picola
5

Življenje je lepo
Novo mesto
Čao, rainbow.
Najprej naj ti povem, da mi je zelo žal, da se ti je to zgodilo. Žal mi je tudi, da se je to zgodilo tudi meni...Ravno tako pred 15imi leti. In ko sem se odločila, da grem na terapijo (na združenje za ljudi, ki so preživeli spolno zlorabo v ljubljani), so mi povedali, da je že prepozno za prijavo (mislim, da je časa samo 10 let, kar se meni ne zdi logično, saj se po desetih letih dogodek kar ne izbriše sam od sebe). V bistvu ga lahko prijavim, vendar mi bojo na sodišču povedali, da je zadeva zastarala. V bistvu naj bi bila ta prijava bolj zarad tega, da bi se jst boljš počutla pa da ljudje izvejo pa tako... Če hočeš povedat njegovi ženi pa to...dvomim, da ti bo verjela (al pa bo verjela pa ni pripravljena naredit v zvezi s tem nič)...sej veš, velikokrat še starši ne verjamejo svojim otrokom, da jih je nekdo zlorabil. Na žalost. Imam sodelavko, ki ostaja na moževi strani in ne na hčerkini...(pač je zanjo najbolj hudo bit sam) Hm...jst ti svetujem, da pokličeš na 080 28 80, to je brezplačna številka od tega združenja ali pa 01 431 33 41 (isto združenje), kjer ti bojo po moje najbolj znali svetovat v zvezi s tvojimi vprašanji. Gospa Katja je tut bivša višja kriminalistična inšpektorica (upam, da sem prav povedala), tut sama je bila zlorabljena in ima ogromno izkušenj s tega področja. Želim ti veliko sreče in volje ter podpore pri okrevanju, če te pa še kaj zanima ali pa si želiš pogovora pa mi lahko komot pišeš na PM, bom zelo vesela.
|