
Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Re: PROMETEJEVO DARILO ČLOVEŠTVU
Reply #195 - 27.01.2008 at 08:49:55

Poet wrote on 26.01.2008 at 18:22:58:
Boštyxz wrote on 26.01.2008 at 09:51:02:
da, da, brat Poet, ššš, dobro spoznanje si dobil " od zgoraj, ", pa vendar si se prekmalu izdal. Tudi jaz sem ga namreč dobil, istega. Ampak, sem na srečo iz previdnosti bil raje tiho . Še dobro, da imam še nekaj rezerve zanje . Če ne, bi se bolj slabo končalo .
Toliko za1X, pozneje "potiho" naprej, ( juhej )  Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed

Pa kaj si ti en hinavec, kopron! Tudi ti si dobil 'neko sporočilo', 'istega', ampak si bil iz 'previdnosti' raje tiho. In imaš rezervo? Zakaj pa sedaj potem tole kracaš? Čemu?

Sploh pa, kopron, ti ki si imel toliko za povedati o hudiču -  kaj te je sploh strah prikazni, kaj te je strah česarkoli, mar ne veš, bratec kopron, da se boš moral, če se boš želel razsvetlili, soočiti s samim Satanom? Kaj se bojiš, in tako zveneče potem naokoli piskaš, in pritlehno pritrjuješ tistemu, česar se sam ne upaš izustiti. Kaj potem toliko govoriš o tem in onem, in obenem držiš duhovno figo v žepu? Tedaj raje priznaj, da si strahopetec , in da te je strah. Raje, kot pa da zveličavno žrvgoliš po tisoč in eni veji.

Oooo, vem, vem,...vem vse , kar imaš v spodnjem odstavku .
Vem pa tudi še veliiiko več . Vendar marsikaj ne bom izustil, dokler ne bo čas ... Lips Sealed
In, ravno to je še tista rezerva .
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #196 - 27.01.2008 at 08:57:57

Alojz in Sandib wrote on 26.01.2008 at 20:41:55:
Odgovori Boštu!

Bošt sprašuje: Ali živijo na naši luni bitja?

Na naši luni ne obstaja *življenje.
Gravitacijsko polje Zemlje je vezano z energetskim repom nazaj, preko Arktike na Luno in naprej, preko Antarktike na vozliščno točko, ki se nahaja v središču asteroidnega pasu našega osončja…Ledene kape na polih so ravno zato, da uravnavajo magnetne silnice (posledica polarnega sija) in vezi Zemlje. Če se polarni led stopi
se zgodi-paf-gravitacijski nihaj zlitje Zemlje-vesoljni potop..

2. Nebeške sile se bodo takrat majale kajne Bošt.

3. Bošt sprašuje kdo nadzira izgrajuje plod v materinem telesu? Bošt ti veš, da imamo INmept*, kar predstavlja akumulirano mept* ženski princip,  ima pa sočasno tudi realizirano RImept* moški princip. Sedaj zadeva poteka takole ženska realizira jajčece, moški akumulira semenčece (reprodukcija). Ko se delajo otroci se uživa, ampak če pride do oploditve potem nastane odgovornost, prvega kvantnega zlitja INmept* AW RImept*. To kvantno zlitje INmept* AW RImept* rodi enotno  Xmept*-  plod. Plod se navzven izraža enotno (spol ohranja reprodukcijo) kljub sočasnosti dveh vrednosti, akumulirane -realizirane, ki pa ravno omogočajo nenehna kvantna zlitja celic-rast plodu. Pri celičnih delitvah je odločilen pojav vodikovih vezi, po katerih se dogaja EM valovanje rotacije, prehodi  INmept-RImept*. Na ta način celica sama polni lastno akumulacijo, ki ji omogoča delitev in tako se celice delijo vse življenje kot prvih 9 mesecev.
Nato se zgodi novo kvantno zlitje ob ponovnem rojstvu, kar pomeni  ponovno zlitje duše in telesa. Iz tega vzroka človek rabi cca. sedem let, da pride do popolne stopnje samozavedanja. Duša in telo se toliko časa-medsebojno povezujeta. Konec povezovanja pomeni, da takrat spoznamo, da okolica vpliva na nas in da lahko mi sami zavestno vplivamo na okolico s svojim delovanjem.
Plod je preko popkovine vezan na mater, ki v dobi nosečnosti predstavlja realizirano Rimept*življenjsko vrednost, ki polni preko energetskega  repa popkovine lastno INmept* akumulacijo-PLOD.   Popkovina je enako E vezi Zemlja –Luna. Razmisli. Sistem je enoten. Posteljica predstavlja gravitacijsko polje plodu, ki je ujet v gravitacijsko polje matere. Porodna voda je akumulacija plodu, kot so zemeljske vode akumulacija Zemlje. Je nekaj na tem a?

