Donna
3

I love Angel
slo
|
Naprej Lola...ti si res lola! Ženske mojih let osrečuje, da smo kot smisel vsaj kdaj komu tudi vir veselja, strasti in poželenja...mene osebno to osrečuje na moč, tja in še čez...vse do nebes. Zate pa me niti ne zanima, ker vsak je to, kar je. Pa bi se ne spravila na tvoj nivo, ker nasveta fantu nisi dala prav nobenega...mene nisi ne užalila, ker vsak ima svoje osebno in lastno mišljenje, svoj prav, kar cenim in spoštujem. Tukaj gori imamo pa en DIALOG, kar pomeni, da v DIALOGU ni mene NIČ MANJ, pa NIČ VEČ, pa če mi napišeš karkoli. Dialog je kot kri za telo. Bolečina se zmanjša v dialogu, veselje pa pogljubi. Druga stvar pa je, kot sem brala vse skupaj, da gre za Ljubezen ali kakor koli to očaranost imenujemo. Najlepše, najbolj osrečujoče in najbolj globoko čustvo. Zamaknjenost, fazo brez dimenzij časa in prostora. Prava ljubezen je redka dandanes, konec pa je vedno tragičen, žal, ker vedno nekdo nekoga prevara, zapusti, spravi v nesrečo...torej konec poznamo, mi smo pa šele na začetku. Zaljubljenost je huda reč in iz nje se ne mislim niti norčevati, niti pisati bedarij, ker se bere prežvečeno. Boš moral sebe vprašat, kaj v resnici čutiš. Strast in poželenje, ali pa bolj globinsko čustvo, kot pišeš. Si na pravi poti. Če se dva dobro razumeta, to še ni ljubezen, je le simpatija. Začetek je pa dober. Reče se mu logus. Telesna osvojitev je v biti veliko lažja, kot psihična, ker prava ljubezen je logos, eros in patos. Teorij začetka je več. Kdo ve, zakaj nas nekateri ljudje privlačijo bolj, drugi manj, nekateri pa nas odbijajo na moč. Zanstveniki pravijo, da se začutimo po vonju. Mogoče, ali pa je naša kemija v telesu podobna osebi v katero se noro zagledamo, zaljubimo, osebo, ki bi bila vredna naše pozornosti in naše ljubezni. Ko enkrat postane vroče in so strasti obojestranske ni rešitve več. Tudi poti nazaj ni več, ker nas je ljubljena oseba zasvojila. Zadeti smo. Definitivno smo adijo. In adijo pamet. Logika odpove, vsa razumska presoja za in proti pa tudi. Vedno misli, pa ne glede na leta, da je potrebno tako priložnost izrabiti. Nikoli več se ne bo vrnil tvoj občutek do željene osebe, noben trenutek zamujen, ni ponovljiv. Se boš pa pri sedemdesetih sekiral, kaj nisi storil prvi korak. Zadnjega je težje. Čakati do onemoglosti in zatirati čustva, pa tudi ni zdravo. Ne vem, kaj imajo leta sploh zreven, če sta oba samska in si si želita enako. Ženska nima noben fetiš na mlade moške. Naklada. Zapeljuje te in to prav dobro. Ne vem kako boš celo zadevo izpeljal, najbolj je to narest na čisto preprosti način. Pobožaj jo, poljubi jo, pa boš že vedel...pri čem si in pri čem ne. Večina ljubezni se ravno zato niti začne ne, ker je večina ljudi strah pred zavrnitvijo. Torej tvegaj. Nikjer ne piše, da boš zavrnjen. Meni osebno so na moč všeč odkriti moški, ki mi naravnost povedo, da sem jim všeč. Preprosto in skromno. Malo romantike in pihanja na dušo pa se nobena ne brani... Moti me bolj hinavščina, sprenevedanja in laži. Pa taki osebki, ki nakladajo, da človek dobi občutek, da je tak človek svoj ego pojedel zjutraj za zajtrk...bleferji, samovščeneži, ali pa revčki, ki si ne drznejo... Kar pogumno. Jaz verjamem, da ti bo uspelo to, kar si odkritosrčno in na moč želiš.
|