Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4 
(Read 25674 times)
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: umrle duse
Reply #45 - 27.01.2009 at 19:03:36
 
Mnenje za PEAT ti zal ne morem podat, ker tega ne poznam. Ne cutim potrebe da bi se ubadal z nekimi tehnikami.

Drugace se ne bi prevec zanasal na razne metode, po drugi strani pa ce ti pomaga odlicno.

Nerad ti svetujem, nekaj v kar nisem preprican in sploh nekaj na nekomu deluje odlicno, drugi bo razocaran, ravno zaradi problema ki je del tebe a ljudje so razlicni, nekateri verjame v nebeskega pajaca boga in je preprican da mu bo pomagal, nekateri verjame v jogo spet drugi v PEAT in tretji v zle duhce ki spreminjajo in onesnazujejo atmosvero... Jaz ti zagotovo lahko recem verjami v sebe- zivljenje samo, tukaj nimas kaj zgresit.

Zdaj ce ti upa kdo, kaj ali koga predlagat in ce je to tebi ok, je v redu.

Osebno se ne bi spuscal nekomu da mi sari po auri in se igracka z energijami o katerih nima pojma ... Ce pa bi mi pacijent trdil da imam umrle duse in etericne zajedalce v auri, pa se sploh ne bi pogovarjal z njim, ker to pomeni da imam dalec vec pojma kot on.

Dogodki ki se ti dogajajo, so nedvomno neprijetni in ti verjamem da bi rad kar najhitreje prisel zadevi do dna. Spremljaj temo naprej, trenutno kaze da ima en clan foruma veliko dela, ti priporocam da se obrnes na Alojza. Vem da je ze veliko ljudem pomagal z samo razlago, ker ima res vse pojme od a do z razciscene... Zaenkrat je to v moji moci.

L.p.
Back to top
 

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
murileon
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 749
Kamnik
Gender: male
Re: umrle duse
Reply #46 - 27.01.2009 at 19:56:12
 
dule wrote on 24.01.2009 at 13:55:37:
Najprej vsem en lep pozdrav.
Opravičujem se, ker ponovno odpiram staro temo ampak po pregledovanju foruma nekako še nimam najboljšega občutka katera tema je najbolj primerna za moj "problem".

Naj takoj na začetku povem, da sem s področja "svetovanja" takšnega in drugačnega spoznal že kup ljudi. Preplačal veliko preveč in vse to zaradi strahov (o čirah čarah), ki so jih potencirali sami svetovalci. Zdaj že nekaj časa nimam stikov z nasveti, ker sem opazil, da jih veliko med njimi nima pojma in prodaja "žvake"  Roll Eyes. V spominu pa imam od vseh dva tolmačenja oz. izjavi. In sicer šlo naj bi ravno zato, da naj bi že nekaj let nazaj imel na sebi 3 duše. OK. Ker sem bil mlad (takrat bil med 22 in 24 letom) sem si rekel,  ni panike bom preživel. Sem aktivni športnik, čez dan veliko delam...koga briga (čeprav ob sami izjavi neke pretirane "flegme" nisem ravno čudtil Undecided ).

