Etrex wrote on 11.03.2008 at 11:31:28:Ne smes pozabiti da je misljeno dobro in zlo samo simbolicno, to sem omenil zato.
Pomisli kaj bi vedel kaj pomeni dobro ce nebi poznal slabo?
Se ti ne zdi da se v slabih izkusnjah najvec naucimo?
Torej slabo kar naenkrat vec ni tako slabo, vse je popolnoma tako kot mora bit. Vse je v svojemu bistvu dobro. Tako da seveda da nakljucja ne obsrtajajo, dusa si sama izbe izkusnje ki jih hoce. In spet smo tam ying yang princip- Vedi eno brez drugega nebi obstajalo, ker nebi imelo svoje "teze".
Kakor je bilo na zacetku tako na koncu... Kopron smo ujeti v cas ki je iluzija. Ni konca, vedno je lahko tako na koncu kot na zacetku, kaj mislis da se ni to se zgodilo?
Zato sem prej omenil, da se ne more zapisati s stevilko koliko casa stvarstvo obstaja. Vse se ponavlja ciklicno vse je odvisno od posameznika (svobodna volja)
Kaj mislis da je zemlja prvic taksna kot je? In mislis da ne bo vec nikoli podobna situacija na zemlji? Nesteto ciklov se je ze odvilo in nesteto se jih se bo.
Pa ne mislim da slabo razmisljas, samo prevec je zavito v pravljicni izid.
P.D. pa je znanje ravno zato, ker dejansko nekaj pokaze, dokaze in te nauci.
¸Oooo, vem, vem, da moramo NUJNO spoznati slabo, da lahko potem cenimo dobro

.
Tudi že več kot 15 let vem, da se največ naučimo ravno iz slabih izkušenj.

Ker EDINO dobro je lahko VEČNO. Zlo tega pač ne zmore

. Tega tudi VEČNO NE BO zmoglo , na žalost

.
Da, torej, slabo kar naenkrat sploh ni več tako slabo, ZATO, ker ga obrnemo v DOBRO, torej nam v pozitiven prid .
In, ko bomo tako delali neko "majhno" večnost, tega "zla" ne bo več obstajalo, ker se bo vso zlo transformiralo v DOBRO

.
In, nihče ni omenjal, da se da časovna obdobja zapisati z ciframi, že tudi zato , ker čas RAZLIČNO teče po različnih delih stvarstva ( v kolikor tega tudi še nisi vedel ) .
In, za zaključek bi ti še ponazoril, ;
Jaz že vem kako razmišljam in tudi drugače govorim kot razmišljam

. ( če štekaš

)
VENDAR pa ti vidiš moja "razmišljanja" v pravljičnih izidih ravno zato, ker imaš narobno izhodiščno točko gledanja ( point of wiew ) .
Namreč, logično = , da avtomatsko, ko ti gledaš na zadeve preveč "znanstveno" , vidiš moje duhovne opise nekako "pravljično".
Jaz sem ti zdaj pojasnil.
To delam namenoma, iz višjih razlogov ( duhovnih ) .
Torej, kdo ima sedaj prav

?
Lep pozdrav , čaw
Boštjan Zupančič ,Slovenija + #