Ja že, ampak grozno se počutim, če se zavem, kaj vse sem naredila tistim, ki jih imam rada. Vem, da tisto, kar sem v nekem trenutku naredila slabega,
ni odraz tega, kar sem v resnici. Ampak edini način, da se znebim slabih misli in neham misliti na to, kaj sem kdaj storila slabega, je pomojem to, da na to pozabim. Utruja me, da ves čas mislim le na to. Težko zaspim, ne morem se učit, menjavam razpoloženje, zgodilo se mi je že, da nisem mogla jesti/piti, v najhujši krizi sem težko dihala, močno me je bolelo v prsih.

Ja vem, dobesedno igram se z življenjem... Rada bi se popravila, ne zase, ampak za druge. Da bom drugim lahko dala
več, kot jim lahko v takšnem stanju. Lepo bi bilo, ko vsaj enkrat v življenju ne bi imela toliko skrbi.
Vsi mi pravijo, da dobesedno
živim od obremenjevanja. Da ne morem funkcionirati brez sekiranja.Razmišljala sem že o vsem mogočem, hipnoterapiji, meditaciji, itd. Bila sem pri šolski psihologinji, rekla mi je, da naj čimmanj mislim na slabe dogodke. Ampak enostavno ne morem - niti ko se imam najbolj lepo, me prevevajo misli iz preteklosti.