Alter ego, se zelo najdem v tvojih opisih! Jaz podobno čutim. Nikjer ne vidim pravega smisla (razen...).
Kakšen smisel ima šola, služba, delanje otrok.... če gledaš življenje globalno - z enim koncem,
nima vse skupaj (razen razvijanja duše) prav nobenega smisla. Ampak fora je, da za to življenje
pa moraš imeti en motor, če ne, je bolj katastrofa. Pa te vrednote ljudi - bolj si hiperaktiven,
produktiven, boljši si, pa čeprav še sami ne vejo, za kaj bi se sploh bilo treba gnati.
To moje občutje ni neka apatičnost ali nezanimanje ali pa celo kakšna depresija. Saj smo kot ene živali,
ki se celo življenje ženejo za preživetje - na koncu, pred smrtjo (ne glede ali pri 30 ali 60 ali 90 letih)
pa lahko rečeš: uau, preživel sem - (jaki smisel!).
Edini smisel vidim v razvijanju - čiščenje duše (v meditaciji), mogoče zaradi tega vidim manj smisla v drugih stvareh.
Na koncu ostane samo duša in če ti jo uspe do maksimuma očistiti v tem življenju, se ti ni treba vrniti!!!

Si predstavljaš? A ne bi bilo to mega?!? (Ampak to je že na meji mogočega.)
Ampak, če hočeš meditirat in razvijat svojo dušo, moraš imeti en prostor (domek) in tega dobiš s težko
prisluženim dnarjem, za katerega moraš hoditi v službo in še prej v šolo, in tu je nek zaključek
zgodbe oz. začetek oz. neki kvazi smisel.
Meni je težko razumet to naše bivanje (metafizika mi pomaga). Toliko nepomembnih, nepotrebnih stvari,
tako malo pristnega in resničnega.
Smisel vidim tudi v ljubezni, v prijaznosti, v dobroti....klasika.
Naj ti zlaufa smisel!
p.s. Ta tvoja slikica je ful krvava...

Mogoče sem se pa sam js preveč vživela