Boštyxz wrote on 18.12.2007 at 22:07:24:Quote:Boštyxz wrote on 11.12.2007 at 14:47:18:Hja, niiič zato, bo še bolje šlo

. Ker, orgazem, sam po sebi niti ni tako "napačen", je coool

. Problem nastane, ko z njim izgubljamo energijo

.
Vendar je tu še večji problem, namreč; da izgubljamo energijo z izločki obeh spolov

.
Tu pa je še več ; ravno energije teh specifik, pa so našim dušam najbližje

. Torej, z temi "sokovi" izgubljamo najvitalnejšo energijo našega življenja, = Energija naših duš

.
In, ko si tako zaradi prepogostega preuživanja v spolnosti , preveč izpraznimo energijske zaloge naših duš, potem ta ne more več "obvladovati" lastnega telesa, zato nastopi smrt

Zato, ljudje ; nikar ne "hitite" v orgazme, ker je to žal skrita past

Toliko za1X , ...
Pa lep pozdrav iz Slovenskih dobrav, čaw

Boštyx

kopron, ti si legenda...

Izvrstno zabavaš.
Izgubljanje energije z izločki?

Če bi bilo tako, potem ti tudi na WC ne bi več hodil.

Which gives me a subquestion: Zakaj bi nam Bog dal možnost uživati v spolnosi in orgazme, če tega "ne smemo"? Telesni stik in orgazmi med človekoma, ki se imata rada, nista nič takšnega, prav nasprotno! Vse to je nekaj povsem normalnega. Spolnost je največja radost, ki jo je mogoče doseči skozi fizično občutenje. Mar si ni Bog izmislil enkratnega načina, da nas je več?

Lp
He, he, ... še bolj me zabavaš ti, ko misliš, da se zabavam jaz, medtem ko sem zelo resen

+ izgleda da mešaš "spolne" izločke z WC-odpadki

Tvoj zadnji odstavek pa je delno že resničen, vendar pa se tu spet skriva posebna past ;
Bog nam je že dal razmnoževanje v užitek

, vendar pa to, kar počenja danes večina ljudi , je ; da spolno občujejo , vendar NE za razmnoževanje

In, vsaka zloraba ima določene posledice, kot vsako dejanje

Da, spolnost je precejšnja radost ( če drugih ne poznaš, razen fizičnih občutkov )

, in Bog si je dobro izmislil, da nas je več

.
Vendar pa si je tudi še precej bolje izmislil, da bi nas bilo več , na višji, bolj duhoven način

In, tako , kot sem zdajle namignil, se "oplojujejo" naši bratje , na našem bližnjem planetu Saturnu , kjer se imajo veliko bolje kot mi tukaj, na naši temni Zemlji

. V bistvu se imajo prav fino

No, pa dovolj o tem 4 2day

.
lahko nočko

by Bošt'
Heh, kopron...

Rekel si "izločki", kar pa lahko pomeni karkoli. In še to: "sluz" ob spolnih odnosih je najbrž pomembna prav toliko kot razstrupljevanje telesa s sečem, kaj praviš? In oboje gre praviloma pač "ven", pa kaj?

Tako je in tako mora biti...
In kaj potem, če spolnosti ne uporabljamo ves čas za "delanje otrok"? Is that a sin?

Sicer pa veš, kaj je napisal Walsch v svojem delu: "ljudje bi raje gledali poštenega vojaka, ki umira na bojišču, kakor mlado žensko, ki se ljubi na ulici in odkrito izraža svoj zdrav spolni nagon". In veš kaj? To je povsem res. Je kaj narobe, če v nečem uživaš? Je narobe, če s tem izražaš to, kar si? Osebno mislim da ne, vendar se ti s tem najbrž ne bi strinjal.
Jaz pa pravim tako: NE, ni narobe, če raziskuješ, odkrivaš in uživaš, vendar pa pazi, da s tem nikogar ne prizadeneš, namerno uničiš ali mu kakorkoli škoduješ. In sploh, drži se reka: ne stori drugemu nič takšnega, kar ne bi rad, da tisti stori tebi. In to tako zelo drži... - vsaj po mojem.
Uporaba spolnosti zgolj za telesni užitek pomojem ni nikakršen greh. Če bi temu lahko rekel zloraba, bi bilo isto, kot če bi menil, da je zloraba uživati kakršnokoli hrano, ker s tem "onemogočiš" nadaljni razvoj rastlin in živali. Pa zato slučajno ne ješ?
^^
In ja, prav imaš. Če ne poznaš drugih, so ti tudi spolni fizični občutki lahko najvišja možna radost! Zakaj pa ne?!

Kaj je narobe z njimi? In smo spet tam, kjer se povsod drugod odpirajo takšne debate: če nam bi Bog postavil zakone, zakaj bi potem omogočil, da jih kršimo? In boš ti in nekateri drugi rekli: ker nam je dal svobodo lastnega odločanja. Ampak - kakšno odločanje pa je to, da imaš možnost izbire, pa se vseeno moraš odločiti za eno, ker boš v nasprotnem primeru kaznovan?
In to se tudi meni zdi navadno norčevanje iz Boga. In ravno v norčevanje se spreminja vse to nepotrebno Božje strahospoštovanje.
Jah, če že obstajajo "sosedje" na Marsu, je prav tako možno, da so našli še kaj boljšega od fizičnih občutkov. Pa kaj? To itak še ne pomeni, da smo najbolj retardirani v vsem Vesoljstvu. Verjamem, da je v vesolju še mnogo civilizacij in ras, bolj razvitih in manj razvitih od nas. Konec koncev razvitost ni pomembna; VSI bomo namreč v končni fazi prišli tja, kamor smo namenjeni. Prej ali slej. Doesn't matter.

Lp