Boštyxz
5

I Love YaBB 2!
Slovenija
IceIsNice wrote on 04.01.2007 at 10:30:59:Boštyxz wrote on 04.01.2007 at 09:11:15:Para-Tomzl, a mogoče veš to ; , in, sicer : Zakaj so ti ljudje , ob vsej bedi + lakoti morali naresti potem še dodatno toliko otrok, da se že tako velika beda + lakota še poveča, povečuje  ? Meni je nakazano, " od gor " da imajo to stanje zaradi pretiranega vdajanja spolnim poželenjem , razvadam, razvratom, preveč spolnih dejavnosti , prepotrebnosti, prepotentnosti, in tako oslabitvi volje, itd, itd, itd ...  . No, in, sedaj morajo kot narod plačati to ceno, davek, ki pa bo/je-že , kot izgleda kar visok  . Torej, morajo ti ubožci iti skozi " očiščevalni " proces , čeprav pa jim moramo mi pri tem nekako/delno pomagati ...  ... seee yaaa ... al pa ker mogoce niso dobili dovolj kondomov, kot visoko ozavesceni in duhovno povisani evropejci  mislm halo, ob vsej bedi jim verjetno preostane spolnost kot edina tolazba u lajfu, ti pa bi jim se to vzel, itak je blo ob najvecjih bedah n katastrofah najvec ljudi proizvedenih.. vsako clovesko zivljenje pa je enako vredno, najsi bo made in china al pa africa al pa slovenia  al ne..al so eni ze ob rojstvu na visji ravni  ajs Hmmmmmmmmm. , Bi rekel, da si obrnila na bučo tole ... , namreč : itak je blo ob največ proizvedenih ljudeh tudi največ bed + katastrof  . In, to je ista logika, vzrok, ki sem jo že tudi zgoraj napisal  . No, pa saj imamo ogroooooooomno dela že v naši bližnji okolici, in nam ni treba hoditi zijati daleč okoli , v Afriko , itd., kot Drnovšek  . Seveda, pa je tu tudi problem, kot je naznanil Bardo, in sicer distanciranje od pomoči najbolj potrebnih z raznimi izgovori  . Torej, je tu potrebna( višja ) modrost, da se razišče , kaj je nujno, potrebno in kaj ne ...
|