4. Ali so živa bitja na našem bližnjem Soncu?

Bošt Sonce-Osončje ni isto! Na Soncu se dogajajo nenehna kvantna zlitja, tam ne more nič živeti.  *Življenje takšno kot je na Zemlji je v vsakem osončju na katerem je minilo več kot tri milijarde let od njegovega zadnjega kvantnega zlitja. Vsako osončje ima planet, ki ponuja iste pogoje (atmosfero-vodo), kot  jih ima Zemlja. Takšen planet imenujemo deviški planet za življenje. Ta planet gosti Življenje. Celotno  življenjsko reprodukcijsko verigo, vedno po vsakem kvantnem zlitju osončja izpostavi človeška vrsta na  takšnem deviškem planetu.

5. Bošt sprašuješ kaj je Bog?  Bog  je večno-sedaj celovit vse obsežen pojem X vesoljne konstante mase-energije, prostora-t.(časa), *življenja!

Odgovor na tvoje šesto vprašanje Bošt . Kaj je v globinah naše Zemlje?

Bošt ti res hočeš, da pišem romane?
Predstavlja si tri kroge! Prvi je notranji, drugi srednji je regulacijski in tretji je zunanji!
Notranji in zunanji krog rotirata sočasno v nasprotni smeri na srednjega, ki miruje. Sedaj si te kroge zamisli v obliki Zemeljske krogle sočasno pa upoštevaj EM polje Zemlje. Tu dobiš odgovor vremenskih tokov letnih časov.

Zakaj potresi! Si zamisliš, da mora nekaj priti med tirnice krogov (zastoj je potres). Ko se krogi medsebojno drgnejo  pri tem ustvarjajo negativno ionizacijo, ki vzdržuje kroge v antigravitacijskem odnosu navznoter, navzven pa ravno ohranjajo preko osi polov S-J, EM valovanje rotacijo Zemlje, skozi njene izmenjujoče štiri letne čase in vsa vremenska dogajanja. Bibavica je vzrok in posledica E vezi Zemlja-satelit. Iz tega vzroka Merkur in Venera nista planeta, ampak sta satelita SONCA ! Nisem povedal o vulkanih, ki so neizbežen pojav Zemlje…Če ne bi bilo zemeljskih vulkanov tudi Lune ne bi bilo! Zakaj nosečnice v zgodni dobi nosečnosti praviloma bruhajo. Ali jih sili plod na bruhanje? Ali je to  nujno in dobro? Odgovor je: to je praviloma neizbežno in zelo koristno za plod! O tem kdaj drugič...

L.P.
Alojz

žal si ubogi Alojzij na ( skoraj vsa ) vprašanja odgovoril napačno  Cry.
Torej, si padel na testu  Cry.
Ostane še tisto moje zadnje ( prvo ) vprašanje  Cool.
Bom ponovil ;
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #197 - 27.01.2008 at 09:09:14

Torej, ponavljam neodgovorjeno vprašanje ;

Alojzij, ali je možno, da obstaja možnost, da te je obsedel eden ( ali več ) zlih duhov ?