Problem teh duš, če to sploh so duše se je začel ponavljati pred cca letom in pol (mogoče dvemi). Tik predno sem zaspal  sem v hrbet začutil močan pritisk (le to me je zbudilo) in sicer tako močno kot da bi  name z vso težo močno pritisnil dvakrat težji človek od mene in počutil sem se kot v znanstveno fantastični risanki. Ponorel sem. Nekaj časa nisem vedel na  koga naj se obrnem a tudi kasneje, ko smo doma o tem govorili (tudi z raznimi ljudmi, ki se gibljejo v vseh teh krogih alternative) nihče ni znal tega razložiti.
Temu postopku je sledil še en. Podoben. Pred približno pol leta. Bilo je tik pred spanjem (isto kot pri 1primeru). Vendar tokrat se ni pogreznila celotna žimnica (oz. jogi)  ampak je bilo čutiti nenormalno količino toplote, ki je s kombinacijo pritiska delova dovolj močno, da se nisem mogel niti premakniti. Zdaj mi to več ni bilo všeč.  Upal sem, da je bilo darovanje mladega kozlička kvečjemu dodaten + in da sem zaradi tega bil deležen toplote kot prispodobe nove moči za življenje. Pa sem na ta dogodek tekom zadnjih štirih oz. petih (ekstremno) delavnih mesecev pozabil saj sem imel kup drugi skrbi s podjetjem in ostalimi stvarmi.
No včeraj se je spet zgodilo. Med spanjem mi je zavest preklopila, da sem videl nek email oz. zapis na word dokumentu, v katerem so se črke z besedami začele mešati. Hitro in nesmiselno. Potem je name nekaj močno pritisnilo in prvič do sedaj sem mimo ušes slišal in čutil mrzel piš (kot da mi nekdo mimo glave piha). Premaknit se seveda nisem mogel. In kot vsakič do sedaj, je proces trajal cca 5 sekund. Po 15-ih minutah sekiranja sem zaspal.
In prvič po 5ih letih sem se usedel  za gugl, da najdem vsaj kak link ali pomoč k razlagi zakaj se mi to dogaja oz. kaj naj bi vsi ti dogodki sabo prinesli.
Naj omenim še to, da je naša družina dobro založena z vsemi raznimi knjigami, ki razlagajo vsa ta nova spoznanja, načine kako priti do sebe, odpraviti "stare" tegobe, ki jih recimo starejši nosijo celo življenje sabo in jih uničujejo..pa vendar sam raje stojim na svojih nogah in si probam zadeve razložiti na karseda razumljiv način. Ne rad fantaziram a po drugi strani se z marsičem na tem forumu strinjam in sprejemam kot smiselno. Sem pa tudi sam žrtvoval kakega kozla, da bi se lahko vrnil na prava pota in da bi mi kak tak proces pomagal "za nadaljne življenje".

Še to. Na regresijo ne bi šel. Kaj se bil v prejšnjem življenju me ne zanima, rad bi uspešno hodil skozi življenje ZDAJ. Na pokopališča ne rad zahajam, pogrebom se izogibam (1 v življenju), duhov nikoli nisem klical in vse kar se mi zdi "da zame ni dobro" se raje v tišini izognem.
Sprašujem pa se ali vsi ti procesi prihajajo, ker sem prej grešil? Ker sem se nekomu zameril? Ker živim dovolj čisto, da je to treba malo "izbalansirati"??? Kako to ustaviti? Saj obstaja strah kako bo to izgledalo, ko bom nekega dne posteljo delil z ženo. Ali me lahko tekom naslednjih 10 ali 20 let spravi v stanje popolne izčrpanosti (kar si za svojo kariero v gospodarstvu niti najmanj ne želim)?
Vem, da nekdo od vas ve vsaj za kak nasvet ali naslov na koga naj se obrnem. Vljudno prosim vsaj za kak kratek komentar (če jih bo več bo še toliko bolje).

lep pozdrav vsem
duleTe simptome bi si jaz simbolično razlagal. Tako na hitro semi zdi, da si preprosto preobremenjen. Kakšen del tebe pritiska nate? Kdo se s težo naslanja nate? Katera bremena? To, da se wordow dokument obnaša kaotično, verjetno kaže na to, da želiš stvari preveč pod kontrolo in se s tem še dodatno preobremenjuješ. In film kdaj pa kdaj pokne,... Vsem se nam to dogaja. Sam počitek ne bi rešil ničesar. Treba bi bilo življenje na novo organizirati in postaviti na nove temelje.
Back to top
 
 
IP Logged
 
bp
Ex Member
Re: umrle duse
Reply #47 - 28.01.2009 at 14:38:12
 
dule wrote on 24.01.2009 at 13:55:37:
Najprej vsem en lep pozdrav.
Opravičujem se, ker ponovno odpiram staro temo ampak po pregledovanju foruma nekako še nimam najboljšega občutka katera tema je najbolj primerna za moj "problem".
...
lep pozdrav vsem
dule

Murileon me je opozoril na tole, ker sem tudi sam ene dvakrat v zadnjem času doživel intenzivne sanje, enkrat se je nekaj usedlo na moj hrbet, da sem kričal v spanju, drugič me je nekaj odvleklo za noge, da sem spet kričal.

Sam si podobne zadeve raje razlagam tosvetno, kot pa z zagrobjem.
Mislim, da je to, vsaj pri meni, samo eden od načinov, kako se mimo oklepa racionalne zavesti poskušajo izrazit določeni močni občutki, ki se sicer v vsakdanu ne uspejo izrazit, pa potem skozi razne razpoke silijo na plano.  Včasih sam zase potem uspem zaslutit, kaj je tisto, kar se skozi takšno silovitost skuša ugrabiti mojo pozornost v sanjah. In to navadno niso majhne oz. nepomembne stvari.

