Donna wrote on 07.02.2007 at 11:32:28:Ne razumem? Zakaj pa ti ni ratal? Mene pa zanima...sej si imel vse šanse?
Ja Donnica, ne razumeva se midva glih najbolj, kaj?
Nevem sicer zakaj, a mi je full nerodno pisati podrobnosti... Mislil sem, da sem se zgoraj dovolj dobro izrazil, da bi me lahko vsi razumeli, a kot kaze sem se motil. No hotel sem reci, da se je na koncu vse odvilo tako, kot se v takih igricah vedno odvije. Obojestranska privlacnost (ocitno) slej kot prej prilepi telsa v topel objem in tako je nekega vecera prilepila tudi naju. Seveda sedaj ne razmisljava o poroki in tudi hodiva ne

. Ah ta moja naivnost... hehehehehehe So pa minutke, ki jih prebijeva skupaj, kljub temu precej (oz. dovolj) zivahne...
Zaenkrat je vse lepo in prav... In moram reci, da sem srecen, ker mi je zivljenje skupaj z njo podarilo tako lepo izkusnjo. Upam le, da se vse skupaj nebo koncalo, tako kakor je za taksne veze skoraj obvezno... Namrec, da se ljubimci na koncu razidejo kot najvecji sovrazniki... Tega si resnicno nebi zelel vse ostalo pa sprejemam z odprtim srcem... V RADOST IN VESELJE OBEH!!!!
Pozdrav, objem in poljub V S E M...