To zadnje vprašanje je ostalo še od včeraj  Sad. Hvala vnaprej, za odgovor  Roll Eyes.
Pozneje naprej .
Lep + dober dan, še naprej
Boštjan
Back to top
« Last Edit: 27.01.2008 at 14:11:14 by Boštyxz »  

IP Logged

Etrex
5

Reply #198 - 27.01.2008 at 11:11:30

O Kopron ni zadovoljen z odgovori.

Pa kaj bi rad da ti jih narise? Tako da ce dvomis vase, si sam kriv.

A. je trdno preprican v vsak svoj odgovor, kar si pa ti prebral, slisal in ce se ti to samo zdi, kaj je to? Pomeni da ves?
ves kaj pomeni mislit nic vedet Kopron  Grin

In v vesolju je vecno bitka dveh sil, ce jo ne vidis vsepovsod in v vsakem trenutku ce si zelo pozoren, pol ti pa res ne morem pomagati. Wink

l.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Etrex
5

Reply #199 - 27.01.2008 at 11:24:50

Dej Kopron ali pa kdo drug, kaj ste pogruntali v temi globalno segrevanje? Kaj je za to krivo?

Jaz ne bom niti gledal, ker ljudje so na stopnji za luno ko se praskajo po glavi in potem najdejo razne neumnosti in bedarije za vzrok(kot vedno). Da ni cloveska zavest kriva slucajno  Grin komaj zdaj vidim kaksni neumnosti sem verjel Grin

Nobenemu pa ni padlo na pamet, kaj pa ce je to naraven cikel?

Kaj je to tako nemogoce?

Mislite da obstajajo v celem vesolju samo 4 letni casi, ki delujejo na nas?
Back to top

IP Logged

matijaZ
3

I Love YaBB 2!

Reply #200 - 27.01.2008 at 12:55:10

Živjo spet vsem v klepetalnici.
Dajte fantje in dekleta mlo si razširite obzorja.Poglejte malo naokrog.
Mene recimo zanima veliko stvari ,še posebej rad pogledam medaljo z druge strani.

Poglejte ,zakaj mislite da je samo ,kar je bilo všeč našim nekdanjim oblastnikom in česar se še danes drži uradna znanost in šolstvo ena in edina resnica.Ker ne pozabite zgodovino in druge nauke so in jo vedno pišejo zmagovalci in to vztrajno ponavjajo toliko časa, da na koncu laž postane resnica.

Malo sem brskal po medmrežju in ko sem iskal podatke o Karantaniji ,našel na strani Hervardi zanimive podatke o zgodovinski razlagi imena Slovenija -preberute si malomalce razmislite in ne klobasajte kar neki tja v en dan.

Preberite si tudi povezavo Tonguered in po-antična Evropa ,avtor Igor Pirnovar (navaja pa tudi Mateja Bora in mnoge uveljavljene jezikoslovce in zgodovinarje).

Vtem delu boste našli mnoge skupne točke z vedenjem Alojza.Še posebej si poglejte referat o VENETIH naših daljnih prednikih v VINDIJI  danes znani pod imenom INDIJA,v današnji zvezni indijski državi Punjab. Shocked Ta gospod na podlagi jezikovnih korenin razlaga podobne stvari ,to se pravi o običajih verovanju,kjer navaja iste bogove in njihov pomen v današnjem slovenskem jeziku ,kot Alojz.

Vsak po svoji strani sta prišla do tako presenetljivo podobnih zaključkov ,da sem moral preveriti.Tako g.Igor kot Alojz ne vesta drug za drugega in ne nič onjunih spoznanjih.

Pa dajte malce si preberite tudi drugačna spoznanja ne samo ta ,ki nam jih servirajo vsi od politikov naprej,razširite si obzorje in začnite mislit s svojo glavo in širite spoznanje naprej.

Saj imate vse možnosti ,malček pobrskajte izluščite zrnje od plev.Sestavite si zopet mozaik iz raznobarvnih kamenčkov(informacij) in videli boste pravo sliko ,a je tok težko?

Ajd pa lepo užijte prelep sončen dan Ž.
Back to top

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #201 - 27.01.2008 at 13:02:25

Etrex wrote on 27.01.2008 at 11:11:30:
O Kopron ni zadovoljen z odgovori.

