Hm...msilim, da imamo določena nihanja v razpoloženju skor vsi...eni več, drugi manj.Kar se mi zdi popolnoma normalno...
Druga stvar je, če je teh nihanj preveč ali pa so preveč intenzivna (skrajna oblika je najbrž manična depresija al kej v tem smislu)...Tega najbrž nimaš...
Me je pa vzpodbudilo razmišljanje koprona o tem, da imajo vsi iskalci takšna nihanja...Tudi jaz sem jih imela takrat, ko sem se še bolj ukvarjala z new ageom (oziroma kakorkoli že...) In mislim, da je bilo to takrat povezano s tlačenjem jeze in negativnih čustev, ki jih nisem hotela priznat za svoje...Potem je to prenehalo, ko sem nehala 'sprejemat' vse povprek...Ne vem sicer, če ti spadaš v to skupino...te premalo poznam...
Če te ta nihanja preveč motijo, bo najbrž najbolje, da greš k nekomu, ki ti bo pomagal malo osvetlit zadeve...Mogoče je čist kej simpl pa ti tega ne vidiš...Brezveze, da po nepotrebnem trpiš...
Probej se malo opazovat, kdaj pride to negativno razpoloženje...Ali je to povezano s kakšnim stresom, s kakšnimi občutki, mogoče z letnim časom ali kakšnim obdobjem v letu (prazniki ali kaj podobnega)...
Drugače pa...sej bo kmalu toplo pa boš šla na sonček pa v naravo, v gozd in se boš nafilala s pozitivno energijo...

Drž' se!