ninanina wrote on 05.12.2007 at 09:56:32:Boštyxz wrote on 04.12.2007 at 23:03:54:Moram pa se opravičiti Nini, ker sem mislil prehud primer
Ne vem, kam te je zaneslo, kot bi se malo zabaval ob slikovitem opisu bolečine in muk. Se strinjam z Dayaranom, da je malo taktnosti treba, namreč, tudi jaz sem zelo pretresena zaradi nesreče in mi ni bilo prijetno brati, če pomislim, da sem se obrnila na forum v stiski in pričakovala odgovore"na nivoju". Jaz sem itak dobila, kar sem iskala oz. najbrž tudi tisto, kar sem potrebovala (nepričakovano).
Si mislim, boš gotovo drugič bolj pozoren na to.
Kako to, da si pomislil na samomor?
Glede tega pa:
Meni se zdi, da samo izogibanje težnjam ni dovolj. Vse kaj drugega je potrebno, da do teh teženj sploh ne pride. Če so že, je treba najti vzroke zanje, jih poskusiti odpraviti, reševati, se spoprijeti s tistim, kar se ne da spremeniti...zgolj izogibanje... po moje ne.
No, na druga vprašanja , je odgovoril, že M.L.+U.

.
Jaz bi ti pojasnil le še to, kako to, da sem prišel do teh pomislekov

?
Hja, zato, ker je ravno samomorilskost direktni znak samouničenja, ki je direktno nasprotje Bogu, in je povečini najpogosto končno dejanje vseh sektašev, in "satanistov" , ki se klatijo dandanes po našem Planetu .
Bog je Življenje-samo, v Najvišji + popolni obliki , in, Njegov "nagib" = Ohranitev, ne pa uničenje, ali še huje samouničenje, kar je toliko kot smrt sama

.
Torej, kot zavrnitev življenja, razni zavedeni "guruji" , izberejo raje smrt, kot pa življenje, in z tem najnižje, namesto najvišje, ter tako zgrešijo pot h Bogu, zato jim preostane le še "pekel"

.
Žal, se ne da služiti dvema hkrati

.
Slej ko prej, se bomo morali odločiti

Za, ali proti Njemu , ob katerem pa ostane vsak "sovražnik" premagan ,

...
Ja, sorry, za off-topic, da smo zašli iz teme, vendar tudi tukaj ni toliko narobe, če se razjasni nekatere skrite stvari

.
Btw, kako pa veš, da niso bile pri smrtih vmes tudi samomorilsko težnje, + ali si prepričana ?? Ker, včasih so lahko zelooo prikrite pasti ...

Ah, dosti o tem, ...

+ lep dan, z "živimi" glavami, polnimi življenja, ...

by Boštyx + Brothers from above