Pa kaj bi rad da ti jih narise? Tako da ce dvomis vase, si sam kriv.

A. je trdno preprican v vsak svoj odgovor, kar si pa ti prebral, slisal in ce se ti to samo zdi, kaj je to? Pomeni da ves?
ves kaj pomeni mislit nic vedet Kopron  Grin

In v vesolju je vecno bitka dveh sil, ce jo ne vidis vsepovsod in v vsakem trenutku ce si zelo pozoren, pol ti pa res ne morem pomagati. Wink

l.p.

Ah, ne, z ostalimi odgovori sem že opravil Cool.
Ostane samo še zadnji  Exclaim. Lahko pa ga tudi ponovim, če je potrebno  Roll Eyes.
Itak poznam tudi oni 2 sili  Cool. In, tudi letna časa sta v bistvu samo 2 . Exclaim
In tudi vase sploh ne dvomim toliko kot pa v nekatere druge  Wink  Lips Sealed.
...pa dober dan, še naprej , juhejjj, ...  Cheesy Cool
from Boštjan Zupančič, Si, currently Cool
Back to top
« Last Edit: 27.01.2008 at 14:17:14 by Boštyxz »  

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #202 - 27.01.2008 at 14:33:20

Pozdrav!

Ugotovil sem, da je pisanje v tem forumu, kot navaden kurnik v katerem se serje in kokodaka vse povprek, še najbolj pa so "pametni" ljudje, ki imajo znanje bolj omejeno.
Kar pa se tiče t.i. duhovnega znanja, o njem govorijo še najraje ljudje, ki imajo sami s sabo in(ali) okolico velike probleme.

Človek, ki je uravnotežen, zadovoljen in dobro funkcionira, se nikoli ne razčlenjuje in analizira, ter ne išče napak v sebi in drugih. Življenje sprejema, kot nekaj normalnega, vsakdanjega in počne kar mora početi-živi!! Tak človek tudi ne bo pomislil, da bi se rad znebil telesa, kajti le z njim, dosega ravnotežje...

Skrajni čas je da se zlijete s tistim, kar vas obdaja-z okolico!
Ne pospravljajte slabih stvari z oči, in ne hrepenite po boljšem.

Zajemite z veliko žlico vse, kar vam je dano - tako dobro, kot slabo;)

L.P.
Sandib
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #203 - 27.01.2008 at 15:15:33

men se pa zdi ok da mal izmenjamo mnenja
človk vid (prebere) kwa use obstaja ...
kaj use se ljudem po glavah podi ...
kurnik je pak tak kot ga naredimo ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #204 - 27.01.2008 at 15:44:42

Dobro si namignil, Gape  Cool.
Sice pa še vedno čakam na odgovor na ono vprašanje ; Roll Eyes
Alojzij, sprašujem te resno ;
"Ali je po tvoje možno, da obstaja možnost, da te je obsedel eden ( ali več ) zlih duhov ?  

Lp, from Boštjan Zupančič , Si. Cool
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #205 - 27.01.2008 at 19:12:23

Sedaj  je že res tole vse skupaj plitko. Predlagam,da se posvetimo naslednjemu vprašanju. Zakaj se RKC tako krčevito brani  pred čisto praktično normalno empirično- preverljivo  razlago verskih naukov in njihovih *življenjskih resnic.

Naj še odgovorim Kopronu! Res sem ubog, ker me je obšlo in me napada toliko ubogih zlih duhcev. Mogoče se pa kaj naučim od njih? Osebno v to ne dvomim! Jezus pravi: »Tudi od barabe se lahko veliko naučiš, kajti on je vedno na preži, da ga ne ulovijo pri njegovih zlobnih delih!« Mimogrede pa še tole : Lucifer, padli angel (nasprotovalec dobremu) je hkrati tudi prinašalec luči na Zemljo. Torej je v vsakem slabem delu, tudi nekaj dobrega po Stvarniku... In v vsakem dobrem mora biti tudi kaj slabega, da lahko mi spoznamo razliko… Problem je le v tem, da svet dobrote priznava svet zlobe. In svet dobrote vedno pomaga zlu premagati lastno zlobo. Svet zlobe pa zanika svet dobrega. Razliko sedaj poznate zli duhci, Koprona ipd.