Nimam pa nobenih receptov, kako bi si to lahko ti pomagal razložit.

lp bp
Back to top
 
 
IP Logged
 
Etrex
5
*****
Offline


Posts: 1511

Gender: male
Re: umrle duse
Reply #48 - 29.01.2009 at 20:47:26
 
Dule

No zdaj me je se Bp spomnil, kako zna biti to mocna zadeva, vcasih sem veckrat lucidno sanjal, imel astralne projekcije in ko gres iz budnega stanja v stanje spalne paralize, ti ni kaj dosti jasno: Sam sem to obcutil, kot bi se v brezteznostnem prostoru, vesolju pocasi obracal, brez sposobnosti se primakniti za milimeter pri polni budnosti... ti je lahko hitro jasno kaj se vse skriva v tebi. Zdaj ce zadeve ne bi poznal bi jo lahko hitro presodil tretji sili, tako pa vem da je to del mene.

Najpomembneje je da ves da si za to sam odgovoren, z raziskovanjem sebe, bos prisel zadevam do dna. Definitivno delas nekaj nezavedno in se ti to izraza v obliki tvojega problema, to moras spoznat v sebi. Se pravi raziskovanje sebe je na prvem mestu.

L.p.
Back to top
 

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5741
Dolenjska
Gender: male
Re: umrle duse
Reply #49 - 01.02.2009 at 22:39:12
 
V različnih nivojih, torej od duhovnega do materialnega , se le odsevajo iste energije in težnje.
Resnica se odseva na  različnih nivojih. Nivoji so povezani, vzrok je isti, simtomi so različni zaradi različne gostote materije.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: umrle duse
Reply #50 - 03.02.2009 at 20:53:52
 
Robi wrote on 01.02.2009 at 22:39:12:
V različnih nivojih, torej od duhovnega do materialnega , se le odsevajo iste energije in težnje.
Resnica se odseva na  različnih nivojih. Nivoji so povezani, vzrok je isti, simtomi so različni zaradi različne gostote materije.


ROBI

To si dober popvedal.Vedi tudi to :Če je vzrok isti potem!! je tudi posledica ista. Sedaj pa lepo v miru pretuhtaj svoj in moj post.

Lp Alojz Cool
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5741
Dolenjska
Gender: male
Re: umrle duse
Reply #51 - 03.02.2009 at 21:26:33
 
Kot sem napisal, so posledice ali simptomi različni, pa čeprav izhajajo iz istega vzroka.
Saj se izražajo na različnih nivojih. Vsak nivo lahko podaja informacije na svoj značilen način.
Back to top
 
 
IP Logged
 
ajgor
Ex Member
Re: umrle duse
Reply #52 - 03.02.2009 at 23:19:39
 
Robi wrote on 03.02.2009 at 21:26:33:
Kot sem napisal, so posledice ali simptomi različni, pa čeprav izhajajo iz istega vzroka.
Saj se izražajo na različnih nivojih. Vsak nivo lahko podaja informacije na svoj značilen način.

Tule si pa popolnoma zabluzil. Kako si naj človek s tem sestavkom kaj pomaga. Več nivojev z njim značilnem načinu podajanja informacij???? Si s tem mislil različno konstitucijo človeka, najbrž.
Ista bolezen se lahko pri dveh človekih odraža povsem drugače, zaradi različne konstitucije. Temu se potem prilagodi zdravljenje in zdravljenje je lahko povsem različno.

Lp,Igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13563
The Land of YaBB
Re: umrle duse
Reply #53 - 04.02.2009 at 02:49:10
 
men se bere, dule, kot da, provzaprov, razen problemov z dnarjem, ki jih mamo vsi in so nam vsiljeni, ti problema nimaš
to kar vidš kot problem se men bere kot una neka spalna paraliza al neki podobnnga ... provzaprov, ko zaspiš, tik preden in si u unem umesnem stanju, se teb primeri da še obdržiš zavest, telesa pa premaknt ne moreš, ker je že odklopljeno, mislm da je kot en mehanizem
je bil usaj en na tem forumu - se je oglasu - ki je to doživel - ne enkrat ... dejasnko zarad pritiska - in seveda strahu - pred neznanim
ko se ti to naslednjič zgodi, bod hvaležen za priložnost in raziskuj
ne s telesom ... ker je odklopljen

ne pozabt - k mi manjka podpis; lahko pa da se tudi motim
Wink

če kr ne najdeš rešitve, se oglas in ti probam še kej pomahat

o delu pa kdaj drugič
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4