Dejan82 wrote on 26.01.2008 at 01:22:50:haha o bad kera debata...sploh se ne mislm pridružit se mi zdi da se tale alojz,etrex,sindib al matjaZ lahko samo sam s sabo pogovarja..k da se je večkrat reg.
Ha... sej to je problem, ker se vam marsikaj samo zdi, kar ves pa edino steje in o vsemu kar govorite v tej temi (in ostalih temah), se vam samo zdi.
In stevilo ljudi se povecuje, ko bo pa prislo do neke tocke, se bo pa masovno strmo povecevalo. Pazite kaj sem reku. Samo eni bodo ocitno se vedno trdili da je to eden... No saj z nekega vidika je tudi to res.
Tisti pa ki ne bo hotel tega znanja sprejeti, pa ne bo sprejel nekaj najvecjega kar lahko sprejme clovek. Ocitno imamo tu tudi nekatere, ki so nad clovekom saj so odpisali ego in materijo.
Se ne zavedajo da je to edino kar imajo, pa so lahko nevem kaj. Kaj pa so v resnici pa itak vidim po razmisljanju.
Hotel sem odpreti temo ob tej priloznosti, ki se bo razlikovala od drugih ki nosijo slepilo po tem da nosi resnicno znanje. In zakaj znanje spada sem? Zato ker se to znanje dotika bozanskega, ki razbije vse vase zmote.
In Poet, moram ti povedati da sem zadnje case boljse in sem zivahnejsi kot kadarkoli prej. Ti mislis da ce ima clovek ego in ce se pogovarjas z njim te boli glava? Potem imas hude glavobole

V kratkem casu sem se naucil toliko, kot se nisem v 10 letih.
V bistvu prej sem se samo slepil z nestvarnostjo tako kot se še vedno vi, zdaj pa je stvar popolnoma drugacna. Torej si ze ugibal? Dalec od tega da me boli karkoli.
Pa tebe boli kaj, ker se hoces resit necesa, kar edino imas? Vem kako utesnjeno more biti ta ego frustacija. Dej poskusi prvo spoznat cloveka(sebe) da sploh vidis kaj in ce sploh je kaj naprej, bo bolje kot pa da se hoces pod velikim pritiskom premaknit nevem kam ven.
Ocitno nimas rad boga ker te je zasul s taksno neuporabno kramo kot je neuporaben ego in neuporabno telo, za namecek pa ti je prekril s tem edino kar bi kdaj rad imel.
Nebi trosil casa ce nebi verjel v to resnico, sam kaj ker ste vsi kot otroci v vrtcu vsak po svoje.
Sam se bo ze tudi to resilo, ne smemo obupati ane.
Mimogrede za tiste bolj resne, to je drugace komplementarno znanje.
gNight