Kopron napadaš zato ker se bojiš za svojo temo Globalno segrevanje! Pa vedo obiskovalci tvojega foruma kakšen duhec si v resnici? Dojemi, bolj ko si bomo  s svojim znanjem konkurenčni (ne pa z žalitvami), več lahko vsi  pridobimo. Naše učenje se ni nikoli začelo in se tudi nikoli ne bo končalo !!!!

L.P.
Alojz
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #206 - 27.01.2008 at 19:40:59

Quote:
Že nekaj dni se trudim najti čas, da vam razložim dejanske vzroke globalnega segrevanja ozračja . No, najprej opozorilo, da nikar ne nasedajte neumnim opozorilom temačnih znanstvenikov , ki bi nas še naprej radi držali v prevari, temi in laži . To, kar vam bom povedal, je iz višjih virov, katerih učenjaki ne dojemajo več , ha . No, za začetek bom dodal, da bi se to moralo zgoditi že zdavnaj , po načrtu . Ker, to segrevanje zemljine atmosfere dejansko ni zaradi onesnaženja, ki pa je vseeno alarmantno . To, glavno segrevanje, je posledica dvigovanja zavesti celotnega človeštva Smiley. In, ker mora materija biti pokorna duhu, mora tudi Zemlja nujno slediti vzgibom duha človeštva . Zato, ko se ogrevajo naša srca, ( z duhom ) , se segreva tudi Atmosfera Zemlje ( z dejavnostjo duhov v njej ) . In to je že majhen, majcen korakec napovedim iz Novega Razodetja in Biblije , da se približujemo ustvarjanju Raja na naši Zemlji . Torej, ker nam morajo biti pokorni tudi elementarni duhovi, ( duhovi za urejanje vremena ) , se tudi Zemlja z njimi vred ravna po našem duhovnem stanju človeštva .  Čeprav je to šele v  začetnih povojih, pa se že kažejo učinki . Aha, in potem bo kdo povprašal, kaj je potem z naravnimi katastrofami, ki so tudi prisotne . No, glede tega je tudi že vse naprej določeno : Deli sveta, ki so preveč pokvarjeni, morajo biti poprej očiščeni . Ker vse to pripravljanje za ponovni Raj na Zemlji, se izvaja zaradi ponovnega prihoda Velikega Duha, Boga, Očeta našega, v svojo lastnino , čigar tudi je  Smiley. In ne moremo biti veseli , se veseliti v mrazu, mrzlem podnebju ( čeprav se tudi to da ) ob našem vesoljnem Očetu . Torej ob začetnih pripravah na Raj, je treba najprej urediti vreme, in začeti z ogrevanjem ozračja . In to se bo od sedaj naprej , dogajalo čezdalje hitreje in učinkovito stopnjujoče . Ravno danes sem spet bral panične napovedi raznih ubogih Tronteljnov , in sem se čutil dolžnega, da vam to pojasnim z namenom, da to razložite tudi ostali " vesoljni " Sloveniji in tudi ostalemu svetu . Torej, te panične , črnoglede napovedi katastrof , veljajo le za tiste narode, ljudi ki so se bolj , preveč oddaljili od Boga in njegovih zakonov . To so, in še bodo samo: očiščenja našega planeta pred prihodom Luči . No, pa da ne bom prenadolgo razlagal še naprej ... Pomirite se, in le pogumno prihodnosti naproti , ker; je svetla za nas, Smiley: črna pa le za hudobne Cry , kamor spadajo  Sad( vsakomur plačilo po njegovih delih ) . Hvala Bogu , da sem končno uspel , po nekaj dnevih , uh,uf, že zdaaavnaj bi moral  Embarrassed. Hvala še Mirkotu Malešiču, Jakobu Lorberju , in ostalim sodelujočim pri tem Roll Eyes . Lep , jasen večer , še naprej ...  , + love , Boštjan,  Smiley

A Kopron-trontelj to je pa tvoja umetnina in tvoje znanje?
To umetnino bomo pa malo prebarvali, vzeli ti bomo fračo in te ustrelili v dnevu dneh...

