Najprej vsem en lep pozdrav.
Opravičujem se, ker ponovno odpiram staro temo ampak po pregledovanju foruma nekako še nimam najboljšega občutka katera tema je najbolj primerna za moj "problem".
Naj takoj na začetku povem, da sem s področja "svetovanja" takšnega in drugačnega spoznal že kup ljudi. Preplačal veliko preveč in vse to zaradi strahov (o čirah čarah), ki so jih potencirali sami svetovalci. Zdaj že nekaj časa nimam stikov z nasveti, ker sem opazil, da jih veliko med njimi nima pojma in prodaja "žvake"

. V spominu pa imam od vseh dva tolmačenja oz. izjavi. In sicer šlo naj bi ravno zato, da naj bi že nekaj let nazaj imel na sebi 3 duše. OK. Ker sem bil mlad (takrat bil med 22 in 24 letom) sem si rekel, ni panike bom preživel. Sem aktivni športnik, čez dan veliko delam...koga briga (čeprav ob sami izjavi neke pretirane "flegme" nisem ravno čudtil

).
Problem teh duš, če to sploh so duše se je začel ponavljati pred cca letom in pol (mogoče dvemi). Tik predno sem zaspal sem v hrbet začutil močan pritisk (le to me je zbudilo) in sicer tako močno kot da bi name z vso težo močno pritisnil dvakrat težji človek od mene in počutil sem se kot v znanstveno fantastični risanki. Ponorel sem. Nekaj časa nisem vedel na koga naj se obrnem a tudi kasneje, ko smo doma o tem govorili (tudi z raznimi ljudmi, ki se gibljejo v vseh teh krogih alternative) nihče ni znal tega razložiti.
Temu postopku je sledil še en. Podoben. Pred približno pol leta. Bilo je tik pred spanjem (isto kot pri 1primeru). Vendar tokrat se ni pogreznila celotna žimnica (oz. jogi) ampak je bilo čutiti nenormalno količino toplote, ki je s kombinacijo pritiska delova dovolj močno, da se nisem mogel niti premakniti. Zdaj mi to več ni bilo všeč. Upal sem, da je bilo darovanje mladega kozlička kvečjemu dodaten + in da sem zaradi tega bil deležen toplote kot prispodobe nove moči za življenje. Pa sem na ta dogodek tekom zadnjih štirih oz. petih (ekstremno) delavnih mesecev pozabil saj sem imel kup drugi skrbi s podjetjem in ostalimi stvarmi.
No včeraj se je spet zgodilo. Med spanjem mi je zavest preklopila, da sem videl nek email oz. zapis na word dokumentu, v katerem so se črke z besedami začele mešati. Hitro in nesmiselno. Potem je name nekaj močno pritisnilo in prvič do sedaj sem mimo ušes slišal in čutil mrzel piš (kot da mi nekdo mimo glave piha). Premaknit se seveda nisem mogel. In kot vsakič do sedaj, je proces trajal cca 5 sekund. Po 15-ih minutah sekiranja sem zaspal.
In prvič po 5ih letih sem se usedel za gugl, da najdem vsaj kak link ali pomoč k razlagi zakaj se mi to dogaja oz. kaj naj bi vsi ti dogodki sabo prinesli.
Naj omenim še to, da je naša družina dobro založena z vsemi raznimi knjigami, ki razlagajo vsa ta nova spoznanja, načine kako priti do sebe, odpraviti "stare" tegobe, ki jih recimo starejši nosijo celo življenje sabo in jih uničujejo..pa vendar sam raje stojim na svojih nogah in si probam zadeve razložiti na karseda razumljiv način. Ne rad fantaziram a po drugi strani se z marsičem na tem forumu strinjam in sprejemam kot smiselno. Sem pa tudi sam žrtvoval kakega kozla, da bi se lahko vrnil na prava pota in da bi mi kak tak proces pomagal "za nadaljne življenje".
Še to. Na regresijo ne bi šel. Kaj se bil v prejšnjem življenju me ne zanima, rad bi uspešno hodil skozi življenje ZDAJ. Na pokopališča ne rad zahajam, pogrebom se izogibam (1 v življenju), duhov nikoli nisem klical in vse kar se mi zdi "da zame ni dobro" se raje v tišini izognem.
Sprašujem pa se ali vsi ti procesi prihajajo, ker sem prej grešil? Ker sem se nekomu zameril? Ker živim dovolj čisto, da je to treba malo "izbalansirati"??? Kako to ustaviti? Saj obstaja strah kako bo to izgledalo, ko bom nekega dne posteljo delil z ženo. Ali me lahko tekom naslednjih 10 ali 20 let spravi v stanje popolne izčrpanosti (kar si za svojo kariero v gospodarstvu niti najmanj ne želim)?
Vem, da nekdo od vas ve vsaj za kak nasvet ali naslov na koga naj se obrnem. Vljudno prosim vsaj za kak kratek komentar (če jih bo več bo še toliko bolje).
lep pozdrav vsem
dule