Iz te umetnine bomo naredili pravo mavrico, glasnico bogov, ti se pa imaš za glasnika bogov...

Samo ta umetnina ne seže bogovom do peta, v tej mavrici bomo videli tudi tvojo ahilovo peto!

Pričakuj odprto pismo v roku dveh dni!

L.P.
Sandib
Back to top
« Last Edit: 27.01.2008 at 22:29:21 by Alojz in Sandib »  

IP Logged

Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
Reply #207 - 28.01.2008 at 08:09:52

Dobro torej , tako praviš  Cool. Če si Alojzij dobil predstavo, kot da je moj glavni namen žalitev, se opravičujem, ker si pač dobil napačen pogled  Cry .
Glede "onega" odgovora sem zadovoljen, ker vidim nekaj drugega  Cool Lips Sealed Cool.
Morda bi lahko priznal, da imam včasih pristope navideznih "napadov", vendar bi to rekel, da so to prej moji goreči nameni osvobajanja bratov od teme  Cool .
In tudi glede teme "globalno segrevanje", si se močnooo uštel, dragi ubogi brat  Cry. Namreč, imam jih še takooooo veliko podobnih čudovitih tem, da včasih res ne vem, kje bi začel  Cheesy. Zato se niti naaajmanj ne bojim za ono temo, heh, he, he  Cheesy Grin Cool, ker pač to znanje sploh ni moje znanje  Cool Lips Sealed.( P.S., moje bi bilo preslabo  Shocked)
In, ena od njih je tudi " Prebivalci naših bližnjih + daljnih planetov našega Osončja ( kratko ; Prebivalci našega Osončja ) Roll Eyes Cool.
Pa nebi sedaj toliko o tem  Lips Sealed.
Morda bi samo še dodal ; Glede Luciferja Roll Eyes .
Torej, ko je Prvi Angel - Lucifer padel, je iz njega ( prinašalca Luči , Življenja ) nastal prinašalec teme, noči , smrti  Cry.
In, tak je ostal še do dandanes  Exclaim Cry.
Rešitev za nas je le v tem, da je dobri Bog poskrbel tako, da tudi Luciferjeva najslabša dejanja njegove temne noči, lahko uporabimo za najboljša Roll Eyes.
In, torej, z drugimi besedami; iz Luciferjeve moči sprejemamo njegovo moč noči, in jo spreminjamo v moč svetlobe  Roll Eyes Cool.
In, skozi to delovanje, nas dobri Bog obenem tudi poučuje Cool Kiss.
Torej, spreglej Alojzij, kdaj se je začelo naše učenje, poučevanje od Boga + še vedno traja + bo večno trajalo  Exclaim.
V duhovnem svetu z padcem Luciferja ( to je spremembo Satane v Satana ), in na Zemlji z DRUGIM izgonom Adama+Eve iz Raja  Exclaim .
To je eden od razlogov, zakaj smo sploh prišli na tole Zemljo  Roll Eyes.
Najpomembnejši Razlog zaradi katerega smo tukaj, pa je, da sploh spoznamo Njega, dobrega Boga , ki nas je vse ustvaril + nas še vedno ohranja  Cool z njegovo ljubeznijo, itak Cool.
Pa kaj bi Alojziju + njegovim razlagal toliko o tem, saj jim je to itak že vse kristalno jasno, a ne  Roll Eyes. Ali morda tudi ne ? Shocked Questioning Wink
Toliko na kratko, da ne bom predolg, obenem pa, da nebi dobili preveč izkrivljenih slik/predstav  Cool, .
Pa lep, predvsem pa dober dan, želim vsemskupajtukajtamkajvečkaj, ... Cool...
Boštjan Z. , Si + # Cool
Back to top
« Last Edit: 28.01.2008 at 11:10:32 by Boštyxz »  

IP Logged

Etrex
5

Reply #208 - 28.01.2008 at 11:24:05

E kopron, nisi razumel A. Ni mislil dobesedno okrog tiste tvoje teme, hotel je povedati le da od tvojega pisanja drzi le zelo malo Wink, Kopron zal si pisal velike neumnosti, se zavedas... Hodis za credo ovc, saj samo da se prilega credi, pa ce se nevem kaksne izkrivljenosti meces ven ane?

Ta tema je prisla v pravo zmedo, samo pljuvati znajo vsi, to je najlazje. No tako se bo sele pokazalo, koliko resnicno kdo kaj ve  Cool

Vsak zna to pa ni tko, to nemore biti res in podobno sranje, mene zanima razlaga ZAKAJ(po svoje)?

Ljudje kar nocejo dojeti v tej temi zakaj se gre.

Ljudje to pobirate z nekih virov(celo visjih virov  Grin), ampak Alojz je do vseh podatkov prisel sam  Wink Nobenega odkritja ni ki ga nebi dobil iz sebe in si potrdil Smiley Torej ne kopira na slepo kot vi ljudje, ampak vedno prvo v sebi potrdi Wink

Aha prebivalci nasega osoncja...
Kopron lahko pa mirne vesti tudi nastejes te tvoje prebivalce (upam da ne zivi kaksno na soncu razen ce je astralno Grin) ?

Clovek je najvisje bitje. Zakaj je bog naredil cloveka po lastni podobi?

To je enostavna razlaga, ljudje to zakomplicirajo do amena in ustvarijo  nevem kaksen spacen pojem iz tega Wink

L.P.
Back to top

IP Logged

poet
Ex Member

Reply #209 - 28.01.2008 at 11:35:58

Alojz in Sandib wrote on 26.01.2008 at 20:43:37:
Ko bodo poeti in telebajski spoznali zakaj tlačijo Zemljo zna biti, da bo za njih vse prišlo dosti kasneje kot za ostale.

Jaz sem v harmoniji z zemljo, sem vegetarijanec, hodim v naravo, ne pa tako kot ti, ki misliš, da je človek več od narave in da jo mora razlagati. Ti najbolj tlačiš zemljo, ker si drzneš soditi o naravi resničnosti in jo interpretirati.

Teologija pomeni vedenje o stvarstvu. In ko razumemo teologijo kot najvišjo možno človeško znanje potem vemo od kje religija, vera in ateizem.

Teologija je Senca Vesolja, interpretacija resničnosti, vzdržuje tvojo individualno zavest, teologija je Iluzorna energija vesolja.

V krščanski  teologiji religiji-veri je človek dejaven Bog in ne neka namišljena abstrakcija kot si jo razlaga telebajs poet. In še nekdo, ki se šopiri z angleščino. Če mu ni dovolj, da je lahko Slovenec (kar pomeni z besedo sporoča – besedo ven daje) naj se preseli v anglosaksonsko deželo. Mogoče tam postane pravi Buda - razsvetljenec in ne namišljen kot je danes.  

Kot prvo, seveda je Bog dejaven Bog, samo ti ga s svojimi interpretacijami in umskimi dognanji ves čas križaš.

Joj, joj, joj, kakšna splošna izobrazba in razumevanje! Beseda "poet" je slovenska knjižna beseda za pesnika! Joj, joj, joj, kaj si sedaj spisal. Izgovori se pa na drugem zlogu, ne prvem, torej po'et, ne pa 'poet, kot je v angleščini.

Sploh pa se tvoj prijateljček kliče Etrex, kaj pa je s tem, a?

Pa brez zamere ! Tudi 'telebane bajsaste'  čaka  boljše *življenje !

Tebe boljše življenje čaka, ko sprevidiš svojo umsko zmoto, s katero križaš Boga vsak dan. Moj jutri je pa že danes dober, hvala lepa.

Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 12 13 14 15 16 ... 764